Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

@Qwuiddo - vypada to na super nabidku, sel bych do toho, Dodge dal protiuctem a jeste si jednou podekujes. Neprodavej to sam, uz z duvodu jak pises ze je to neobyvkle auto. To ze se nekde nabizi za 120 neznamena, ze se za to proda. Budes to sam prodavat pul roku nebo rok a pak to prodas za 60 aby ses toho zbavil. Nedavno to tu nekdo psal a ja to muzu jen podepsat. Neskutecne promrhaneho casu vcetne vikendu, nekonecne emailovani si s blbcema co pak na domluvenou schuzku nikdy nedorazi, atd. Za 20tis Kc nebo kolik nakonec usetris to nestoji (pokud to vubec nekdo koupi). Obzvlast ve svetle te velke slevy na nove auto.

Zhruba pred mesicem jsme prodavali 2 auta z duvodu stehovani a vedel jsem ze na vykupu nas odrbou, obzvlast kdyz jsme zaroven nekupovali nove auto. Tak jsem chtel po dlouhe dobe zkusit prodat obe auta sam: je to o dusevni zdravi, obzvlatne asi pro cloveka co se v tom nepohybuje a neni na to pripravenej. Nakonec si stejne pro jedno auto prijel bazar a druhe jsme prodali soukrome, ale ne o moc vice nez byl vykup. Kdybych vedel co me ceka, dal jsem ho do vykupu rovnou.  

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se toho protiúčtu týká, tak bych doporučil těm, co je pohoršuje výkupní cena, respektive říkají, jak ho chtějí ojebat, aby si pořádně přečetli ty nabídky, když někomu dám 85000 na prkno a k tomu za protiúčet slevu na novém autě 41500, tak mně to vychází na 126500. A navíc, to, že najdu někde podobné auto v inzerci ještě úplně nemusí znamenat, že se tak prodá, specielně tohle auto u nás bude prodejní superhit (majitel promine) a zůstane na hrbu tomu prodejci bez ohledu na to, že na novém autě nebude mít ani pětník, tak musí být sakra opatrný s tou cenou.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři

Úplně upřímně hoši, tu výkupní cenu jsem Qwuiddovi nabídl já. A to z toho důvodu, že už jsem pár podobných aut prodával.

Jak se jedná o auta typu Dodge, Chrysler, Acura, Infinity, Lexus apod., tak ta výkupní cena je opravdu minimálně o 30% nižší, než kdyby se prodávalo auto, které se obchoduje běžně.

Navíc u nabídek na ty CNG Golfy tady pro chronomag si na tom nechávám opravdu skoro suchý z nosu, takže pokud bych ještě projel na tom Dodgi, tak si rovnou můžu udělat výlet na koberec u nás na HQ :D 

Pokud se sečte 85.000,- výkup a 41.200,- Kč bonus od VW tak to podle mě není zlá cena.

No a v neposlední řadě, máme tu systém, ve kterém vidíme nejen aktuálně prodávané vozy ale i všechny obchody, které již proběhly včetně vývoje ceny těch jednotlivých vozů. A opravdu jen málo aut co teď vidíte v inzerci, se opravdu prodá za tu cenu, za jakou se nabízí. 

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

prosim o rychlou radu, idealne behem dneska musim vybrat auto, bude to Skoda, rozpocet cca 800k katalogova cena. Karoq jsem vyradil, jelikoz malej kufr atd, takze Octavia kombi.
Must have je 2.0TDI 4x4 a vyhrivany predni okno a sedla. 
Dilema je - vzit SCOUT - tam uz zaklad + par blbin a jsem pres limit, nebo nakonfit normalniho kombika s 2.0TDi 4x4 Style, tam se do limitu vleze hodne i hodne blbin vcetne panorama strechy.
SCOUT se mi libi, ale rozum asi rika naklikat beznou Ochcavku... jaky je vas nazor?
Diky.

Odkaz ke komentáři

Seamaster - auta se nekupují jen rozumem, ale srdcem a pokud by se mi Scout líbil a měl ve výbavě VŠE, co bych chtěl, asi bych ho koupil. Nicméně pokud by ve výbavě nebylo všechno ale díky limitu bych to už do Scouta dokoupit nemohl, zatímco do normální verze ano, asi bych dal přednost vymazlené a na "míru" postavené standardní verzi. Ale je to jen můj, nepřenosný způsob uvažování... Držím palce, já už mám díky velkorysému novému zaměstnavateli nové služební auto vybráno, taky embéčko...

post-3283-0-17961300-1521453128_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odkaz ke komentáři

Pokud nevyužiješ vyšší podvozek a konfigurace Scouta je přes limit, tak jdi do klasického kombi.

Výhoda/rozdíl Scouta je jen ve světlé výšce a designu (subjektivní záležitost).

Ahoj,

prosim o rychlou radu, idealne behem dneska musim vybrat auto, bude to Skoda, rozpocet cca 800k katalogova cena. Karoq jsem vyradil, jelikoz malej kufr atd, takze Octavia kombi.
Must have je 2.0TDI 4x4 a vyhrivany predni okno a sedla. 
Dilema je - vzit SCOUT - tam uz zaklad + par blbin a jsem pres limit, nebo nakonfit normalniho kombika s 2.0TDi 4x4 Style, tam se do limitu vleze hodne i hodne blbin vcetne panorama strechy.
SCOUT se mi libi, ale rozum asi rika naklikat beznou Ochcavku... jaky je vas nazor?
Diky.

Odkaz ke komentáři

Pouvažoval bych, jestli místo výhřevu okna nedat webasto. Není moc drahý a na okno se čeká nějak hrozně dlouho (přesný čas si už nepamatuju; kamarádka si teď taky konfigurovala služebák). Přední sedačky jsou v týhle ceně vyhřívaný už v základu.

A taky bych se zamyslel nad L&K. Kamarádka si nacvakala slušnou výbavu a LK byl nakonec jen o 40k dražší, ale měl navíc kůži, el. sedačky s pamětí, střešní nosič a tuším ještě lepší navi.

Upraveno uživatelem pjanek
Odkaz ke komentáři

Je to do konce brezna.

Už jsem to našel na předchozí straně, díky. To asi bohužel nestihnu tak rychle , peníze by byly, ale auto, které bych dával protiúčtem je ještě v servisu. Bohužel. Třeba bude zase nějaké akce příští rok...

Odkaz ke komentáři

Tomas_2002: No jo, ale předpokládám, že to auto, které se teď nachází v servisu, by jste chtěli vidět, než nabídnete nějakou výkupní cenu. A to bude právě asi ten kámen úrazu. Dal jsem ho tam na velký servis + nějaké mouchy, nepředpokládám, že ho budu mít do konce března k dispozici.

Odkaz ke komentáři

Tomas_2002: Jaká je aktuální čekačka na golfy prosím? Dá se bavit o nějakých zvýhodněních i na skladovky? Budu potřebovat pro OZ nové auto a to tak, že asi docela rychle a nejsem přesvědčen, že chci další FSL, tak zvažuji koupi.

Ahoj, akce je bohužel nastavená tak hloupě, že na skladové vozy vyrobené před platností tohoto oběžníku ji nelze použít. Dodací doba je cca. 16 týdnů.

Tomas_2002: No jo, ale předpokládám, že to auto, které se teď nachází v servisu, by jste chtěli vidět, než nabídnete nějakou výkupní cenu. A to bude právě asi ten kámen úrazu. Dal jsem ho tam na velký servis + nějaké mouchy, nepředpokládám, že ho budu mít do konce března k dispozici.

Tak rámcově se dá ta výkupní cena s 10% tolerancí stanovit na základě VIN a počtu ujetých km. 

Odkaz ke komentáři

Úplně upřímně hoši, tu výkupní cenu jsem Qwuiddovi nabídl já. A to z toho důvodu, že už jsem pár podobných aut prodával.

Jak se jedná o auta typu Dodge, Chrysler, Acura, Infinity, Lexus apod., tak ta výkupní cena je opravdu minimálně o 30% nižší, než kdyby se prodávalo auto, které se obchoduje běžně.

Navíc u nabídek na ty CNG Golfy tady pro chronomag si na tom nechávám opravdu skoro suchý z nosu, takže pokud bych ještě projel na tom Dodgi, tak si rovnou můžu udělat výlet na koberec u nás na HQ :D 

Pokud se sečte 85.000,- výkup a 41.200,- Kč bonus od VW tak to podle mě není zlá cena.

No a v neposlední řadě, máme tu systém, ve kterém vidíme nejen aktuálně prodávané vozy ale i všechny obchody, které již proběhly včetně vývoje ceny těch jednotlivých vozů. A opravdu jen málo aut co teď vidíte v inzerci, se opravdu prodá za tu cenu, za jakou se nabízí.

Tobě + další koho jsem snad pohoršil :Tak jak jsem řekl, chápu a nedělal bych to jinak (výkupní cena), to už jsem napsal, spíš jsem reagoval na jeho povzdech nad cenou. Jestli to je nějak provázané na další bonus, není co řešit. To ale v původním popisu nebylo. Přeci není problém do doby, než dojde k obchodu zkusit nabídnout jinam (inzerce, bazar), znovu opakuji, pokud to není domluvené, nebo sepsané. Nemyslím si, že to auto je zase až takový problém, je z ČR, dobré km a žádaný motor, proto si myslím že by ho někdo ujal. Samozřejmě když ne, má zadní vrátka. Toť celé.

Jinak když bude Lexus nebo Toyota o 30% levněji, jsem připraven přijet ;) :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...