Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo, misto by melo byt jen pro potvrzene ucastniky. A cedulky s nicky.

Nemusi to byt rolex sraz a stejne budou na stole hodinky v souhrnu za nekolik set tisic. Kdyz vezmu, co se stalo v tydnu u Provaznika, neni dobrej napad psat na verejnym foru kde, kdo a v kolik. A idealne jeste jaky hodinky si berem. Asi sem pesimista, ale muze byt jen otazkou casu, kdy tam nabehne nejakej zakuklenej grazl se strikackou a shrabne bonus.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Tohle kdyby se zfilmovalo, vznikla by taková směsice hororu, thrilleru, detektivky a nakonec i komedie. Ale hlavní podle mě je, že konec dobrý, všechno dobré, a že v tuto chvíli můžeme snad na další srazy chodit s tím, že nikdo z nás není zloděj. Je pravda ale, že bych to bral trošku jako zvednutý prst a varování k zamyšlení, zda na těchto srazech nebýt víc obezřetný.

Jinak na obranu majitele Glycinů. Mě se kdysi povedlo něco podobného se Zippákem (je to pravda celkem nesrovnatelný, ale průběh byl podobný). Byli jsme s partou asi 20 lidí ze školy na horách v Itálii a jak se chlastalo a chodilo na balkón kouřit, podařilo se mi strčit svýho Zippáka, co jsem tenkrát dostal od táty, do nějaké skryté kapsičky v bundě, kterou ten zapalovač propadl (snad dokonce i za podšívku) někam do oblasti zad. Druhý den jsem ho samozřejmě s kocovinou nemohl nikde najít. Obrátili jsme pokoj v penzionu naruby, všichni kámoši prohledávali své věci, několik jsem jich taky "obvinil" stylem "jo dobrý, vtipný, ale už mi ho fakt dejte volové" no a nic. Odjel jsem zpět domů smutnej s tím, že zapík je fuč. No a přesně za rok se stejnou partou jsem pak byl na sjezdovce za debila, když jsem si říkal "sakra co mě to pořád na tý sedačkový lanovce na zádech tlačí v tý bunde" :D  takže tenhle pocit trochu chápu, i když s hodinkama se mi to nepodařilo

Odesláno

k místu (xbraj, AndyAaron, Kid_A, ....): pánové, přestaňte teorizovat a chopte se toho, jinak jsou to jen zbytečný fráze, co by se mělo ...

Min. dva roky tu nejsme schopni vymyslet jiný místo než Gate, takže je to celý vlastně strášná sranda ... 

Odesláno

To ano, Melly. Ale tim, ze nezverejnis misto, minimalne omezis to, ze se sem nekdo nenapise a na sraz stejne dojde. Takovych pripadu bylo taky dost. Lidi bydli kousek od mista srazu, nenapisou se a kdyz jim to vyjde tak dojdou. Naopak nekdo, kdo se napsal, tak nedojde. A tim padem pak nemas vubec prehled o tom, kdo tam vlastne je a kdo ne. Riziko ukradeni hodinek tam bude vzdy, ale timhle ho trosku snizis.

Ano, určité opatření to je a já s ním nemám problém. (seiko srazy třeba takto fungují) Jen poukazuji na to, že to úplné bezpečí stejně nezaručí a lidi by si v první řade měli na hodinky dávat bacha...

Odesláno

Cedulku s avatarem mám a pro jistotu si vezmu i cedulku, co nosím v práci. Tak si mě nikdo nesplete.

Za mě je vše vyřešené a nepatlal bych se v tom.

Odesláno (upraveno)

Já si myslím, že psaní o tom, že se majitel ožral, nebo že je idiot jsou mimo mísu, když nevíte přesně, co a jak se stalo. Feltharg to možná mohl vysvětlit detailněji, dohady jsou ale zbytečné. Nebyla to úplně jeho chyba, ani nebyl jako doga. Navíc hned po srazu musel odcestovat do zahraničí. Nejblíž skutečnému stavu je Povidláček. Hodinky prostě zapadly a nebylo jednoduché je hned najít. Naštěstí se to povedlo později. Buďme rádi. 

Mezitím se tady pár lidí pokoušelo situaci řešit nejlépe, jak se v tu chvíli dalo. Důležité je, že hodinky nikdo neukradl.

Upraveno uživatelem Tittus
Odesláno

@Melly - Ano, je to i pouceni pro me. Nechal jsem tam kupu hodinek na stole a jen tak poletoval kolem. To uz asi neudelam.

@Lukyn77 - no vsak tak uz to u nas pomerne hodne dlouho funguje... Ted uz je sraz zorganizovany, tak prece nebudu neco prekopavat.

Odesláno

Já si myslím, že psaní o tom, že se majitel ožral, nebo že je idiot jsou mimo mísu, když nevíte přesně, co a jak se stalo. Feltharg to možná mohl vysvětlit detailněji, dohady jsou ale zbytečné. Nebyla to úplně jeho chyba, ani nebyl jako doga. Navíc hned po srazu musel odcestovat do zahraničí. Nejblíž skutečnému stavu je Povidláček. Hodinky prostě zapadly a nebylo jednoduché je hned najít. Naštěstí se to povedlo později. Buďme rádi. 

Mezitím se tady pár lidí pokoušelo situaci řešit nejlépe, jak se v tu chvíli dalo. Důležité je, že hodinky nikdo neukradl.

Tak pod to se můžu podepsat... jen s tím, že Felthargova chyba to byla, ale stane se. :)

Odesláno

k místu (xbraj, AndyAaron, Kid_A, ....): pánové, přestaňte teorizovat a chopte se toho, jinak jsou to jen zbytečný fráze, co by se mělo ...

Min. dva roky tu nejsme schopni vymyslet jiný místo než Gate, takže je to celý vlastně strášná sranda ... 

Klíííd....hospoda je dobrá, příště místo domluvíme přes SZ....kajne štres

Odesláno (upraveno)

tvl, tady se to porve ještě před srazem...

Mimochodem, další salonek, ideální k našim potřebám, je u Pinkasů v patře. Kulatej stůl a místnost za neoznačenejma dveřma. TO je jen NÁVRH na PŘÍŠTÍ sraz.  ;)

Upraveno uživatelem John_Lenon
Odesláno

Tak, jak píše Dan, stalo se a nemá cenu se v tom hrabat.

Přijdu určitě také a pokud někdo sedí u compu, prosím o připsání na seznam.

Jmenovky mi přijdou v pohodě, znám tváře, ale s několika vyjímkami je nedokážu ztotožnit s nickem, nebo se jménem.

Odesláno

Peknej salonek je taky U Tluste Koaly naproti CNB na Praze 1

Abychom se pořád netočili nad tématem hrníčků:

Myslíš v Senovážný? Já tam teda 10 let nebyl, ale vždycky jsem to měl celkem za díru. :)

(stále je to akademická debata o příštích srazech)

Odesláno

Muzete me tam nekdo dopisat, dik.

Odesláno

Restaurace Máchova; 16. 1. 2019; 18:00

01. Melly

02. dr. sphinx (radši 17.)
03. Joy (70%)
04. Ruiz.aw
05. Tittus
06. Waya03
07. kuncák7
08. Tikzot (60%)

09. Ilumidam (50%)

10. Lukyn77

11. Povidláček

12. John_Lenon

13. neumann

14. Teatime

15. beeman

16. Kid_A a.k.a. Glycine chrono killer  (50%)
17. Bezous  (50%)

18. xbraj19 (50%)

19. tano

Odesláno

Nikdy bych nevěřil, jak čtivé dokáže být vlákno ve srazech, skoro jsem nedýchal. Dovolím si pouze malou glosu z Ázie. To máte z toho, že málo chlastáte. Slušný člověk by měl s partyjou za večer protočit alespoň 2 až 3 hospody. Kdybyste se řídili tímhle jednoduchým pravidlem, tak by Mr.Glycine ráno nevěděl kde je potratil a byl by rád, že přišel domů normálně po zadních nohou. Tudíž by se nic neventilovalo přes forum a ztráta by byla připsána na vrub ukrajinské sociální pracovnice Ve Smečkách. Případný nález hodinek by pak byl důvodem k další oslavě. Ale chápu, že v Hlavním Městě jste všichni byzy a líh můžete pít pouze střídmě. ;o)

Odesláno

Woe, Wizi, jsem chtel na Zapad vzkazat, ze u nas, i kdyz jedem tebou popsanym stylem, tak vyklopime rano kapsy a zaludek a fsecko najdem... ;)

Holt tu mame zase Mr Shakespeareho: Much Ado About Nothing

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...