eskimak Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 :lol2: si mi urobil vecer, vyborna story
Mari Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Hopo, velice rád čtu tvoje zábavné historky. Ale nechápu, jak to děláš, že tvoje příspěvky se zobrazují v Tapatalku velice světle šedým písmem na bílém podkladu. Takže nečitelné
hopa26 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 To mne mrzi ,je to psane a kopirovane ze zapisek z tabletu,nedokazu to vypnout. Prepisovat nemam silu,proto i ty hrubky a spatna interpunkce,zaznemano na na prvni dobrou na kolene ,mezi polema kdyz mam cas. Za formu si sypu popel na hlavu.
YPO Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 V 17. 1. 2019 v 18:45, hopa26 napsal: Za formu si sypu popel na hlavu.na formu se vyser .. .. já sem dneska nafasoval ve štyry ráno popelnici a když jsem jí konečně v křoví našel tak jsem objevil todle za sedačkou .. ................ to byl krásnej den
filo-boxer Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 V 17. 1. 2019 v 18:40, Mari napsal: Hopo, velice rád čtu tvoje zábavné historky. Ale nechápu, jak to děláš, že tvoje příspěvky se zobrazují v Tapatalku velice světle šedým písmem na bílém podkladu. Takže nečitelné Já to mám v Tapatalku ok, takže to bude asi nějaké nastavení u tebe.
Mari Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 (upraveno) Filo, ty máš android, já iOS. Ale už jsem přišel na to, že se to dá vyřešit přepnutím do nočního módu A hopo v klidu, nejde o formu, ale o obsah Upraveno 17. ledna 2019 uživatelem Mari
Berbatow Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Dnes jsme viděl nový model Ferrari.
Liqid Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Jak že byl ten vtip s kloučkem, babičkou a hnujdajem?
nettopejr Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 V 17. 1. 2019 v 19:02, filo-boxer napsal: Vidíš, zahoď jabko. To nebude jabkem V čínském špionážním Huawei P9 :
5etter Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Nedávno tady jeden kolega v souvislosti s hopovými historkami zmínil paměti starého práškaře. Zaujalo mě to, našel jsem si to na planes.cz a úplně mě to pohltilo. Ani ne za týden už jsem za půlkou. Zrovna tam borec líčí, jak se jim v kokpitu dopravního letadla mladá letuška s dlouhýma nohama a krátkou sukní přilepila silonkama k suchému zipu na sedadle a celou cestu z Prahy do Mnichova jí šahal na stehna ve snaze ji odlepit Objednal jsem oba díly knižní verze a dám to otcovi k narozeninám. Jako autobusáka, který sám rád líčí historky od volantu, ho to jistě zaujme a bude si to moct zařadit do knihovny vedle Nebeských jezdců a Fajtlova Sestřelen. Xenomorfe, díky za nasměrování.
Z. Paul Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Das sem odkaz? Já to tam hledal, ale ba mobilu jsem to nenašel.
hopa26 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Tesim se,ze si ty letecke historky proctu a budu se inspirovat. Zapis 2.8.2018 Dneska jsem potkal asi po deseti rokach posunovace,co se preskolil na pruvodciho.Jmenuje se Kvetoslav,prezdivali jsme mu Kvetak.Slouzilo se mi s nim dobre,ale byl to ukrutne prase. Lakal mne treba "Péťo ,pojd se podivat prijel zajezd uklizecek ze sklipku z Boretic a Alča Dulinkova lezi vozrala ve vagonu,odsunul jsem ji na 408 kolej. "Rikam nejdu.Prisel za 15 minut a povida:"Ale ted pujdes,chtelo se ji chcat ale jak je nametena tak ji neslo stahnout kalhoty a pochcala se Ti do vozu,jsou ty 3 bymmaky na ranni soupravu na 5003 .Spadla do toho a zase usnula. Vem nejakou hadru. Otrem si ji a vom rdame ji,jo? " Rikam : "ses zblaznil? Budu jebat tlustou zech canou babu,jo?"A on: "kamarade,svitil jsem ji mezi nohy baterkou,ta ma beranici! Mam s nim takovejch zazitku,napada mne peronove posezeni nebo treba jak delal krysí cirkus. Nebo co mi udelal u vecere,dobytek jeden........Chvilku jsem s nim dnes kecal,rikal mi :"kamarade,uz to neni jako driv. Zadny znamy,vsechny stanice prazdne bez lidi,zadna legrace,jeste ze jdu pristi rok do duchodu. "Ale potesil mne,hned se ke me hlasil a s usmevem ...
5etter Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Já jo. Musíš mít Xiaomi. https://www.planes.cz/cs/articles?category=3025&page=5
Paw Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Až dočtete Práškaře, tak pokračujte tady: https://www.aeroweb.cz/clanky/1609-muj-prvni-job-obchodni-pilot ... Taky perfektní čtení.
Maxel Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Hopo, hoď to do spešl vlákna - budem tam chodit relaxovat. Beranice made my day
zhrado Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 V 19. 1. 2019 v 15:04, Paw napsal: Až dočtete Práškaře, tak pokračujte tady: https://www.aeroweb.cz/clanky/1609-muj-prvni-job-obchodni-pilot ... Taky perfektní čtení.Dík, idem na to A Hopo, aká bola teda tá mrdačka? Kolega už nespomenul?
OndraTce Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 V 17. 1. 2019 v 19:52, Liqid napsal: Jak že byl ten vtip s kloučkem, babičkou a hnujdajem?To nebyl vtip. To byla krutá realita aneb příběhy obyčejného šílenství.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se