Duke650 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Aha, takže bipolární týpek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Nemluvil jsi se svým druhým já? Jako v tom filmu Fight club? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 A zasadni informace, co si mel za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 ... a máš je ještě vůbec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Nechapu jak to s tim souvisi.. ale velky brajtle. A sakra!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 (upraveno) tvl, musel jsem si to přečíst třikrát, protože jsem furt čet: pěkná pihatá holka, něco mezi Bradem Pittem a Susan Boyle... Upraveno 10. září 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 ... a máš je ještě vůbec?Tak jsem to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 před 23 hodinami, hopa26 napsal: https://www.navratdoreality.cz/drift-fail-2-11742.html před 23 hodinami, Z. Paul napsal: Mě se tohle stalo u Ducato 2.2 cca v červnu. V jednom pístu díry, další pridreny, hlava pretlakovana olejem, turbo skrz výfuk pá pá a s nim o všechen olej Nyni nově skládám cely motor Doufam ze to ten v BMW nemá stejně .... před 21 hodinami, zhrado napsal: Bmw vybehla ojnica, stáva sa.. U tej 2,2 buď prepáli piest alebo tiež vybehne ojnica. Je to črep, ford motor... Chlapi díky za osvětu, asi jsem toho zatím na cestách viděl málo a měl doposud kliku, že se mi nic podobného nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Micey: dost dobrý počtení pánové .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 před 19 hodinami, milomac napsal: Chlapi díky za osvětu, asi jsem toho zatím na cestách viděl málo a měl doposud kliku, že se mi nic podobného nestalo. Tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Tak tohle je zatraceně drsné KO motoru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Dneska me pobavilo nejaky novy bistro na Narodce.. Maj tam ceduli s nejakou nabidkou a na prvnim miste neni neco o skvelym jidle, kuchari, blabla, ale hrde “insta-friendly food”. Uz je to mozna normalka a ja objevuju Ameriku, ale fakt me to zaujalo. Nase jidlo neni treba dobry, ale je insta-friendly, hehe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Jsme si musel ten pojem "insta-friendly" vygooglit, jako první mě napadlo, že vaří instantní jídla z pytlíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 20 minutami, Liqid napsal: Jsme si musel ten pojem "insta-friendly" vygooglit, jako první mě napadlo, že vaří instantní jídla z pytlíku no každopádně ať tak či onak, pro mne je to absolutní no-go Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Odchazim z bazenu....... Zem je mokra, vytreno se smradlavym covid pripravkem. V satne u lavicek asi 8 lidi , vsichni s rouskama. Neni si kam sednout a vzit boty. Skocim teda jen bosou pulkou chodidla do nerozvazanejch tenisek a projdu turniketem. Plan ze se obuju na lavicich v hale se mi komplikuje, je tam asi 20 deti, posedany i na zemi a svaci. V bistru ktere je soucasti haly je uplne prazdno, jen jedna maminka s kocarkem sednu si ke stolecku na zidlicku a nasazuju nejdriv levou nohu. Vidim, ze mi pani s kocarkem ukazuje, a hybou se ji rty-neslysim ji, pac mam sluchatka. Vyndam boltec ven a slysim jak na mne od baru krici obsluha: " to si snad delate legraci, ze se tady obouvate! co si vubec myslite, tady je restaurace, vypadnete! Ale hned!" Divam se, kdo si to na mne dovoluje- puvodne pani uklizecka ktera casto vytirala prostor u me skrinky byla pravdepodobne povysena. V ramci karierniho postupu je aktualne obsluha v bistru a diktuje pravidla. Jsem byl uplne zblblej, v jedny bote odchazim a zase na mne mluvi ta maminka od kocarku: "Zapomnel jste si tady tasku.." prijemnym hlasem, tvarila se vystrasene. Otacim se, dekuju ji a vychazim za paravan. Teprve pak mi doslo jakej sem posera, takze se obracim a rikam tej babe za barem. : "Priste mi to muzete rict normalne a nekricet. Nikde napsany to tady nemate, ze je tu zakazany obouvani, navic je tu uplne prazdno, ale jestli je to pro Vas velkej prohresek, tak se teda omlouvam." Obul jsem se kompletne az pred laznema. Samozrejme jsem mohl byt i sprostej, jenomze ja proste tyhle ujeceny hadavy zensky nemam rad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Nejsou lidi. Ta ženská od smetáku bude za čas managerkou plovárny, uvidíš Smeták převzala ukrajinka předpokládám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 před 9 hodinami, hopa26 napsal: ... Vyndam boltec ven ... a to byla chyba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Booking diktuje ceny? https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/ubytovani-hotely-pokles-cen-rezervacni-portaly-booking.A200928_191623_ekonomika_cern&h=B9714923EA8696B1994E6AECF4316EC2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Tohle je docela obsáhlé téma, nebudu si tedy kvůli tomu článku platit předplatné, ale pokud k tomu chceš nějaké info tak se ptej, trošku do toho dělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Odemčená verze: https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/ubytovani-hotely-pokles-cen-rezervacni-portaly-booking.A200928_191623_ekonomika_cern&h=91C7809536775B1C178BD28CC48A2FBB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se