Tom4 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) Před hodinou, Berbatow napsal: Minulý týden mi známá, která pracuje v nějakém hotelu v Mikulově, říkala, že jim našli v pokojích štěnice. Mazec. Tipuju že breberky a ten hotel má 4*. Jinak štěnice nejsou nic neobvyklého v hotelích. Nicméně nepřenáší nemoci, nic takového a pečlivý deratizátor plus management co ví něco o housekeepingu si s tím poradí. Ostuda je to festovní, bohužel ty mrchy tam může přinést kdokoliv z hostů a zjistíš to až za několik týdnů nebo měsíců. Největší problém je hit posledních let, tedy místo pokojských děvčata z UK, 12 hodin denně 7 dní v týdnu, úklid pak stojí za hovno a nějakého broučka (štěnice fakt nejsou mikroskopický broučci) přehléhnou a nevnímaji, to je pak klíč k problému. Ovšem speciálně Mikulov, kde pokojská dostane 15 tisíc a hned za čárou 30 je na pracovní síly dost specifický. Likvidace je taky mazec, v podstatě musíš rozebrat pokoj, komplet nábytek, čela, obložení pokud je, následně deratizátor, potom vše vysát plus parní čistič, znovu deratizátor, složit zpátky. Při větším výskytu i okolní pokoje. Když se to zanedbá je problém za několik měsíců zpátky. Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem Tom4
vzduch Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 před 2 hodinami, 5etter napsal: Brouky, nebo mikrofony? Není štěnice jako štěnice. Také záleží, jak se tam dostali a co se z toho vyvrbí
Berbatow Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 Asi nějaký naštvaný chronomagor.https://www.idnes.cz/praha/zpravy/alza-cz-nahlaseni-bomba-holesovice.A201222_115021_praha-zpravy_zuf
ohrenstein Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2020 Holky z UKR ty dělaj dokud nepadnou, za ty z UK se určitě nepředřou.
geometr Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Děti dostaly od Ježíška analogovou hru - Monopoly (napsaly si o ni) a dneska se k tomu dožadovaly elektronického bankovnictví.
geometr Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Hmm, tak zřejmě dobře nastavená hra ty Monopoly. Hrál jsem to dnes s dětma (přes 4 hodiny?, slušně je to odtrhlo od PC a tabletů) a vyhrál ten (ne já), kdo byl nejčastěji ve vězení a měl energetické závody a vodárny. Jen musím ještě děti uklidnit, že takoví lidé reálně do basy moc nechodí.
warann Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 Tvl jdu do koupelny, že si zastřihnu fousy, strojek mám nastavenej jako obyvkle na max. Přijde žena a je strašně ftipná, že se tím jako oholí dole, ať jí to půčím. No, já jakože protestuju, ona jakože to dole testuje a pak mi to dá zpátky. Takže se vrátím k tomu svýmu xichtu, zajedu do fousů a co to ku+wa je? Vona to z mně neznámýho důvodu přecvakla z max na min, tj asi 1 mm. A pak svěř ženský nějakou techniku ;-).
mAra_ Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2021 Ale zase víš, že je nachystana... To nebude náhoda. Něco asi chce..
xvoloda Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 Podle mě tenhle příspěvek bez fotky nemá žádnou váhu
xvoloda Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 Holil-li se warann strojkem nastaveným na ženský genitál, zřejmě sem teď fotku nedá. Nikdo se totiž nechce fotit, když je zrovna oholenej jako 3,14ča
orol Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 Já nevím, jaké jsou současné trendy, ale za mlada, když jsme u holek chtěli uspět, museli jsme býti oholeni dohladka - jako dětská prdelka. Tak se to možná teď měří jiným etalonem...
Radek124 Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 Je jiná doba orol, skórování u bab dnes může vyjít sakra draho - od pravidelně zastřihovaných mamánků naložených v předpisovém hipsterském flanelu se sbírají lajky snadněji, když mají pocit že místo do monitoru koukají do zrcalda
warann Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 @orolNo, jasně doba jiná, oholení do hladka dávno nestačí a @Radek124ani to hipsterství už nemusí bejt dostatečně in. Teď jsem např. narazil na toto https://www.super.cz/741202-muz-chce-vypadat-jako-mimozemstan-nechal-si-odstranit-nos-i-horni-ret-a-s-promenou-zdaleka-nekonci.html#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&dop_req_id=r0rSqImpKEO-202101271718&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Radek124 Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 (upraveno) @warann Ber to jenom jako popíchnutí - z mého (a asi i orolova) pohledu to skutečně není zas tak dávno, co Daliboru Jandovi posílaly fanynky jeho "velkého mikrofonu" žiletky, aby se jim oholil Magorů a masochistických uchyláků kteří už samýma roupama nevěděli co se svým tělem byly odjakživa mraky, fandama tetování a piercingu počínaje a konče pošukama, dožadujícíma se amputace zdravé okončetiny a nebo opakované změny pohlaví (linky a obrázky sem radši dávat nebudu). Štěstí že ochlupení a fousy lze (při změně módy a nebo společenské poptávky na dresscode) "téměř na počkání" nechat dorůst a nebo zase oholit, u vlasů už to bohužel s přibývajícím věkem nebývá úplně spolehlivé Upraveno 27. ledna 2021 uživatelem Radek124
guzmic Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovensko-benzinova-pumpa-zena-zdrzela-lupice-oralnim-sexem-bratislava.A210127_202009_zahranicni_kha Holky český... ví jak na to. Hláška policii: vemte si ho, já už nemůžu.
Berbatow Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2021 OSA vyhlásila za loňský rok propad tržeb.https://www.idnes.cz/kultura/hudba/pandemie-ztrata-autorska-prava-hudba-film.A210127_165214_hudba_tbr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se