moco Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Dá se s prasklým meniskem lyžovat, při nějaké fixaci tejpy nebo použití sportovní ortézy? Řeším dilema, zda jít (nejspíše až v říjnu) na operaci nebo to nechat až na Vánoce po týdenním lyžování v Itálii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Mne operovali meniskus koncom júna (nezošívali, iba obrúsili) a už môžem robiť všetko. Odporúčam ísť čo najskôr. Kľudne napíš SZ, @moco . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 před 2 hodinami, Peto86 napsal: Mne operovali meniskus koncom júna (nezošívali, iba obrúsili) a už môžem robiť všetko. Odporúčam ísť čo najskôr. Kľudne napíš SZ, @moco . Jo, mám v plánu zjistit nejdřívější termín a podle toho se odpíchnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Máte někdo reálnou zkušenost s CPM Koláře, docela děsný recenze ? Holka má trápení s koleny a zatím všude bez rady a léčby... díky za názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 V 16. 9. 2023 v 15:17, moco napsal: Dá se s prasklým meniskem lyžovat, při nějaké fixaci tejpy nebo použití sportovní ortézy? Řeším dilema, zda jít (nejspíše až v říjnu) na operaci nebo to nechat až na Vánoce po týdenním lyžování v Itálii. Záleží na tom jak je prasklej- většinou se to da, bude to ale zahul ( při větším poškození i bolet ). S použitím ortézy a prášku pohoda. Jen si koledujes v případě pádu, větší poskozeni- vazy. Můžeš se ptát, doktor nejsem, ale celkem 9 operaci kolen ze mě dělaj informovaný ho amatéra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Pánové, zdravím. Mám velkou prosbu, potřeboval bych manželku protlačit na hematologii ( bohužel, je to dost vážné ), nejlépe v Praze. Nejbližší termín na květen nelze ani náhodou akceptovat. Uměl by někdo pomoci - klidně i jen typ? V tomto případě budu klidně hodně štědrej a dlužníkem na hoodně dlouho. Děkuji předem za SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Dobrou hematologii ma Vinohradska nemocnice. Zkousel jsi tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 před 1 minutou, safi napsal: Dobrou hematologii ma Vinohradska nemocnice. Zkousel jsi tam? Jo, chodí tam máma- neberou nové pacienty ( mamka tam byla osobně na kontrole a ptala se dnes ) a neberou ani telefon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Sháním, prosím vás, buď reference na ortopedii v HavlBrodě nebo doporučení na jinou nemocnici, která provádí endoprotézu kloubu palce na noze díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Nosite nekdo naslouchatka? Dost se mi zhorsil sluch, vysetreni mam za sebou, uvodni konzultace take, ale rad si necham poradit, nasmerovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Tak sem nadhodím něco pro pravděpodobně věkem pokročilejší . Testosteron - vloni někdy v srpnu mně pan doktor urolog oznámil, že mám nízkou hodnotu a doporučil aplikaci injekcí. Set tří injekcí za cca 7 300,- Kč a po opětovném rozboru mně v prosinci oznámil, že se hodnota nezlepšila a je žádoucí pokračovat v aplikaci injekcí .... Máte někdo s tímhle zkušenost? Někdo mi řekne vyprdni se na to, to jsou vyhozené peníze (resp. doktor si přilepšuje), někdo zase, že to je potřeba. Zatím jsem tam nešel, ale zase jsem vychovaný v duchu doktoři se mají poslouchat ... Přikládám dotaz jednoho muže, podstatně mladšího, který jsem našel při zjišťování ohledně testosteronu a ten mě tedy docela odradil (odpověď tam nebyla). Taky uvažuji, zda v takovém případě není lepší varianta takové peníze nacpat raději do hodinek, že ano . Cena injekce, jak se dotazuje i pán, je cca 2400,- Kč a není ani částečně hrazena pojišťovnou... Takže za ty tři roky to dá jistě pěknou sumu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Ahoj, protože jsem v dost pokročilém věku, pokusil jsem se aspoň pokles hladiny zastavit. Zhruba rok beru jeden potravinový doplněk a pokles zastavil. Takže, za mě, dobrý. Injekcím moc nevěřím, je to hodně jednorázové a tělo to těžko udrží. Ale to může mít každý trochu jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 před 56 minutami, Kupa54 napsal: Ahoj, protože jsem v dost pokročilém věku, pokusil jsem se aspoň pokles hladiny zastavit. Zhruba rok beru jeden potravinový doplněk a pokles zastavil. Takže, za mě, dobrý. Injekcím moc nevěřím, je to hodně jednorázové a tělo to těžko udrží. Ale to může mít každý trochu jinak. Ahoj, díky za názor a osobní zkušenost. Protože mně jedna známá lékařka, ne tedy uroložka, řekla, že ty injekce význam moc nemají a doporučila mně taky spíš užívat nějaký doplněk dostupný v lékárně, tak se mně ty injekce, když to řeknu upřímně, platit nechce (kór při představě, že doktor řekne, tak zase příště a příště a ....). Jsem rok v penzi a většinu těch příznaků, které jsou uváděny v souvislosti s úbytkem testosteronu, zatím nemám a ani na sobě nepociťuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 @milomac ve vší úctě, s takhle položeným dotazem podle mě budeš dostávat hlavně babský rady. Co ti přesně měřili, z jakýho důvodu a jaký máš hodnoty? Nejsem teda endokrinolog, ale z dob kdy jsem se o tohle zajímal si matně pamatuju, že se sleduje celkové množství tst a volný testosteron (biologicky dostupná forma). Ono to samozřejmě koreluje, nicméně fakt nízkou hladinu volného tst bys na sobě nejspíš poznal a zároveň doufám, že kdybys měl nezvykle nízkou hodnotu, hnal by tě doktor na další vyšetření. Jaký injekce ti nabízí? Předpokládám že se nepokoušíš o TRT? To pak není o pár injekcích na přilepšenou ale celoživotní jízda. Z běžně dostupných věcí se klasicky začíná stravou a úpravou režimu, vitamíny a minerály (D3, Zinek, Hořčík) a nebo specializovaný doplňky typu tribulus (se standardizovaným obsahem protodioscinu) nebo výrobky z reishi/maitake/shiitake (ty ale řeší spíš konverzi na DHT). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Tak, to jsi šťastný člověk ale, doopravdy, něco vyzkoušej a uvidíš. Oni totiž ty doplňky stravy jsou většinou z nějakých přírodních látek a fungují zvolna a pomalu. Občas si udělám i nálev z dýňových semínek a je to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 (upraveno) Jeden čas, za intenzivních fyzických aktivit (běh, posilka a velmi "akční" přítelkyně), jsem bral ze zvědavosti Tribulus a můžu říct, že dobrý! Po pár dnech užívání se mi zrychlila recovery po běhu a síly jsem měl na rozdávání (nejen při sportu). Třeba to bylo placebo, nevim, ale já byl spokojenej. Reálně efekt změřenej nemám... (tehdy mi bylo 43 let). Upraveno 8. února 2024 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Kámoš užívá Androgel, mast na ramena, prý to maká, cítí se fajn. Mě to doktorka rozmluvila vzhledem k onkologickým problémům, co jsem měl. Tak už to holt doklepu bez testosteronu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 (upraveno) Máte pls někdo tip na dobrýho dětskýho/teen psychologa? Máme 13letýho puberťáka, s kterým už si tak nějak nevíme rady. Byl už za poslední 2 roky u dvou psychologů a oba, protože je chytrej jak vopice, zmanipuloval tak, že ho v podstatě prohlásili za svatý dítě (přehnaně řečeno), nicméně realita je krapet někde jinde. Může to bejt online nebo v Praze, je to fuk. Díky za tip! Upraveno 15. února 2024 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 Artróza zápěstí: mamce 70 let dle RTG ortoped diagnostikoval artrózu. Máte nějakej tip, co funguje alespoň jako zmírnění obtíží/částečná náprava? Nebo aspoň co nefunguje? Díky všem za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 Máte nějaký dobrý tip na lázně po TEP kolene? Nejlépe osobní zkušenost. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se