Xenomorfus Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Martare, Gemini a asi ve Zline. Ale i v Ostrave primar Cholevik je dobry. Jako clovek ko*ot, ale jako operater katarakty svetova spicka. Pripadne muzu ji zkusit rict, at se Ti ozve mistni clenka "pani doktur". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 (upraveno) před 3 hodinami, Xenomorfus napsal: Martare, Gemini a asi ve Zline. Ale i v Ostrave primar Cholevik je dobry. Jako clovek ko*ot, ale jako operater katarakty svetova spicka. Pripadne muzu ji zkusit rict, at se Ti ozve mistni clenka "pani doktur". Xeno, moc diky za potvrzeni nazoru na Gemini. Neni vylouceno, ze se Ti fakt ozvu! nicmene mam doplnujici dotaz a na odpoved nijak nespecham: jak Zlin, tak Ostrava jsou od nas (Praha, Benesov) s prehledem nejvzdalenejsi pobocky Gemini v CR. Je ta uroven jednotlivych klinik natolik rozkolisana, resp. rozdil kvality zakroku ci komunikace tak velky, ze se vyplati opravdu domluvit zakrok ve Zline nebo Ostrave? Jestli jo, samozrejme zadny problem, jde o zrak. Upraveno 7. července 2023 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 V 30. 6. 2023 v 7:04, kuncák7 napsal: Oběma díky. Popravdě, doma už to nedávám, ale ta chirurgie mě přímo děsí ( ale obávám se, že na ní dojde ). Za mě taky chirurgie. Taky jsem si s tím hrál, přece nějaký nehet... No a nakonec se to zanítilo, takže umrtvení stálo za to, ale za blbost se platí. Takže zavčas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Martar: Gemini si obecne drzi odbornost a kvalitu zakroku u vsech pobocek. Asi bych se nebal kdekoliv. A katarakta je navic relativne banalni zakrok. Zlin a Ostravu pisu proto, ze odtud mame osobni zkusenosti. Tedy ve smyslu pracovnich zkusenosti "pani doktur". Ptal ses na osobni zkusenost. Navic snad jedine to, ze Zlin operuje laserem, Stodulka (prednosta) to zavadel jako jeden z prvnich na svete a tusim to dokonce pomahal vyvijet. Jo a vyberte si lepsi cocku, optimalne Gold. Ale to se pripadne domluvis na miste a nebo muzes napsat "pani doktur", upozornil bych ji, ze potrebujes konzultaci, at mrkne na SZ. Jinak at se fakt neboji, je to (jak rika pani doktur) "šupšup", vlastni operace trva v jednotkach minut a uspesnost je velmi vysoka. Rekonvalescence je v jednotkach dnu. A pak (proti zakalu) plny vizus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Přidám osobní zkušenost, šedý zákal, po covidu hrozné zhoršení během 3 měsíců. Podařilo se mi dostat do Zlína na operaci laserem. Operace 5 minut odstranění staré čočky a 15 minut aplikace nové. Dal jsem si trifokální a naprostá spokojenost, čtu příbalové letáčky, počítač v pohodě a i do dálky, paráda. Po operaci jsem hned perfektně viděl, žádné zakrývání očí, jen se pořád musí kapat do očí antibiotika - kapky a umělé slzy. Žádná bolest, pálení nebo řezání, prostě nic. A přístup personálu super. Takže mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Chlapi super reakce, moc diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Když Zlín, tak zkušenost mého taty z Valmezu. První oko u doc. Smečky (www.klinikazlin.cz), velmi osobní přístup, vše 100% OK. Ditto u ošetření druhotného zákalu (chápu jako závadu na zadní straně pouzdra čočky). U druhého oka se nechal ukecat novou místní očařkou do Gemini. Tam komoditní přístup a zákrok, výsledek OK. Ale za dva roky řešení druhotného zákalu mělo za následek trvalé poškození rohovky, zřejmě vinou zanedbání sledování a péče pár dnů /týdnů po zákroku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Matka byla před 5 lety v Gemini Brno a vše bez problémů. Kamarád co měl hodně dioptrií a skla jak popelníky byl před 3 lety ve Zlíně, dal si trifokální a nějaké speciální které byly hodně drahé a zatím bez problémů a to mu táhne k sedmdesátce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 @sery.vlk "komoditní přístup" - perfektně vyjádřeno Tátovi táhne na devadesát, může si dovolit i soukromou kliniku, ale nijak tuhle variantu neupřednostňuje. Hlavně samozřejmě chceme aby to klaplo, protože jednak řídí auto a především pořád pracuje a má koníčky - kdyby se zákrok nepovedl, musel by se vším seknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Zdravím, cca dva týdny zpátky jsem si všimnul, že se mi v pupiku udělala taková bulka, velikosti větší fazole, předtím jsem měl pupek normálně vtaženy dovnitř, důlek. Teď je tam ta bulka,měkká na pohmat a taky jsem tam měl jizvu po dřívější laparoskopické operaci, na kraji pupku, jizva mi teď připadá jako by posunuta, rozrušená nebo jak to popsat. Netušite co by to mohlo být? Nesetkali jste se s tím někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 13 hodinami, siki napsal: Zdravím, cca dva týdny zpátky jsem si všimnul, že se mi v pupiku udělala taková bulka, velikosti větší fazole, předtím jsem měl pupek normálně vtaženy dovnitř, důlek. Teď je tam ta bulka,měkká na pohmat a taky jsem tam měl jizvu po dřívější laparoskopické operaci, na kraji pupku, jizva mi teď připadá jako by posunuta, rozrušená nebo jak to popsat. Netušite co by to mohlo být? Nesetkali jste se s tím někdo? Cituji "Pani doktur": Muze to byt kýla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 @siki Jo, kýla je asi nejpravděpodobnější. Nech se vyšetřit chirurgem a uvidíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 (upraveno) Ahoj, můžete mi prosím doporučit endokrinologii a kardiologii v Praze? Moc děkuji Upraveno 7. srpna 2023 uživatelem Oliver333 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Dovolím si udělat věc, kterou jsem tu ještě neudělal a snad nenaštvu @Bert. A rád bych poprosil nějakého odborníka, aby se k tomu vyjádřil. Na youtube jsem narazil na velmi zajímavé video v angličtině (1,6 mil. shlédnutí), kde je vcelku pěkně vysvětleno, proč je pocit únavy pro naše tělo důležité. Je zajímavé, že pocit únavy dokáže naše tělo vyvolat jako obranný mechanismus nejen z důvodů samotné fyzické únavy, ale také jako psychický obraný mechanismus. Ve videu je zajímavá myšlenka, že pocit únavy je jednak fyzický, ale zároveň to může být také forma emoce. Vysvětluje mi to situace, kdy se mi mezi dvěma dny liší výkon v posilce při různých stavech mé pracovní nálady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Pokud by někdo věděl o kvalitním psychiatrovi v Praze pro někoho z rodiny klidně i za úhradu prosím SMS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 řeším již několik měsíců totéž, ale nikdo nemá volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Před pár dny jsem byl na VIP preventivním onkologickém vyšetření v nemocni v Krči. Při kontrole mě paní doktorka upozornila na tmavý flek na zápěstí a říkala, že pokud mám na kůži flek, který má nepravidelné a rozostřené okraje, ve středu tmavší pigmentaci a je navíc permanentně drážděn hodinkami, tak by jej měl vidět dermatolog a eventuelně by se měl odstranit. Jak jsem koupil, tak prodávám. Třeba to někomu pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 V 11. 9. 2023 v 23:29, safi napsal: Před pár dny jsem byl na VIP preventivním onkologickém vyšetření v nemocni v Krči. Při kontrole mě paní doktorka upozornila na tmavý flek na zápěstí a říkala, že pokud mám na kůži flek, který má nepravidelné a rozostřené okraje, ve středu tmavší pigmentaci a je navíc permanentně drážděn hodinkami, tak by jej měl vidět dermatolog a eventuelně by se měl odstranit. Jak jsem koupil, tak prodávám. Třeba to někomu pomůže. Ja byl v utery na vyriznuti osmi znaminek. Vyriznuti proto, ze se doktorovi nelibily... Mam 15 stehu ruzne po tele a nemuzu se dockat vysledku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Neděláte někdo/neznáte dobrýho gynekologa v Praze? Když tak SZ prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 (upraveno) V 29. 6. 2023 v 16:49, kuncák7 napsal: Pánové, zkusím to tady- nemáte někdo nějakou radu ohledně léčby zarostlého nehtu na noze? Radu jít na chirurgii zatím nakloněn nejsem ( injekce mi nedělá všeobecné dobře a obrázek nehtu dole už vůbec ne ), ale už to nějak bolí víc a víc. Děkuju předem. Ja si absolvoval strzeni casti nehtu u obou palcu noh a je to fakt chutovka, obzvlast prvnich par dni potom. Na jedne noze pomohlo, na druhe moc ne. Takze samodomo reseni, ktere nakonec u mne problem vyresilo bylo narvat mezi nehet a "maso", kam zarusta, kus naplasti, prolivat to jodisolem nebo mazat betadinou a pockat az to preroste tu kritickou mez. Od te doby (pres 10 let) uz dobry. Upraveno 14. září 2023 uživatelem phweb Preklepy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se