Snow Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 (edited) Jaeger-LeCoultre ? POLARIS Memovox Steel 42mm Edition 50th Anniversary Technical Specification: Model: POLARIS Memovox Stainless steel Ref. 9038670 Movement:Automatic mechanical movementJaeger-LeCoultre Caliber 956Power reserve: 44 hoursComponents: 268Vibrations per hour: 28.800 Jewels: 23, Barrel: 1 Height: 7.45 mm Functions:Hours/minutes/seconds, alarm, date Dial:Black sunrayed, grained and opaline finishesWhite luminescent numerals Case: Stainless steelDiameter: 42mm Thickness: 15.9mm Water resistance: 200m Strap/bracelet: Black Rubber Limited Edition: 1,000 pieces * Jaeger-LeCoultre is not owner of the trademark Super-Luminova zdroj - http://watchesseven.blogspot.cz/2018/02/jaeger-lecoultre-polaris-memovox-edition.html Těmito krásnými hodinkami *končím, už mě to nebaví. Škoda, že to nejsou nějaké Vulcainy, nicméně ty zde stejně nikdy nebyly a tyhle sportovní JLC je plně nahradí. *Končím s tématy, aby bylo jasno Edited March 7, 2018 by Snow Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Tyhle jsou prostě skvělý. Ještě že jsou na mě velký, jinak bych už prodával ledvinu, játra, levou plíci a děti posílal na pokusy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locky Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Nekonči! To by byla věčná škoda! Když vidím vlákno od tebe s nějakým novým modelem (obvykle) Haute Horlogie, tak si jej velice rád sjedu, protože vždy najdu všechny potřebné informace na jednom místě a rozšířím si obzory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Nádherný!Jednoduchý, krásný a prostě všechno tak akorát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Díky za krásné téma. Moc pěkný hodinky, škoda, že jsem se líp neučil :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Krása, ta sportovní elegance z nich uplně čiší! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobisek Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Krásný jsou, naštěstí když si odmyslím budíček, tak mi je bez potíží nahradí LLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorge Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Nekonči, prosím, co bych tu pak četl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Asi moje nejoblíbenější JLC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 Tři korunky je docela dost, ale i tak jsou skvělé! U Jégrů bych si uměl vybrat...i nějaké to trojkombo bych dal dokupy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 Sakra bozi. Snowe, po dlouhe dobe hodinky i pro mne ( jinak sem davas skvele kousky, ale tem jsem nedorostl ). Tyhle bych si dovedl na ruce predstavit, skvele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 vie sa aj ich cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saida Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 jovaniNechtěj vědět. Sou parádní ! Ostatně mají z čeho vycházet. Nejhezčí hoďky s budíkem. Po Vulcainu samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 Přemejšlim, jestli ještě někdo jinej umí takhle luxusně dělat tribute edice. Aniž by přidal nějakou blbost, nebo naopak něco správnýho ubral. Tady JLC nedělá kraviny, neexperimentuje a přesto ten model vypadá současně. Vždycky, když vidim snad jakýkoliv JLC, tak se ve mně vzedme pýcha, že jeden kousek od nich jsem měl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 Mně tam moc neseděj ty aplikovaný indexy a čísla, byť to tak asi má bejt. A mohly by bejt o 2 mm menší. Jinak super:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 (edited) Mně tam moc neseděj ty aplikovaný indexy a čísla, byť to tak asi má bejt. A mohly by bejt o 2 mm menší. Jinak super:)Tohle mi zrovna přijde jako posun korespondující s dobou. Je to prostě víc načinčaný, ale těsně pod hranou, aby to bylo furt tool. V tom vidím ten tribute a současnost. Třeba prostej cifr bez čehokoliv aplikovanýho mi vadil u novýho Railmasteru master coax. Edited March 8, 2018 by bandicoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 (edited) Tohle mi zrovna přijde jako posun korespondující s dobou. Je to prostě víc načinčaný, ale těsně pod hranou, aby to bylo furt tool.V tom vidím ten tribute a současnost.Třeba prostej cifr bez čehokoliv aplikovanýho mi vadil u novýho Railmasteru master coax.Já ti nevím, mě tam taky nesedí ta původní reedice za 2008 nebo ze kdy mi přišla víc echtová, měla stále Compressor Pouzdro, ne jen tak na oko namalované díry na dýnku k tomu plastové sklo a mnohem mnohem méně praktický ale mnohem hezčí a k nim ladící tropic kožený řemen. Edited March 8, 2018 by Exiztence Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted March 9, 2018 Report Share Posted March 9, 2018 (edited) ..... Škoda, že to nejsou nějaké Vulcainy, nicméně ty zde stejně nikdy nebyly a tyhle sportovní JLC je plně nahradí.....Tvl člověk si jedny Vulcainy kvůli Snowově adoraci značky koupí... a Snow to normálně ignoruje! :D Jinak teda starý Polarisky jsou pro mě TOP hodinky, a tahle reedice se mi docela líbí - natolik, že se na ně půjdu podívat naživo, abych posoudil výhrady, které tu zazněly. Pro mě jsou u Polarisek nejvíc snakehead ručky. Edited March 9, 2018 by martar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaGaL Posted January 24, 2019 Report Share Posted January 24, 2019 Fajn recenzia k tomuto modelu: Ale trošku ma prekvapil index budíku, je to vidieť na 1:22, je to dosť nevyrovnané. Na hodinkách za vyše 10k by som to asi nezniesol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts