Emiliano Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 47 minutami, African napsal: Nostradamus předpověděl třetího antikrista a stejně tak že po nejhorší světové válce všech dob se stane Afrika útočištěm a chlebodárcem pro všechny přeživší.... samozřejmě že všechno je možné, každopádně tam bude bezpečněji než v Evropě. Otázka ještě zní, jestli není lepší zemřít rychle bezbolestně v relativně "bezstarostném blahobytu", než se pak trápit a strádat v postapokalyptickém světě. Já bych možná volil tu první variantu. Ale každopádně si vybírat asi stejně nemůžeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 55 minutami, CEGY napsal: Je nějaká reálná možnost, že by někdo/něco vypsalo finanční odměnu na jeho hlavu? Treba jako na Usámu. Je mi jasný, ze by to nemohl bejt nejakej stát na přímo, ale lidi (jedinci) dneska maj celkem dost peněz. Tohle, doufám, nikoho soudného nenapadne udělat v momentální situaci veřejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 4 hodinami, Lynx12 napsal: Tvl, Slovensko jim nezavřelo vzduch ??? WTF? Dnes min. obrany tvrdil, že to má určitý dôvod, je to vraj koordinované s EÚ. A pred chvíľou prehlásili, že asi zajtra to uzavrú. Ono, keď sa pozerám na tú mapu, tak sa aj tak doň nemajú ako dostať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Ta vzdušná "pustina" vypadá děsivě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 A není nakonec tohleto ten greendeal?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Já fo furt tak jako možná naivně říkám, že mu to jádro Číňan nedovolí... Ale hoši, reálně mám strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 7 minutami, Prochy68 napsal: A není nakonec tohleto ten greendeal? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 (upraveno) Tiskovka předsedkyně EK: RT a Sputnik budou v EU zakázány, nové sankce namířené proti Bělorusku (konečně) mířený na jejich vývoz, EU zmrazí aktiva a transakce ruský centrální banky i oligarchů, SWIFT je odsouhlasený na vybraný banky. Upraveno 27. února 2022 uživatelem Milan59 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 (upraveno) před 2 hodinami, martar napsal: Jsem s dětma na hřišti, je krásná jarní neděle, a snad poprvé v životě zcela vážně myslím na termonukleární zkázu severní polokoule a na následky pro celou planetu. Protože Putin je zjevně naprosto mimo realitu = schopen všeho. Doufám, ze už to začiná docházet i lidem kolem něj. Tfujtajbl. To mi pripomnelo takovy ty branny cviceni CO na ZŠ, kde jsme behali v plastenkach, boty v igelitovejch pytlikach a lehali si nohama k pomyslnymu jadernymu vybuchu. Vzdycky mi prislo, ze tyhle opatreni jsou tak nejak na ho*no... Upraveno 27. února 2022 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 EU začíná jednat a staví se na nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Taky se bojím, ale je jiná cesta? Obětujeme Ukrajinu protože Jaderné zbraně, pak Slovensko bo jaderné zbraně, pak další ústupky bo jaderné zbraně? Musíme doufat, že Putin zůstane osamocen a že další generálové nejsou takový blázni aby to zmáčkli, případně že to pochytá Patriot atd.. a obratem vymaže NATO Kreml z mapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 10 minutami, mAra_ napsal: ... Ale hoši, reálně mám strach. Kvůli dětem jsem na tom stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Tak EU uzavřela pro Rusa celý vzdušný prostor Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 (upraveno) Tak nějak si říkám, jestli USA spustí DEFCON 1, tak sem na celou Evropu pustí svůj jaderný Arsenál, obětuje se celý kontinent, Putin bude mrtvej včetně celýho kontinentu, ale USA, JIžní Amerika, Afrika, část Asie, Austrálie a Antarktida zůstane v "pohodě". Jestli opravdu v rámci zachování života nemá smysl sbalit si tady svých pár švestek a co nejdříve sednout někam na letadlo co nejdál toho všeho to jde. P.S. škoda že jsme nezačali kolonizovat ten mars už dávno Upraveno 27. února 2022 uživatelem Hector Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 O2 tv Russia1 ....vypnutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 (upraveno) .. Upraveno 27. února 2022 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Ty dva ruský pitomci, co jim dal putler rozkaz aktivovat jaderně zbraně nevypadali zrovna happy. Dříve nebo později ho někdo sejme. Tohle se ani jim nebude chtít dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibb Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 10 minutami, Oplt napsal: O2 tv Russia1 ....vypnutý vodafone také... Inu ako mladý r. 89, krizi 2018-2019, co mě stála práci jsem zažil, velká pandemie, teď regulérní válka za humny, kde se rozhoduje i o nás ... Až teď si skutečně uvědomuji, v jaké dějinné epoše žijeme, v jakých časech, kdy se zase mění svět. Taky nemám klidné spaní, ale nezbývá , než ty obavy překonat a jít dál, řešit jen to, co ovlivním a věřit, že bude dobře. A přiložit ruku k dílu každý tam, kde můžeme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se