nickolas Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Klobasku pred pozitim je treba umyt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Něco mi říká, že tahle paní aktuální situaci příliš nepomůže. Všichni z ní mají akorát prdel a to ještě ani nenastoupila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Tak s tou rouskou ze starych bombardaku tomu moc nepomohla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Notypico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Bují tu povrchní posuzováni dle vzhledu, místo aby jste ocenili neskrývaný nonkonformismus. A hlavu jí udělá Alena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
10mm Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 (upraveno) Ale o tom nechutném obrázku již tady drahnou dobu hovoříme, Mlho!! PS: Jestli má být (po screenshotech držkabůčka v nudlózním mobilu na výšku) "novým trendem" focení jiného monitoru na výšku, začínám mít vážné obavy že příští level koronavirové paralýzy bude komentované video téhož, uploadované spolu s geglajícícm ksichtem přispěvatele na trubku... Upraveno 7. března 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 před 5 hodinami, Radek124 napsal: PS: . . . . "novým trendem" focení jiného monitoru . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
10mm Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 před 6 hodinami, Radek124 napsal: Ale o tom nechutném obrázku již tady drahnou dobu hovoříme, Mlho!! PS: Jestli má být (po screenshotech držkabůčka v nudlózním mobilu na výšku) "novým trendem" focení jiného monitoru na výšku, začínám mít vážné obavy že příští level koronavirové paralýzy bude komentované video téhož, uploadované spolu s geglajícícm ksichtem přispěvatele na trubku... Omlouvám se, moc sem nechodím, takže jsem si nevšiml že už je to o stránku dřív a takhle mi to přišlo na Whatsapp. Hrbolku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 V pohodě - na kvalitách oné Andrejovy “expertky” (která se snad dostatečně odkopala už při loňském “managementu” té lapálie na ostravsku) to nic nezmění, jedno jestli jí “virální umělci” do toho pelechu v rámci lidové tvořivosti přimalujou echt dildo a nebo hromádku psích e-eee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikca Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Tradiční maturity nejsou nutné, zaměstnavatelé je nevyžadují, tvrdí Babiš. Pardon za odkaz na idnes. Co nás ještě čeká... https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/uredni-maturity-usetri-studentum-stres-babis-zpochybnil-tradicni-maturity.A210307_191257_domaci_wass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Chudák malej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 (upraveno) Před hodinou, Mikca napsal: Tradiční maturity nejsou nutné, zaměstnavatelé je nevyžadují, tvrdí Babiš. Pardon za odkaz na idnes. Co nás ještě čeká... https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/uredni-maturity-usetri-studentum-stres-babis-zpochybnil-tradicni-maturity.A210307_191257_domaci_wass Už jsem z toho nějakej zmatenej, ale z nějakýho důvodu mi tenhle (viz shora) příspěvek asocioval tento příspěvek z jinýho vlákna: Upraveno 7. března 2021 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 No mě se zas vybavil film Idiocracy (2006, česky Absurdistán) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Jsme na jedný vlně, taky mi naskočil "Idiocracy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Přesně tak, Idiokracie - naposledy jsem si na to dílko vzpomněl v případě Doníka, jak vloni špekuloval jestli koronáčům nedávat transfůze dezinfekce, ideálně v solárku s UV-C Uvidíme jak dlouho Burešovi to nadšení pro "nové kádry" vydrží, až mu pár takových "ouředně zprůměrovaných agronomů" začne namísto konzernového agrofertilizéru hnojit řepku "nejlepším ionťákem s elektrolytama" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 A uz je to tady, kokoti Očkovaní lidé budou mít při rozvolňování jisté výhody, nastínil Blatný Kromě volného cestování, o kterém společně jednají státy Evropské unie, budou mít očkovaní lidé výhody už také během jarního rozvolňování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Ale, tak, já to těm 80+ přeju. Zdravotníkům taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Tak holt jestli ještě někdo vůbec ty opatření striktně dodržoval, tak teď už se na to taky vysere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 před 24 minutami, Prochy68 napsal: A uz je to tady, kokoti Očkovaní lidé budou mít při rozvolňování jisté výhody, nastínil Blatný Kromě volného cestování, o kterém společně jednají státy Evropské unie, budou mít očkovaní lidé výhody už také během jarního rozvolňování. Takže mně je dvaašedesát,do té doby nebudu vočkovanej ani rozvolňovanej,ať už zechcípá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se