Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ale o tom nechutném obrázku již tady drahnou dobu hovoříme, Mlho!!

image.png.7d8bb09d488189cc43bb740501b602aa.png

PS: Jestli má být (po screenshotech držkabůčka v nudlózním mobilu na výšku) "novým trendem" focení jiného monitoru na výšku, začínám mít vážné obavy že příští level koronavirové paralýzy bude komentované video téhož, uploadované spolu s geglajícícm ksichtem přispěvatele na trubku... :grrr:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, Radek124 napsal:

Ale o tom nechutném obrázku již tady drahnou dobu hovoříme, Mlho!!

image.png.7d8bb09d488189cc43bb740501b602aa.png

PS: Jestli má být (po screenshotech držkabůčka v nudlózním mobilu na výšku) "novým trendem" focení jiného monitoru na výšku, začínám mít vážné obavy že příští level koronavirové paralýzy bude komentované video téhož, uploadované spolu s geglajícícm ksichtem přispěvatele na trubku... :grrr:

Omlouvám se, moc sem nechodím, takže jsem si nevšiml že už je to o stránku dřív 🙂a takhle mi to přišlo na Whatsapp. Hrbolku 🙂

Odkaz ke komentáři

V pohodě - na kvalitách oné Andrejovy “expertky” (která se snad dostatečně odkopala už při loňském “managementu” té lapálie na ostravsku) to nic nezmění, jedno jestli jí “virální umělci” do toho pelechu v rámci lidové tvořivosti přimalujou echt dildo a nebo hromádku psích e-eee :shit:

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Mikca napsal:

Tradiční maturity nejsou nutné, zaměstnavatelé je nevyžadují, tvrdí Babiš. 

Pardon za odkaz na idnes. Co nás ještě čeká... 

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/uredni-maturity-usetri-studentum-stres-babis-zpochybnil-tradicni-maturity.A210307_191257_domaci_wass

Už jsem z toho nějakej zmatenej, ale z nějakýho důvodu mi tenhle (viz shora) příspěvek asocioval tento příspěvek z jinýho vlákna:

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Přesně tak, Idiokracie - naposledy jsem si na to dílko vzpomněl v případě Doníka, jak vloni špekuloval jestli koronáčům nedávat transfůze dezinfekce, ideálně v solárku s UV-C :bangin: 

Uvidíme jak dlouho Burešovi to nadšení pro "nové kádry" vydrží, až mu pár takových "ouředně zprůměrovaných agronomů" začne namísto konzernového agrofertilizéru hnojit řepku "nejlepším ionťákem s elektrolytama" :whistle:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

A uz je to tady, kokoti

Očkovaní lidé budou mít při rozvolňování jisté výhody, nastínil Blatný

Kromě volného cestování, o kterém společně jednají státy Evropské unie, budou mít očkovaní lidé výhody už také během jarního rozvolňování.

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, Prochy68 napsal:

A uz je to tady, kokoti

Očkovaní lidé budou mít při rozvolňování jisté výhody, nastínil Blatný

Kromě volného cestování, o kterém společně jednají státy Evropské unie, budou mít očkovaní lidé výhody už také během jarního rozvolňování.

Takže mně  je dvaašedesát,do té doby nebudu vočkovanej ani rozvolňovanej,ať už zechcípá....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...