5etter Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 To je život. V další fázi už ztratíš zájem o nové hodinky v tom krátkém časovém úseku, než ti dorazí. A v další fázi prakticky v momentu zaplacení. Prostě TO přijde domů, rozbalíš to, koukneš na to a řekneš si, hm, dobrý. A co teď? Smutný život chronomagora. filo-boxer v reakci na můj postřeh, že mám z každých dalších hodinek menší radost než z těch předchozích. V originále zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Filo ma pravdu, tohle pozoruju i u sebe. A na cene hodinek vubec nezalezi. Blbej pocit prazdnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 (upraveno) To je život. V další fázi už ztratíš zájem o nové hodinky v tom krátkém časovém úseku, než ti dorazí. A v další fázi prakticky v momentu zaplacení. Prostě TO přijde domů, rozbalíš to, koukneš na to a řekneš si, hm, dobrý. A co teď? Smutný život chronomagora. filo-boxer v reakci na můj postřeh, že mám z každých dalších hodinek menší radost než z těch předchozích. V originále zde.Kruté. Dnes mi přišly hodinky a zcela v souladu s body jsem je kriticky a korektně zabalil a odeslal nazpět.Smutná doba chronomagora.. Upraveno 12. prosince 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 "respektuju tvoji zavislost, nicmene z primek hodinky stejne neudelas..." http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/ a min-zachování-pouzdra/?p=2236806 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Filo ma pravdu, tohle pozoruju i u sebe. A na cene hodinek vubec nezalezi. Blbej pocit prazdnoty.Taky to znám. U všech věcí co jdou koupit. Snad je to jen projev krize středního věku a časem odezní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 (upraveno) Hasňův marný boj s HIFI mlýny... :-)Doporučuji přečíst celé vlákno, má to grády. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/104045-av-receiver-a-repro-pros%C3%ADm-o-radu/page-5&do=findComment&comment=2256775 Upraveno 19. prosince 2018 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 (upraveno) Plánování výjezdního srazu (čundru) majitelů hodinek Vostok Amfibia 5etter: "Ale znovu mě v této souvislosti napadla myšlenka uspořádat amfisraz, když je tady taková dobrá partija." Xenomorfus: "Kluci, do ledna to urcite nedam. Maximalne tak poslu par klobas...Tak kam?" mikymik: "To je super nápad! Navíc amfíbije mám dvoje, tak bych si mohl dovolit nechat si jedny ukrást" Xenomorfus: "Jak nastane cas a organizace nevyplyne postupne z poznatku vsech, tak to dam dohromady... " lub: "nejsem organizační typ. ani společenský typ nejsem. vlastně jsem nejspíš asociál asi + starej paprika. a čas na čundr mám akorát soboty od 14 do 16h." mikymik: "Takhle by mi to asi vyhovovalo. Mohli bychom si pomlčet a zavrzat koleny..." 5etter: "Stejně už jsme si tady všechno řekli. Vyměníme si pár dlouhých pohledů, ve kterých je vše a pojedem dom." jinak pro mě osobně, jako celek, jedno z nej vláken na fóru. Upraveno 23. prosince 2018 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Plánování výjezdního srazu (čundru) majitelů hodinek Vostok Amfibia 5etter: "Ale znovu mě v této souvislosti napadla myšlenka uspořádat amfisraz, když je tady taková dobrá partija." Xenomorfus: "Kluci, do ledna to urcite nedam. Maximalne tak poslu par klobas...Tak kam?" mikymik: "To je super nápad! Navíc amfíbije mám dvoje, tak bych si mohl dovolit nechat si jedny ukrást" Xenomorfus: "Jak nastane cas a organizace nevyplyne postupne z poznatku vsech, tak to dam dohromady... " lub: "nejsem organizační typ. ani společenský typ nejsem. vlastně jsem nejspíš asociál asi + starej paprika. a čas na čundr mám akorát soboty od 14 do 16h." mikymik: "Takhle by mi to asi vyhovovalo. Mohli bychom si pomlčet a zavrzat koleny..." 5etter: "Stejně už jsme si tady všechno řekli. Vyměníme si pár dlouhých pohledů, ve kterých je vše a pojedem dom." jinak pro mě osobně, jako celek, jedno z nej vláken na fóru. Když budu mít volno, tak bych vlka do lesa vzal a kolektivně pomlčel někde u ohníčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Kolega Klotzman, na téma "suchého Února" stráveného studiem mimobizáru... Seš slabingr. Vzpomeň si na Hillaryho, Scotta, Livingstona - kdyby oni si řekli "to se nedá", vracím se., nebudu si ničit játra. Kde by dnes lidstvo bylo? Místo abys na 14 dní se sekerou v ruce zmizel v hustém podrostu mimísků, prodíral se smrdutými bažinami mňamek a odháněl hejna jedovatých snažilek, bydlenek a těhulek a ověnčen gloriolou vítěze nad nevyslovitelným se vynořil psychicky i fyzicky zdeptán, ale triumfující opět na sluncem zalité mýtině chronomagu, tak tady skuhráš a s hanbou se plazíš z bojiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Tohle myslím stojí za to Kolega se nám pochlubil novým kouskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Něco z místní inzerce. Foto špinavých hodinek + prosba = postoj prodejce.Takže chlapci, od teď nejen nic co by nešlo rozleštit. Taky nic co by nešlo umejt, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 (upraveno) Invicta style edit: než jsem to v malování spatlal, byl kolega rychlejší Upraveno 31. března 2019 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 S trochou škodolibosti ale i určitého zklamání sem na věčné časy patří i toto: dan010Mně se to taky nelíbí, udělal jsem si printscreen inzerátu a přemýšlím o přeposlal na finanční správu, ať si pohlídají řádné zdanění zisku a jestli byla platba správně převodem na účet v souladu se zákonem. Protože tohle mě taky se..! Chápu že někdo hodinky ponosí rok, dva a pak je prodá za tržní cenu, ale otočit je ihned po koupi jen abych vydělal... to je akorát proti nám chronomagorům, protože místo aby ty hodinky dostal někdo z nás gentlemanů, kdo z nich bude mít radost, tak je od AD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 S trochou škodolibosti ale i určitého zklamání sem na věčné časy patří i toto: dan010Mně se to taky nelíbí, udělal jsem si printscreen inzerátu a přemýšlím o přeposlal na finanční správu, ať si pohlídají řádné zdanění zisku a jestli byla platba správně převodem na účet v souladu se zákonem. Protože tohle mě taky se..! Chápu že někdo hodinky ponosí rok, dva a pak je prodá za tržní cenu, ale otočit je ihned po koupi jen abych vydělal... to je akorát proti nám chronomagorům, protože místo aby ty hodinky dostal někdo z nás gentlemanů, kdo z nich bude mít radost, tak je od AD...Aj, tak to je drsný i na moji africkou povahu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 neprijde mi uplne fer, dat sem toto az potom, co se k tomu Dan vyjadril, vysvetlil a hlavne dat se sem bez toho vyjadreni S trochou škodolibosti ale i určitého zklamání sem na věčné časy patří i toto: dan010Mně se to taky nelíbí, udělal jsem si printscreen inzerátu a přemýšlím o přeposlal na finanční správu, ať si pohlídají řádné zdanění zisku a jestli byla platba správně převodem na účet v souladu se zákonem. Protože tohle mě taky se..! Chápu že někdo hodinky ponosí rok, dva a pak je prodá za tržní cenu, ale otočit je ihned po koupi jen abych vydělal... to je akorát proti nám chronomagorům, protože místo aby ty hodinky dostal někdo z nás gentlemanů, kdo z nich bude mít radost, tak je od AD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 neprijde mi uplne fer, dat sem toto az potom, co se k tomu Dan vyjadril, vysvetlil a hlavne dat se sem bez toho vyjadreniMáš odkaz na vyjádření, zajímá to asi vícero lidí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Máš odkaz na vyjádření, zajímá to asi vícero lidí....Je to dost vytrzeny z kontextu. Asi bych sem dal odkaz na celý zamceny vlákno a zejména na Bertuv závěr, kterému naprosto rozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Je to dost vytrzeny z kontextu. Asi bych sem dal odkaz na celý zamceny vlákno a zejména na Bertuv závěr, kterému naprosto rozumímNeni. Kontext byly ony Pepsi Rolex za 350. Tohle bylo vyjádření Dana do statusu někoho, kdo se nad tim pozastavil.To vysvětlení od Dana co pak napsal může, ale nemusí být pravda ... jasně, možná by to tu chtělo postnou i to, ale tohle byla jeho první reakce na kterou se strhla lavina.Nedivim se, že pak napsal to vysvětlení - ať už účelově nebo měl z ostatních celou dobu prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Nechci tady znovu rozjíždět flame.Odkaz na původní vlakno:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/127500-chucpe-anone/?fromsearch=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se