Návštěvník Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Financ:A to že jsou Primky i Jawy šrot, jehož cena klesá se vzdáleností od českých hranic je snad jasný i místním srdcařům. Ono se to tváří jako sbírka a přitom je to konvolut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 (upraveno) Od Finance to je velmi pravdivá definice. Ale zato RAF limitka o českých letcích vzbudila ohlas mezi příbuznými až u protinožců v Austrálii. Díly bohu a financovi se toho úkolu ujali Švýcaři. Upraveno 16. února 2020 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Řekl bych, že toto sem také patří. I takovéto kousky mezi námi jsou...I když tím "mezi námi" si asi dost fandím :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Jaroon o Josefovi01 ve vlákně Auta na alternativní pohon: Já kvůli Josefovi vypnul upozornění na nové příspěvky v tomto vlákně. Občas mi přijde jak jehovista se zásuvkou na čele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 (upraveno) svata slova... ktera nastvou Seikare a potesi milovniky Omeg Upraveno 13. října 2020 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 I smutné posty sem patří... "Dnes mne potěšila nízká psychická odolnost zaměstnance call centra volajícího z čísla 730 701 537. Měl jsem zrovna dobrou náladu, tak jsem mu v půlce věty (jež z jeho strany obsahovala slovo životní pojištění) sdělil, že je to fajn, že mi volá, protože jsem se chtěl vždycky bavit s blbečkem, který se musí živit tak nedůstojným způsobem. Pak jsem se ho zeptal, jestli se ho rodiče už zřekli, nebo to mají v plánu udělat teď o víkendu. Zatímco něco mektal o tom, že hovor je nahráván, a že bych ho neměl urážet, měl jsem čas si připravit repliku na téma, že jeden známý tohle dělal, ale musel toho nechat, jelikož si ho nevážil ani vlastní pes, a každou noc mu v předsíni nachcal do bot. Odhaduji, že asi tak 15 sekund po tomhle to nevydržel a zavěsil . Posera jeden. Tohoto drobného vítězství nad telešmejdem bych nedosáhl, kdyby nebyl Chronomag. Protože právě někdo z Vás zde totiž popisoval, kterak se udatně s otravou utkal. Díky." https://forum.chronomag.cz/topic/138330-co-mě-dnes-potěšilo/page/41/?tab=comments#comment-2589181 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 No... Jenom doufám, že podobných příspěvků tu nebude valem přibývat.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Tak hlavně že si miky zvednul sebevědomí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 To ale nepsal mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Díky za upozornění, Duke. Taky jsem si to přečetl ledabyle a lekl se, že je Miky takovej ubožák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 V 6. 11. 2019 v 20:54, Bert napsal: wizard-ov stručně zhodnotil uživatele Chronomagu: Tak jsem to sepsal - když už, tak už....takže: Damasko - Kokoti Seiko - Socky Prim - Socky 2 FullGold Prim - zpovykaní zbohatlíci Rolex - jen zbohatlíci AP - z rozežranosti už nevím co by... PP - vykořisťovatelé společnosti Hublot - pozéři PAM - pozéři (sociální verze) Tag Heuer - studenti Grand Seiko - blázni Tissot - McD employer of the month Certina - šedé myši Tudor - wannabe Rolex Sinn - pedofilové Junghans - topenáři Vostok, CVSTOS - Putinovi agenti Traser, Luminox - Airsoft boys (starší ročníky s modrými knížkami) Eterna - začínáme s cenou na -73% a i to je moc Breitling - AAA Auto, praporky na dvoře, podnikatelské baroko, kroksy Steinhart - středoškolští repetenti Doxa - po prvním šnorchlu v Egyptě Oris - šedé myši, nakupující ve slevách po obchoďácích Longines - cyklisti a další hmyz Maurice Lacroix - pojišťováci a prodavači hrnců (pouze zhruba prostřední patra v pyramidě) Zenith - hipíci Muhle Glashutte - lidi bez vkusu a vtipní jak Mutti Merkel Orient - bez komentáře IWC - snobi, co jim Steinhart není dost dobrý G-Shock, Timex - alkoholici pokud jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám.... (BTW já spadám asi i do několika skupin ;o) na to tak zpetne koukam, co womega? zastydli nerdi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 hehehe, ten Breitling mě pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Omega - to jsou dobří lidé. (teď zrovna zase nosím Moony) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 V 25. 6. 2021 v 11:32, ggrand napsal: To jsem zvědavý, jak chceš osvětou vysvětlit to, že mají lidi kupovat Seiko, které je zpracováním horší, jak čínská kopie... Perla která by neměla zaniknout ( Z debaty za záchranu čínských kopií ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Foundryman: Provozovat elektroauto je z hlediska ochrany zdrojů zhruba na úrovni házení vajglů do dětského bazénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Instant o novom Lexus LS: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 V 17. 2. 2020 v 20:55, Bert napsal: Jaroon o Josefovi01 ve vlákně Auta na alternativní pohon: Já kvůli Josefovi vypnul upozornění na nové příspěvky v tomto vlákně. Občas mi přijde jak jehovista se zásuvkou na čele... Hoši, prosím, co je to za značku Rubina. Jsou to šroty, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Reakcia na temu elektromobily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 V 16. 2. 2020 v 13:06, vojta1 napsal: Financ: A to že jsou Primky i Jawy šrot, jehož cena klesá se vzdáleností od českých hranic je snad jasný i místním srdcařům. Ono se to tváří jako sbírka a přitom je to konvolut jasná zpráva, ještě k tomu je nutno a možno přidat výrobky firmy Škoda po r. 1945, zejména s motory vzadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se