Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Chci si koupit Seiko, konkrétně model SNZH53, klidně i SNZH55. Když už je někde vidím, jsou většinou škrábnuté (to bych teda fakt rozleštit nedokázal) nebo mají bordel na cifru a to mě mrzí mnohem víc...  (Koscom, Clockom). V Kotvě vypadají ok, bohužel... cena přes 7k.

Upraveno uživatelem GSIA79
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno uvidím. Na netu už to pár lidí taky řešilo. Snad by mohl pomoci nový palivový filtr. Údajně by se do něj mohly při výrobě dostat nějaké nečistoty.

Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk

hehe to je dobrý, filtr co se znečistil už ve výrobě. Jináč teda mám pocit že by pro servis neměl být problém nádrž vypustit a pak to zas nalejt zpátky. Kdyby to čerpadlo scíplo a muselo se měnit tak by taky říkali že se to má nejdřív vyjezdit? "Ale ono to nejede, jak to mám vyjezdit?" " Nojo ale my to nevyměníme dokud to nevyjezdíte." Ono se jim do toho zkrátka nechce. Moc práce, nic z toho a výsledek nejistý. Já bych asi frčel domů, vycuc to do kanystru a za hodinu bych tam zas přicválal aby viděli že to myslím vážně.

Odkaz ke komentáři

Vojto, nesmíš bejt takovej puntičkář, já taky slyším růst trávu kolem silnice ... Možná by se hodilo napsat, co jste pořídili, protože pokud to bude "sladká francie", tak tam už to píská nový na kamionu :D ... Každopádně slinty na netu neposlouchej a zajeď s tím k dealerovi, na netu se toho nakecá až to není hezký, máš to v garanci, tak není co řešit :) .

Odkaz ke komentáři

Je bohuzel pravdepodobne, ze mu nekdo pomohl :-(

Když jsem tam viděl ležet mezi troskami toho turistického průvodce na Bali a ty pasy, tak mě polilo horko.

Za týden odlítám taky do Asie, a přes Amsterdam už jsem taky letěl. 300 nevinných lidí to odskákalo. Mezi nimi bylo prý 23 američanů, tak snad už konečně proti rusům zbytek svtěa něco podnikne (i když se obávám, že to je spíš jen zbožné přání).

No nic, já vím, že to je na nekonečnou debatu.

Odkaz ke komentáři

Vojto, nesmíš bejt takovej puntičkář, já taky slyším růst trávu kolem silnice ... Možná by se hodilo napsat, co jste pořídili, protože pokud to bude "sladká francie", tak tam už to píská nový na kamionu :D ... Každopádně slinty na netu neposlouchej a zajeď s tím k dealerovi, na netu se toho nakecá až to není hezký, máš to v garanci, tak není co řešit  :) .

Davide, osobně nechápu, proč tu převládá taková nevraživost vůči francouzským autům. Máme už 3 roky Peugeota. Za celou dobu s ním nic nebylo a už vůbec se z něho žádné pískání neozývá. 

Tady jde o Suzuki SX4, nicméně to žádnou velkou roli hrát nebude, protože lidé tenhle problém řešili u škodovek, fordů a dokonce i volva. Ty čerpadla pro ně stejně asi vyrábí někdo úplně jiný. Máme tam prohlídku po tisíci kilometrech zdarma, takže ji využijeme na to, aby s tím něco provedli.

Odkaz ke komentáři

Osobně bych největší vinu ohledně sestřelení letadla přikládal řízení letového provozu. Nikdo racionálně uvažující by nepustil civilní letadlo nad oblast, kde probíhá voj. konflikt a kde pravidelně sestřelují vojenská letadla. Nebo si mysleli, že na těch 10km snad rozpoznají, že jde o civilní letadlo ?

Odkaz ke komentáři

Strašný to letadlo, jsem s toho nějakej špatnej" A když tak nějak občas koukám na zprávy, tak si říkam, že se to všude mele víc a víc...kdoví, co přijde"

Když jsem tam viděl ležet mezi troskami toho turistického průvodce na Bali a ty pasy, tak mě polilo horko.

Za týden odlítám taky do Asie, a přes Amsterdam už jsem taky letěl. 300 nevinných lidí to odskákalo. Mezi nimi bylo prý 23 američanů, tak snad už konečně proti rusům zbytek svtěa něco podnikne (i když se obávám, že to je spíš jen zbožné přání).

No nic, já vím, že to je na nekonečnou debatu.

ono sa to bude vysetrovat, a nic sa nevysetri. hodia to na pilota ktory letel v nespravnom koridore. ono zostrelit nieco v 10tich kilometroch, to v podstate ziadne vysetrovanie nepotrebuje.. vid Korejsky Boeing za studenej vojny. Kto poznate ten pribeh s detailami, cele zle

ona to uz je taka latentna vojnička. z ruskej strany hranice sa sypu BM-21 priehrstiami. toto video ma zaujalo tou ruskou vojenskou kolonou popred dealership Nissanu - ten kontrast povie vsetko aj bez vybuchov a rakiet. Rychlo sme zabudli kde zijeme a co tu bolo poslednych sto rokov..

http://youtu.be/3LqaSD8_Dpw

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

A mimo vše ostatní, mě začíná štvát Jirka Luděra, kdoví co se z něj vyklube, ale už není ani vtipný ani zábavný....a o to hůř, jestli je to někdo místní s "dablem" a dělá si tady z toho estrádu. 

Plus 1, nechtěl jsem to sem psát jako první.

Odkaz ke komentáři

Na pilota to těžko hodí, přece jen dneska existují záznamy z radarů atd., pokud najdou FDR a CVR, bude to ještě jasnější. Otázka zní, jestli se vůbec na místo dostanou vyšetřovatelé dřív, než to někdo ztopí (pokud se tam vůbec dostanou). Protože je letadlo vyrobené v USA, bude se na vyšetřování podílet jejich NTSB (National Transportation Safety Board), a ti se jen tak snadno opít rohlíkem nenechají.

ono sa to bude vysetrovat, a nic sa nevysetri. hodia to na pilota ktory letel v nespravnom koridore. ono zostrelit nieco v 10tich kilometroch, to v podstate ziadne vysetrovanie nepotrebuje.. vid Korejsky Boeing za studenej vojny. Kto poznate ten pribeh s detailami, cele zle

ona to uz je taka latentna vojnička. z ruskej strany hranice sa sypu BM-21 priehrstiami. toto video ma zaujalo tou ruskou vojenskou kolonou popred dealership Nissanu - ten kontrast povie vsetko aj bez vybuchov a rakiet. Rychlo sme zabudli kde zijeme a co tu bolo poslednych sto rokov..

Odkaz ke komentáři

Je to otras s tým dopravným lietadlom.. Nech už je za tým ktokoľvek.... (USA) ...  Každopádne východ Ukrajiny je už CLOSED pre leteckú dopravu...

Proč proboha USA? Co tak ilumináti, nebo židé? Je to jasné jako facka, proruští rebelové si spletla po několika vodkách Boeing s Antonovem, takže pokud za to někdo může, tak jako za celou situaci na UK, tak Rus!

Odkaz ke komentáři

Proč proboha USA? Co tak ilumináti, nebo židé? Je to jasné jako facka, proruští rebelové si spletla po několika vodkách Boeing s Antonovem, takže pokud za to někdo může, tak jako za celou situaci na UK, tak Rus!

5 minut po sestreleni se tim chlubili na twitru nez zjistli ze byl civilni
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...