Aetas Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Uz to tu bylo zmineno, nemuzeme neco chtit od EU, kdyz nejsme schopni nic, ale vubec nic nabidnout.I za cenu jiste federalizace, bez toho to nemuze fungovat, jak cekame, ale hen tak jak to ted vidime. Sent from my iPhone using Tapatalk
martar Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Tak to nevím, jestli bych chtěl risknout. Víc pravomocí a část vlastní svobody a práv totiž člověk - nebo v tomhle případě stát - svěří obvykle do rukou jen někomu, kdo prokázal mimořádný schopnosti, má i mravní integritu a jeho zájmy jsou co nejvíce shodný se zájmy budoucího vazalskýho subjektu... EU minimálně ve dvou parametrech zadání nesplňuje (pro mne).
Aetas Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Rozumím Ti, ale presto, ...V našem pripade je ješte na stole otazka, zda si dokazeme vladnout sami Sent from my iPhone using Tapatalk
Tom4 Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Politika v sobotu ráno? Hoši hoši . . .
Frostie Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Politika v sobotu ráno? Hoši hoši . . .Bodre podoledne, už je neděle
martar Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Rozumím Ti, ale presto, ...V našem pripade je ješte na stole otazka, zda si dokazeme vladnout samiSent from my iPhone using TapatalkHezky!! Ideální materiál pro budoucnost
Radek124 Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 To je víkend tohleto. Koupím day-date. Konečně správný námět na chronomag. Zbývá otázka jestli Seiko5, něco s 2836-2 a nebo stigovy zlaťáky?
tano Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Musim vam vsem sdelit smutnou zpravu. Dnes jsem se dozvedel, ze jeden z nas, co zde travil svuj volny cas, pod nickem Svatoslav-Jarek, po dlouhe nemoci, zemrel.Jsem z toho moc smutny, bude mi chybet.
shewcza Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Si děláš prdel?!? Ty voe co se to děje! Včera jsem byl na pohřbu taky mladému chlapovi (strejda). Odpočívej v pokoji kámo!
nickolas Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Vsechny tyhle nemoci stoji za hovno.
Pavelpu27 Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Dneska jsme se ženou vyrazili na běžky. Nejdřív na jedné zastávce se chlapík chlubí kamarádům, že mu napsal SMS ministr, aby zůstal po návratu z Itálie doma. Takže nikam nechodí, jen na běžky. To, že se kolem něj pohybují stovky lidí, neřeší. Totéž o dvě hodiny později v narvaném McDonaldu ve Varech. Tvl ti lidi jsou fakt dementi. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
Bert Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Tak trochu jsem se chtěl v rámci doplnění svého předchozího příspěvku na téma: stvořili jsme molocha (EU), moloch nás omezuje, ale když je potřeba, tak nefunguje, dovzdělat co se orgánů EU týče. Po zadání slovního spojení "ideje evropské unie" do google jako první pod touhle adresou: https://europa.eu/european-union/about-eu/easy-to-read_cs vypadlo toto: Snadno srozumitelná verzeTato verze je přizpůsobenapotřebám lidí s intelektovýmpostižením a pro všechnyčtenáře je snadno srozumitelná. Tak jo, co jiného jsem na prvním místě v google asi tak jiného čekal :-)
martar Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Pecka moc se mi líbí ten obrázek seznamu odškrtanejch bodů.
Porsche_911 Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Grafička odmítá vydat zdrojáky, prý, že jsme to na začátku nedohodli a chce 50% z ceny díla (lifetime) navíc. Tak jsem jí poslal do prdele a uděláme si to celé znovu sami líp.
Dokusan Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 aby byl v Evropě míraby se lidem dobře žiloaby byl svět spravedlivý a na nikoho se nezapomínaloaby se respektovaly všechny kulturya jazykyaby byla evropská ekonomika silnáa aby země používaly stejné peníze,když spolu obchodují
eskimak Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Grafička odmítá vydat zdrojáky, prý, že jsme to na začátku nedohodli a chce 50% z ceny díla (lifetime) navíc. Tak jsem jí poslal do prdele a uděláme si to celé znovu sami líp.A dohodli?
Doporučené příspěvky