Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uz to tu bylo zmineno, nemuzeme neco chtit od EU, kdyz nejsme schopni nic, ale vubec nic nabidnout.

I za cenu jiste federalizace, bez toho to nemuze fungovat, jak cekame, ale hen tak jak to ted vidime.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

:D

Tak to nevím, jestli bych chtěl risknout. Víc pravomocí a část vlastní svobody a práv totiž člověk - nebo v tomhle případě stát - svěří obvykle do rukou jen někomu, kdo prokázal mimořádný schopnosti, má i mravní integritu a jeho zájmy jsou co nejvíce shodný se zájmy budoucího vazalskýho subjektu... EU minimálně ve dvou parametrech zadání nesplňuje (pro mne).

Odesláno

Rozumím Ti, ale presto, ...

V našem pripade je ješte na stole otazka, zda si dokazeme vladnout sami

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hezky!! Ideální materiál pro budoucnost :)

Odesláno

Musim vam vsem sdelit smutnou zpravu. Dnes jsem se dozvedel, ze jeden z nas, co zde travil svuj volny cas, pod nickem Svatoslav-Jarek, po dlouhe nemoci, zemrel.

Jsem z toho moc smutny, bude mi chybet.

Odesláno

Dneska jsme se ženou vyrazili na běžky. Nejdřív na jedné zastávce se chlapík chlubí kamarádům, že mu napsal SMS ministr, aby zůstal po návratu z Itálie doma. Takže nikam nechodí, jen na běžky. To, že se kolem něj pohybují stovky lidí, neřeší. Totéž o dvě hodiny později v narvaném McDonaldu ve Varech. Tvl ti lidi jsou fakt dementi.

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak trochu jsem se chtěl v rámci doplnění svého předchozího příspěvku na téma: stvořili jsme molocha (EU), moloch nás omezuje, ale když je potřeba, tak nefunguje, dovzdělat co se orgánů EU týče. Po zadání slovního spojení "ideje evropské unie" do google jako první pod touhle adresou:

https://europa.eu/european-union/about-eu/easy-to-read_cs

vypadlo toto:

Snadno srozumitelná verze

Tato verze je přizpůsobena
potřebám lidí s intelektovým
postižením a pro všechny
čtenáře je snadno srozumitelná.

Tak jo, co jiného jsem na prvním místě v google asi tak jiného čekal :-)

Odesláno

Grafička odmítá vydat zdrojáky, prý, že jsme to na začátku nedohodli a chce 50% z ceny díla (lifetime) navíc. Tak jsem jí poslal do prdele a uděláme si to celé znovu sami líp.

Odesláno

aby byl v Evropě mír

aby se lidem dobře žilo

aby byl svět spravedlivý a na nikoho se nezapomínalo

aby se respektovaly všechny kultury

a jazyky

aby byla evropská ekonomika silná

a aby země používaly stejné peníze,

když spolu obchodují

Odesláno

Grafička odmítá vydat zdrojáky, prý, že jsme to na začátku nedohodli a chce 50% z ceny díla (lifetime) navíc. Tak jsem jí poslal do prdele a uděláme si to celé znovu sami líp.

A dohodli?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...