Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak bezpečnostní klíč leží mechanikovi na ponku... palec nahoru, že se přiznali a že nabídli zme ho obratem přivezou (což nepotřebuji, tak si to nechám poslat poštou). Na druhou stranu prodávají premiové služby a toto by se stát nemělo a když už tak přece mohli obvolat X zákazníků a zjistit komu to chybí. Tohle mi hlava nebere

Odesláno

Kus drátu po dvou dnech na ponku, ořech na šrouby po dvou měsících taky na ponku, konec dobrý - všechno dobré! :thumbsup_anim:

Odesláno

Tak bezpečnostní klíč leží mechanikovi na ponku... palec nahoru, že se přiznali a že nabídli zme ho obratem přivezou (což nepotřebuji, tak si to nechám poslat poštou). Na druhou stranu prodávají premiové služby a toto by se stát nemělo a když už tak přece mohli obvolat X zákazníků a zjistit komu to chybí. Tohle mi hlava nebere

Ale no tak... Dobře to dopadlo, čekali až píchneš a brnkneš, že Ti to přijedou opravit na místo :-)  To bych se teď bál spíš tý pošty, páč ta až Ti to ztratí, už to nikdy nikdo nenajde.

Odesláno

Po dlouhé, dlouhé době mám opravdový strach :crying_anim02: Přišel jsem z posledního sezení ohledně zubních implantátů, dostal termín a vyfasoval antibiotika. To byli furt prdelky, prdelky a teď jsem z toho celý vysratý, o penězích ani nemluvě. Zuby, pohroma huby, nemít doma děti a krásnou ženu tak si tu držku radši ustřelím.... :lol2: Nejvíc se bojím aby se něco nepokazilo a neměl jsem nějáké tvralé následky, aby to nemělo třeba vliv na funkci, nebo tak něco, auůůůů....

Odesláno

Jo, jenže to musí pryč a rychle. Naši se do chaty jinak nedostanou a zatím mám i zimní gumy na auta. Holt trocha tělocviku nikoho nezabije :-). Už ted se toho trochu bojím. 

Odesláno

Jo, jenže to musí pryč a rychle. Naši se do chaty jinak nedostanou a zatím mám i zimní gumy na auta. Holt trocha tělocviku nikoho nezabije :-). Už ted se toho trochu bojím. 

Koukám, že na tom můžou být lidé i o dost hůř než já ... :lol2:

Odesláno

Ve dvou chlapech s dobrým kalačem, sekerou a motorovkou za víkend i se srovnáním. Vyzkoušeno minulý týden :)

Vpoho, jsem na to sám.

Kuncaku, bydlet bliz, tak mne tam v sobotu rano mas nastartovaneho...;-).

Je mi jasný, to zvládnu :-).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...