Dokusan Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Rozpitvavaji se tady sra*ký z aukra, ebay... Proč ne Facebook? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Tak si bez pitvat. Odemykam vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Tak bezpečnostní klíč leží mechanikovi na ponku... palec nahoru, že se přiznali a že nabídli zme ho obratem přivezou (což nepotřebuji, tak si to nechám poslat poštou). Na druhou stranu prodávají premiové služby a toto by se stát nemělo a když už tak přece mohli obvolat X zákazníků a zjistit komu to chybí. Tohle mi hlava nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Kus drátu po dvou dnech na ponku, ořech na šrouby po dvou měsících taky na ponku, konec dobrý - všechno dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Tak bezpečnostní klíč leží mechanikovi na ponku... palec nahoru, že se přiznali a že nabídli zme ho obratem přivezou (což nepotřebuji, tak si to nechám poslat poštou). Na druhou stranu prodávají premiové služby a toto by se stát nemělo a když už tak přece mohli obvolat X zákazníků a zjistit komu to chybí. Tohle mi hlava nebere Ale no tak... Dobře to dopadlo, čekali až píchneš a brnkneš, že Ti to přijedou opravit na místo :-) To bych se teď bál spíš tý pošty, páč ta až Ti to ztratí, už to nikdy nikdo nenajde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Tak ale kdyz nevedi, kdy ten orech vlastne nasli, tak zas chapu, ze se jim nechtelo obvolavat desitky ci i vice zakazniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Po dlouhé, dlouhé době mám opravdový strach Přišel jsem z posledního sezení ohledně zubních implantátů, dostal termín a vyfasoval antibiotika. To byli furt prdelky, prdelky a teď jsem z toho celý vysratý, o penězích ani nemluvě. Zuby, pohroma huby, nemít doma děti a krásnou ženu tak si tu držku radši ustřelím.... Nejvíc se bojím aby se něco nepokazilo a neměl jsem nějáké tvralé následky, aby to nemělo třeba vliv na funkci, nebo tak něco, auůůůů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Tak tohle na me ceka o vikendu. Jinak se na chatu poradne nedostanu, ech jo. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 No, to budou lázně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Tak to by me, dama promine, jeblo. Tohle mi v mem zivote uz fakt nechybi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Jo, jenže to musí pryč a rychle. Naši se do chaty jinak nedostanou a zatím mám i zimní gumy na auta. Holt trocha tělocviku nikoho nezabije :-). Už ted se toho trochu bojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 A tu pride na rad STIHL a manualni sekera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Tohle mě docela baví... Pár lahvacu u toho :D dobrej tělocvik. Ale dobrovolně se na pomoc nehlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Jo, jenže to musí pryč a rychle. Naši se do chaty jinak nedostanou a zatím mám i zimní gumy na auta. Holt trocha tělocviku nikoho nezabije :-). Už ted se toho trochu bojím. Koukám, že na tom můžou být lidé i o dost hůř než já ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Tvl to sou klády jako hovado. S tim nehneš, budeš to dělat na místě a zasereš si celou zahradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Ideálně k tomu hodit něco do udírny, půjčit stipacku a je... Jo a samo pozvat tak 5 kámošu Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Ve dvou chlapech s dobrým kalačem, sekerou a motorovkou za víkend i se srovnáním. Vyzkoušeno minulý týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Kuncaku, bydlet bliz, tak mne tam v sobotu rano mas nastartovaneho...;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Ve dvou chlapech s dobrým kalačem, sekerou a motorovkou za víkend i se srovnáním. Vyzkoušeno minulý týden Vpoho, jsem na to sám. Kuncaku, bydlet bliz, tak mne tam v sobotu rano mas nastartovaneho...;-).Je mi jasný, to zvládnu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Vpoho, jsem na to sám. Je mi jasný, to zvládnu :-)... jenom se v pondělí nepostavíš na nohy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky