kuncák7 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Stačí couvnout k nějaké stěně, šlápnout na brzdu a vidíš jestli svítí...Třeba v garáži to funguje skvěle.Garáž nemám, teda mám, ale slouží něčemu jinýmu. Než bych ji vyklidil tak mám jiný auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Mám vyzkoušeno na různých autech, že brzdový světla se rozsvítí i při minimálním dotyku pedálu, mnohem dřív než přijde jakýkoli účinek (toho úspěšně využívám při řešení lepíčů). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Garáž nemám, teda mám, ale slouží něčemu jinýmu. Sklad hodinek...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 ... nebo fotoateliér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 ... nebo fotoateliér Tak tak, a pořádá tam kurzy fotografování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Na testovanie vsetkych svetielok uplne staci noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 V garáži je to nařezaný dřevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Mučírna na ženské? Plná zetlelých těl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Já tipuji, že tam má soukromou svatyni pro 16570 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Všichni jste wolove :-), uvazuju, že se s vama přestanu bavit :-), to by ale pro vás byla úleva, takže tu prostě zůstanu opruzovat nadále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Že von to dřevo potřebuje na pálení zbytků ženských těl ..... Je to hrozné, mít na Chronomagu takového zvrhlíka, ale co se dá dělat, pravidla na tohle nepamatují, takže mu ani ban dát nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Ale dobrý je, že je to moc nebolí, protože jsou před tím řádně zmlácený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 (upraveno) Samá voda - v garáži má složenej ten vagón nadbytečnýho uhlí, co objednal rodičům a kupodivu se jim nevlezlo do sklípku.A než tu nadílku stihne spálit a dovnitř zaparkovat miláška, lze statisticky předpokládat že se některé z neteří podaří totálka... Upraveno 23. července 2019 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 A mě by zajímalo, co je to ten žlutej autobus s ocáskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 V garazi ma sklad mrtvejch negru (SJWs si mohou pred zbytecnym rozcilenim zagooglovat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Nicolas prodává Bombay Sapphire, byl bych první, ale nedávno jsem nakupoval a mám v zásobě ještě 8 litrů... (až bude prodávat rum, tak to pro zase jako vždy zmeškám)... kua, musel jsem si ulevit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Tak nám v práci vedení vyhlásilo vedřinové období a bude pouštět lidi dříve domů. Jen tu vždy musí někdo zůstat. Vzhledem k tomu, že mají kolegyně dovolenou, nemám se s kým prostřídat a tak tu budu smrdět do konce. Ta dovolená později ( v září ) nemá jen samé výhody :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Tak nám v práci vedení vyhlásilo vedřinové období a bude pouštět lidi dříve domů. Jen tu vždy musí někdo zůstat. Vzhledem k tomu, že mají kolegyně dovolenou, nemám se s kým prostřídat a tak tu budu smrdět do konce.jako bych tohle už od tebe čet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 jako bych tohle už od tebe čet...Jojo, před cca 14-ti dny to bylo jen s malou změnou, obě kolegyně nemocné ( teď mají dovču ). Holt pech je pech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky