Murphy97 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Myslim to uprimne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Spadol nám Mig (( Pilot ok. Vydrbaná politika..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Spadol nám Mig (( Pilot ok. Vydrbaná politika.....Lenze preco? Pre Gretu! Nedostatok paliva. Slovensko musi byt vzdy na spici, tak natankovali menej aby zmensili uhlikovu stopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Já bych doporučil přezbrojit. Na větroně .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 A pak by přestal foukat větr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 A pak by přestal foukat větr.Myslím, že tohle ještě Brusel neumí... zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Kvůli nějaký debilní plošině pro vozíčkáře co nejde zasunout zas skoro hodina v hajzlu.To se mi ta cesta na ?otočku? do matičky Prahy zas vyplatila :-/ Začni číst hopův blog, člověk to pak bere sportovněji Ale chápu, že to naštve, když člověk spěchá... https://www.strojvedouci.com/2019/schudek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Lenze preco? Pre Gretu! Nedostatok paliva. Slovensko musi byt vzdy na spici, tak natankovali menej aby zmensili uhlikovu stopu.Počasie a nakopenie blbých udalostí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Kuncáku, tohle už není normální. Neposral sis karmu?Pavle, už ti můžu odpovědět, posral. Ségra dnes 14.25, 44 let. Za tátu se mnou doma nikdo nemluví a mám jim říct ještě tohle. Hm, asi jsem fakt někoho nasral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 To jako fakt? No tvl to je jak z hororu. Tak se drž, rád bych řekl něco víc, ale nějak mi na tuhle situaci došly slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 No twl... To už snad ani není možný. Hodně síly, Martine! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Mno, už by to mohlo stačit... Říká se všeho do třetice, ale i ta už je naplněna, minulý týden mi odešla máma. Ale táta a za pár dnů ségra, to je hustý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Marťas držte se. Tohle je napiču... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Taky už nevím, co napsat. Drž se, Kuncáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Pavle, už ti můžu odpovědět, posral. Ségra dnes 14.25, 44 let. Za tátu se mnou doma nikdo nemluví a mám jim říct ještě tohle. Hm, asi jsem fakt někoho nasral.To je mi líto chlape, drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Přeji hodně sil, budeš je potřebovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 To je neuvěřitelný. Drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 No, Martine! Osud ti teda nakládá? Snad ti aspoň trochu pomůže, že na tebe myslíme a držíme palce, aby ses z toho nesesypal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 kuncákto musíš vydržet, zvládneš to, drž se fakt pevně, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Uprimnou soustrast, chlape. Ted uz prijdou dobry casy, verim tomu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky