stenly Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Neboj, po této reportáži se zdekujou do Práglu a nebo je na chvilku zase zavřou. Ona televize na takto malém městečku funguje daleko lépe, než cokoli jiného. Co by tomu řekli ostatní, že si nedovedeme poradit s dvojicí idiotů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Zemřel Karel Gott Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Taky tady s náma ten Karel moh ještě pobejt, měl sem ho rád. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Tak Kája to zabalil. Tož RIP. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Sbohem mistře.... https://www.idnes.cz/kultura/hudba/zemrel-karel-gott.A151027_221932_hudba_vha 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 ... ted sem otevrel seznam... to snad nejni mozny tenhle rok... velika skoda velikyho cloveka... ! Upřímnou soustrast... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Tohle zamává asi úplně všema napříč názorově rozjebanou společností. Karel byl Osobnost. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Ty vogo, ten to tedy zabalil Borec velikej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Bojoval dlouho a statečně. Teď už bude zpívat tam nahoře... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Ted mi to volala žena z práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Psala mi to dcera ze školy, je jí 15 a taky to s ní zamávalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 To pujde napříč celou společností... naprosto unikátní zpěvák v naší soudobé historii... tech generací, který tu hudbu zná a poslouchá.. neskutečný..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Jsem teda Káju nikdy moc neposlouchal. Ale po celý můj život tu byl jako nedílná součást prostředí, které nás obklopuje. Vlastně jakousi jistotou. Podobné jistoty s věkem mizí a já si v takových souvislostech vždycky říkám, že jednou může přijít doba, kdy už v mém okolí nebude nic, co by mě s ním spojovalo. Prostě svět už nebude jako dřív, no? Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Čekám státní smutek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Čekám státní smutek.Asi k tomu dojde. Už jen organizace pohřbu u Svatého Víta leccos napovídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Tak tohle je soda: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/sikana-sedlcany-napadeni-chlapce-na-hristi-starosta-zastupitelstvo.A191001_083601_praha-zpravy_rsr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Dnes sundám hodinky. Karel forever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Je mi ho líto, ale poslední dobou to stejně bylo trápení. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Tvl, to je snad vtip..... JEN 12 let !!! Zk******* česká justiční žumpa.... https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/znasilneni-holcicka-usti-nad-orlici.A191002_082656_pardubice-zpravy_skn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Co s tím má justice společného? To musíš nadávat leda na parlament... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky