Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ze sa na to nevyseriem....Marze prekupnikov.Nie je to zas az tak jednoduche.Kupi za 50,preda za 89.Keby si ich kupil 50ks a este lepsie kazdy mesiac,stlacis cenu na na 52.Teoreticky...Mna poslal elektrikar pre rozvodnu skrinu.Cena 3760.Slusne som podakoval a tu istu zohnal na nete za polovicku vcetne dopravy..Ale stavat takto barak,tak som pri zakladoch...

No dyť v pohodě, prostěs tu cenu neakceptoval a koupil jinde. Sem si vzpomněl - kdysi jsme byli s větší partou na vínu a k chlastu sme si vždycky objednali džbán vody. A když sme platili, tak za čtyři džbány si pingl řek asi vo sedm stovek - ten lotr to spočítal, že to tam lil z lahviček po 35 korunách, i to měl na lístku. :D

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Slušný, a co teprve, jestli to byl kohoutek.

Vo tom nepochybuju. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Bych ho tím džbánem vzal asi po hlavě...

No my sme chtěli ale byla tam s náma taková tlustá holka a ta nechtěla a vzala to na sebe. Pak sme jí museli zdrhnout, byla celá rozpálená.

Odesláno (upraveno)

Asi nekoho nasral :D

Nebo je to sam majitel. Prezouval na zimni a zjistil, ze koupil kola s blbou rozteci. Tak to nechal viset, dokud mu z eshopu nedoruci spravny..

Upraveno uživatelem Potkan
Odesláno

Je na tom vtipne videt to zvetsovani kol u dnesnich aut. Za 5 let budem zpatky u kocaru s 35" kolama

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Odesláno

Všude zákazy stání,  tak zaparkuji na ulici (podélně za další auta) tam, kde zákaz není a po dvou měsících příjde výzva - zaplať 500,- bo si nenechal při stání 2x3 m průjezd. Pásmo v autě nevozím. Moje chyba

Příště auto hodím na bok. Asi si koupím kolíbky.

Odesláno

Všude zákazy stání,  tak zaparkuji na ulici (podélně za další auta) tam, kde zákaz není a po dvou měsících příjde výzva - zaplať 500,- bo si nenechal při stání 2x3 m průjezd. Pásmo v autě nevozím. Moje chyba

Příště auto hodím na bok. Asi si koupím kolíbky.

Napíšeš, kde jsi stál?

Předpokládám, že pokutu dostala i další auta a bylo to na udání.

Odesláno

Ten obchod s tou knihou se teda nevzdává. Právě mi přišel mail, že mi poslali mnou objednané zboží na dobírku za 1400,-. A to jsem ještě při té původní ceně chtěl platbu převodem. To jsou dacani...

Odesláno

Ten obchod s tou knihou se teda nevzdává. Právě mi přišel mail, že mi poslali mnou objednané zboží na dobírku za 1400,-. A to jsem ještě při té původní ceně chtěl platbu převodem. To jsou dacani...

Tak to uz je fakt drzost. Pevne verim ze to neprevezmes.

Odesláno

Nepřevzít a dát poště pokyn k odeslání zpět
Odesláno

Napíšeš, kde jsi stál?

Předpokládám, že pokutu dostala i další auta a bylo to na udání.

Nebylo to v Praze ale kousek od nádraží ve Svinově, ale jinak předpokládám to samé co ty.

Na to, že jsme fičeli na seikosraz, bych řekl, že mě ta akce vyšla ještě levně :)

Odesláno

Na 4 proudové silnici v Modřanech kde kolem široko danleko nic naměřená rychlost 59 km a 600 pokuta a ještě jsem na to vystal frontu na poště Mešťáci mě se. ou

Dopis z Rakouska. Dovolená je najednou o 50? dražší :-)

Se picnu, na 80 prej o patnáct...

Ja som to z rakuska mal na 80 o 8 viac. Za 90.

Včera 1000km v kolech během 24 hodin, a hned dvě fotky z radaru, jednou v Hesensku, podruhé v Sasku. Už teď vím, že až mi přijde dopis, nepostavím se k tomu čelem jako chlap, ne, budu lakotná svině jako vždy a dělat sprostě mrtvého brouka. Ani penny ode mě...

Odesláno

Tady se mazaly přispěvky o zvětšujicím se průměru kol?? Tvl proč? Se snažím nahnat příspěvky, a někdo mi je maže!!! :D :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...