Návštěvník Zmizík Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Ze sa na to nevyseriem....Marze prekupnikov.Nie je to zas az tak jednoduche.Kupi za 50,preda za 89.Keby si ich kupil 50ks a este lepsie kazdy mesiac,stlacis cenu na na 52.Teoreticky...Mna poslal elektrikar pre rozvodnu skrinu.Cena 3760.Slusne som podakoval a tu istu zohnal na nete za polovicku vcetne dopravy..Ale stavat takto barak,tak som pri zakladoch...No dyť v pohodě, prostěs tu cenu neakceptoval a koupil jinde. Sem si vzpomněl - kdysi jsme byli s větší partou na vínu a k chlastu sme si vždycky objednali džbán vody. A když sme platili, tak za čtyři džbány si pingl řek asi vo sedm stovek - ten lotr to spočítal, že to tam lil z lahviček po 35 korunách, i to měl na lístku.
Americkej Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Slušný, a co teprve, jestli to byl kohoutek.
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Slušný, a co teprve, jestli to byl kohoutek.Vo tom nepochybuju.
Liqid Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Bych ho tím džbánem vzal asi po hlavě...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Bych ho tím džbánem vzal asi po hlavě...No my sme chtěli ale byla tam s náma taková tlustá holka a ta nechtěla a vzala to na sebe. Pak sme jí museli zdrhnout, byla celá rozpálená.
Vladar91 Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Moje to neni ale i tak sou to kokoti. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Potkan Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 (upraveno) Asi nekoho nasral Nebo je to sam majitel. Prezouval na zimni a zjistil, ze koupil kola s blbou rozteci. Tak to nechal viset, dokud mu z eshopu nedoruci spravny.. Upraveno 4. prosince 2019 uživatelem Potkan
Vladar91 Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Je na tom vtipne videt to zvetsovani kol u dnesnich aut. Za 5 let budem zpatky u kocaru s 35" kolama Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
p3k Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 Všude zákazy stání, tak zaparkuji na ulici (podélně za další auta) tam, kde zákaz není a po dvou měsících příjde výzva - zaplať 500,- bo si nenechal při stání 2x3 m průjezd. Pásmo v autě nevozím. Moje chybaPříště auto hodím na bok. Asi si koupím kolíbky.
kuncák7 Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 Všude zákazy stání, tak zaparkuji na ulici (podélně za další auta) tam, kde zákaz není a po dvou měsících příjde výzva - zaplať 500,- bo si nenechal při stání 2x3 m průjezd. Pásmo v autě nevozím. Moje chybaPříště auto hodím na bok. Asi si koupím kolíbky.Napíšeš, kde jsi stál?Předpokládám, že pokutu dostala i další auta a bylo to na udání.
Klotzman Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 Ten obchod s tou knihou se teda nevzdává. Právě mi přišel mail, že mi poslali mnou objednané zboží na dobírku za 1400,-. A to jsem ještě při té původní ceně chtěl platbu převodem. To jsou dacani...
eskimak Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 Ten obchod s tou knihou se teda nevzdává. Právě mi přišel mail, že mi poslali mnou objednané zboží na dobírku za 1400,-. A to jsem ještě při té původní ceně chtěl platbu převodem. To jsou dacani...Tak to uz je fakt drzost. Pevne verim ze to neprevezmes.
Frostie Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 Ten obchod s tou knihou se teda nevzdává. Právě mi přišel mail, že mi poslali mnou objednané zboží na dobírku za 1400,-. A to jsem ještě při té původní ceně chtěl platbu převodem. To jsou dacani...Nepřevzít a dát poště pokyn k odeslání zpět
p3k Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 Napíšeš, kde jsi stál?Předpokládám, že pokutu dostala i další auta a bylo to na udání.Nebylo to v Praze ale kousek od nádraží ve Svinově, ale jinak předpokládám to samé co ty.Na to, že jsme fičeli na seikosraz, bych řekl, že mě ta akce vyšla ještě levně
mAra_ Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 Dopis z Rakouska. Dovolená je najednou o 50? dražší :-)Se picnu, na 80 prej o patnáct...
eskimak Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2019 Ja som to z rakuska mal na 80 o 8 viac. Za 90.
Franta Dobrota Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Na 4 proudové silnici v Modřanech kde kolem široko danleko nic naměřená rychlost 59 km a 600 pokuta a ještě jsem na to vystal frontu na poště Mešťáci mě se. ou Dopis z Rakouska. Dovolená je najednou o 50? dražší :-)Se picnu, na 80 prej o patnáct... Ja som to z rakuska mal na 80 o 8 viac. Za 90. Včera 1000km v kolech během 24 hodin, a hned dvě fotky z radaru, jednou v Hesensku, podruhé v Sasku. Už teď vím, že až mi přijde dopis, nepostavím se k tomu čelem jako chlap, ne, budu lakotná svině jako vždy a dělat sprostě mrtvého brouka. Ani penny ode mě...
martar Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Tady se mazaly přispěvky o zvětšujicím se průměru kol?? Tvl proč? Se snažím nahnat příspěvky, a někdo mi je maže!!! :D
Maxel Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Tady se mazaly přispěvky o zvětšujicím se průměru kol?? Tvl proč? Se snažím nahnat příspěvky, a někdo mi je maže!!! :DNemazalo, anóbrž přesouvalo:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/3104-kdo-%C4%8D%C3%ADm-jezd%C3%AD/page-1754&do=findComment&comment=2433293
Doporučené příspěvky