Milan59 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 před 1 minutou, vraby napsal: máš nějaké bližší zkušenosti? já ano Covid jsem nepoznal pouze z netu. Furt nevím, proč se na to ptáš.
vraby Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 zatím tady jen plkáš,dej něco k tématu.
geometr Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 @Milan59 Jsi lékař nebo pracuješ ve zdravotnictví nebo v nějakém blízkém oboru?
Milan59 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 (upraveno) K tématu jsem plkal od strany 174, tak čti, máš-li zájem. @geometr PM Upraveno 10. října 2020 uživatelem Milan59
Murphy97 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Docela se vam, panove, divim, ze si alespon uprostred vikendu trochu neodpocinete.
Gustaf Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Dejte si 4 piva, flašku vína jako já a pošlete kovid do prdele
filo-boxer Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Kluci, nemrhejte zbytečně svou životní energií v tomto nesmyslném vlákně. Běžte raději obejmout svou ženu, uříznout si kus uheráku, otevřít si další pivo, zkontrolovat chod svých hodinek, nebo něco jiného, pěkného, smysluplného, příjemného... 1 5
geometr Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Máte pravdu kluci! Pěknej zbytek večera všem!
vraby Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 v pohodě klucí,to pivko už několikáté mám.......pěkný víkend všem
gunman Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 tý vaší hádky se nezúčastním. Tchán je doma od minulé soboty, má každý den horečku 39-40. Ve středu volal mé ženě, že mu je zle. Bydlí celkem daleko od nás, máme novou tchýni, která se stará. V pátek test, potvrzeno, že má Covid. Jak se/ho léčí? Zůstaňte doma, už to bude dobré. Takže rodina ho hlídá, bere Paralen, zábaly a lepší se. V případě zhoršení ho vezeme do hodiny do fakultky.
vraby Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 (upraveno) co mám zkušenost tak se to neléčí(pozitvní doma,stav atd)ale jestli je stár tak asi honem do nemocnice....každý to prodělává jinak,držím palec Upraveno 10. října 2020 uživatelem vraby
milhauszn Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Napada me otazka, pokud tu stale zazniva neco o neleceni se a ze diky tomu je to lehka nemoc. Cim by se vic melo lecit virove onemocneni? Par leku nejspis trochu zabira ale ty jsou pro pacienty ve vaznem stavu. Kdyz se nekdo pohorsuje nad tim, ze jen prikazou zustat doma, kde jinde by se meli lecit? Vsichni v nemocnici a tam brat paralen na snizeni teploty?To jen takove zamysleni. Budme radi ze vetsina lidi si tim projde a nemusi skoncit na tom dejchaku. Co bude v budoucnu ted nikdo nevi.Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk
Axel Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 Před hodinou, gunman napsal: tý vaší hádky se nezúčastním. Tchán je doma od minulé soboty, má každý den horečku 39-40. Ve středu volal mé ženě, že mu je zle. Bydlí celkem daleko od nás, máme novou tchýni, která se stará. V pátek test, potvrzeno, že má Covid. Jak se/ho léčí? Zůstaňte doma, už to bude dobré. Takže rodina ho hlídá, bere Paralen, zábaly a lepší se. V případě zhoršení ho vezeme do hodiny do fakultky. Vitamin D3 - 10 000 IU, po dvou tydnech jit na 5 000 - 6000 IU a drzet klidne stale po cely rok, vit. C s postupnym uvolnovanim, obvodni lekar at posle E-recept na Isoprinosin (nasadit co nejdrive a drzet i par dnu po vymizeni nemoci - viz pribalovy letak a davkovani od lekare) 2
Sphinxx Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Odesláno 10. října 2020 @African: Vlasto, kde jsi byl v těch skalách? Adršpach? Vypadá to tam krásně.
African Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2020 před 9 hodinami, Sphinxx napsal: @African: Vlasto, kde jsi byl v těch skalách? Adršpach? Vypadá to tam krásně. Teplický, do Adršpachu pouze za extrémního počasí, protože je tam stále hodně polínek Už by mohl Prymula zavřít hranice
Sphinxx Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Krásný, takovej lék na ty mediální kecy, já už nekoukám ani na zprávy.
M.K. Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Z určitých důvodů jsem se zařekl, že do tohohle bohulibého vlákna nepolezu; to teď jednorázově poruším jen abych sem postnul rozhovor s kolegou Balíkem v naději, že třeba někoho zajímá racionální pohled na věc.
Návštěvník cecil Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Odesláno 11. října 2020 a co když Flegr špatně nepočítá?
African Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2020 Před hodinou, Sphinxx napsal: Krásný, takovej lék na ty mediální kecy, já už nekoukám ani na zprávy. Já také ne, bohatě mi stačí tata, který si vede korona deníček a každé ráno u snídaně mi v práci hlásí nové počty nakažených a mrtvých. Navíc, aby byl zajímavý, tak si rád přihazuje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se