siwi Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Zdojnásobiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 ajo sorry, sem buran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Tak prosimvás, situaci je krytická, ano, mušíme tie roušky zdvojnásobit, ano...Ne roušky, ale rouškE a situacija. Pokud ten hotentot mluví, tak zásadně čtyřmi jazyky naráz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Kurva, to snad už ani není možný: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/s-rozvozem-vakcin-pro-praktiky-v-praze-zacali-dobrovolnici-i-bez-statu-40352213#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=dhYgKIW1k2I-202102251702&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz a to se ještě před nedávnem ten slovenskej kokot pasoval do role největšího logistického experta .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 35 minutami, Bert napsal: Andy jak vyšitej. To mi neříkej, že sis nevšiml, jak furt prosí. Nevšimnul Roberte, já ho nesleduji a navíc nemam TV i když se musim přiznat, ze mobil na nej mám a parkrat jsem ho potkal... Ale to ty asi taky, svět je malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 20 minutami, Bert napsal: Kurva, to snad už ani není možný: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/s-rozvozem-vakcin-pro-praktiky-v-praze-zacali-dobrovolnici-i-bez-statu-40352213#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=dhYgKIW1k2I-202102251702&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz a to se ještě před nedávnem ten slovenskej kokot pasoval do role největšího logistického experta .... A bud rad, ze neznas cele pozadi, ty prekazky, kdo vsechno si chtel prihrat politickou polivcicku. K zbliti to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Kurva, to snad už ani není možný: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/s-rozvozem-vakcin-pro-praktiky-v-praze-zacali-dobrovolnici-i-bez-statu-40352213#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=dhYgKIW1k2I-202102251702&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz a to se ještě před nedávnem ten slovenskej kokot pasoval do role největšího logistického experta .... Tohle mi preposilala par dni nazpet manzelka. Babisova kocka v praxi, aneb krizovy manazer koordinator ockovani: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Přimlouval bych se za obnovení podunajské monarchie. Kurz s Orbánem by snad ty naše idioty přeprali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Pánové, chce se mi blejt, a to už hodně dlouho. Nemám vůbec chuť se vyjadřovat k té vládní garnituře. Ještě, že mám upito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Na krajich to neni o moc lepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 48 minutami, rayethon napsal: Na krajich to neni o moc lepsi... To bude fake, kdo by za ty prachy tocil volantem....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 20 minutami, mtruelle napsal: To bude fake, kdo by za ty prachy tocil volantem....... Strana 3 https://upcr.cz/volna-mista-108/stranka-3?jobGrid-sort[id_paid_type]=asc&jobGrid-sort[prem_pozice]=desc&jobGrid-sort[zmena]=desc&fbclid=IwAR17vvOultgkfw24JLQihaLrIS6h6i_4_yR17yUVaW1WSYl2ibnKQzZFbrs - kdo chce at si overi telefonicky jako dnes ja, neverici Tomas. Teda pokud to uz po te bouri co se rozpoutala na spcialnich sitich nestahli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Ted uz se bojim otevrit i vlakno prodam aby na mne nevyskocil ridis busu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Dávejte pozor na sebe a na své blízké. Je až děsivě absurdní, jak rychle se dá sfouknout svíčka života. 15.2. hospitalizace, 17.2. napojení na plicní ventilaci, 21.2. konec, 25.2. rozloučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Kurna, kdyz tak premyslim nad tim ockovanim, nebylo by lepsi proockovat nejdriv tu stredni vekovou skupinu? Tu ktera chodi do fabrik, nakupovat, lita po uradech atd.? Tedy tu, ktera ten virus roznasi po svete nejvic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Ne lepší je prece naockovat učitele, když jsou zavřeny školy:) nemci tvrdí, ze když naockujes kazdyho třetího obyvatele, zastavis šíření, ale já nejsem od mnohých jiných vakcinolog, tak to jen dávám pro info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Začít by měli tím, že bude souhrnná databáze 1. naočkovaní 2. těch kteří covid prodělali a mají protilátky To by samo o sobě poskytlo obraz o potenciální odolnosti populace. Plošné testování, navíc kdovíjak validními testy, k tomu nesměřuje. Někde psali, že očkování a protilátky budou znamenat, že dotyčný nebude muset do karantény, či bude mít volnější pohyb. Zrovna teď, když chtějí všechno zavřít, by to mělo logiku. A obzvláště u dětí, školáků, by to mělo smysl největší ... ale kde není vůle, není řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 10 hodinami, Prochy68 napsal: Ted uz se bojim otevrit i vlakno prodam aby na mne nevyskocil ridis busu.... Fakt... jeden nesmyslnej inzerát a tolik povyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) Nano rouška bude od pondělí povolená? Nějak v tom začínám mít hokej. Upraveno 26. února 2021 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 2 hodinami, nickolas napsal: Kurna, kdyz tak premyslim nad tim ockovanim, nebylo by lepsi proockovat nejdriv tu stredni vekovou skupinu? Tu ktera chodi do fabrik, nakupovat, lita po uradech atd.? Tedy tu, ktera ten virus roznasi po svete nejvic? před 1 hodinou, vwtyp11 napsal: Ne lepší je prece naockovat učitele, když jsou zavřeny školy:) nemci tvrdí, ze když naockujes kazdyho třetího obyvatele, zastavis šíření, ale já nejsem od mnohých jiných vakcinolog, tak to jen dávám pro info před 5 minutami, Jarett napsal: Začít by měli tím, že bude souhrnná databáze 1. naočkovaní 2. těch kteří covid prodělali a mají protilátky To by samo o sobě poskytlo obraz o potenciální odolnosti populace. Plošné testování, navíc kdovíjak validními testy, k tomu nesměřuje. Někde psali, že očkování a protilátky budou znamenat, že dotyčný nebude muset do karantény, či bude mít volnější pohyb. Zrovna teď, když chtějí všechno zavřít, by to mělo logiku. A obzvláště u dětí, školáků, by to mělo smysl největší ... ale kde není vůle, není řešení. Vod přemejšlení je tu přece Bureš :-))) Tvl, já včera, že se kouknu na Události, komentáře (často to nedělám, ale nějak nic nešlo). Tak to pustim, snad to ani nezačlo a najednou střih - live tiskovka vlády, říkám tomu kašpárkové divadlo. No musim říct, že už ani tohle není co to bylo, hodně slabý představení. Jo a tam snad byly jen dvě novinářky, jedna ČT a druhá ČR (páč ty jsou asi jako veřejnoprávní, tak tam musely povinně), jinak už snad na to prděj i novináři ne. Velká fraška, fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se