Foundryman Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Evidentně prodělaný koronáč chrání řádově víc, než očkování. I když mluvící hlavy tvrdí něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 před 46 minutami, petr_cha napsal: Takhle jednoduse jsem to snad zatim nevidel.. aktuální stav.. Celkem 6 394, z toho na JIP 937: *3 526 neočko, neprodělali (653 na JIP) *2 775 očko, neprodělali (277 na JIP) *49 neočko, prodělali (2 na JIP) *44 očko, prodělali (5 na JIP) Ty cisla se musi zasadit do kontextu zohlednenim kolik procent je naockovanych a kolik neni. Tj z tretiny neockovaneho naroda je 3526, kteri nejsou ockovani a neprodelali vs 2775 ze 70 procent naroda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Jasan... to uz jsme tu rozebirali nekolikrat.. to uz si snad kazdy dovodi sam.. ochrana vakciny pred JIP v průměru cca 1:6... jak uz jsem psal kdysi, asi jsme vsichni cekali vice, ale furt je to jasný pomer.. a doplňkové info je ta ochrana po prodelani.. ta je pro mne zajimave dosti vysoka a přiznám se, ze nyni vice rozumim, tem co volaji po uznavani protilatek.. ale to uz se taky rozebiralo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Tady máte všechna relevantní data pohromadě. Možno bádat dle libosti. Kontrolou přes oficiální zdroje ověřena správnost. https://www.covdata.cz/cesko.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Akorát že v těch "neprodělali" jich je hafo, co prodělali bez doktora, bez hygieny, takže se nedostali do systému. Odhady přes palec tipují až dvojnásobný reálný počet v kategorii "prodělali". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Byli jsme s manželkou na odběru,kvůli zjištění obranných látek a oba jsme měli 400+.Tak se chci zeptat,3tí očkování asi není třeba, jestli s tím má někdo zkušenosti,dík Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 4 hodinami, Tobi napsal: Byli jsme s manželkou na odběru,kvůli zjištění obranných látek a oba jsme měli 400+.Tak se chci zeptat,3tí očkování asi není třeba, jestli s tím má někdo zkušenosti,dík Ruda. Bych se k dotazu přidal.. Dnešní výsledek testu na protilátky je 494 AU/ml. Ale dle mého skromného názoru jsou výsledky těchto testů prakticky ku hovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 5 minutami, Thomas napsal: Ale dle mého skromného názoru jsou výsledky těchto testů prakticky ku hovnu. Pravdu mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 28 minutami, Thomas napsal: Bych se k dotazu přidal.. Dnešní výsledek testu na protilátky je 494 AU/ml. Ale dle mého skromného názoru jsou výsledky těchto testů prakticky ku hovnu. No dobře,a ted jsem z toho zmatenej,proč se tedy ty protilátky zjištují....už to mám,abysme s manželkou vyplázli každý 420k za to zmíněné hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 9 minutami, Tobi napsal: ...už to mám,abysme s manželkou vyplázli každý 420k za to zmíněné hovno. Pravdu mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 9 minutami, Tobi napsal: No dobře,a ted jsem z toho zmatenej,proč se tedy ty protilátky zjištují....už to mám,abysme s manželkou vyplázli každý 420k za to zmíněné hovno. jojo, je to kšeft. Ale např. ve Švajcu protilátky uznávají na 90 dní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 K čemu Ti to bude, jsi měl zjišťovat před testem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 21 minutami, Tobi napsal: No dobře,a ted jsem z toho zmatenej,proč se tedy ty protilátky zjištují....už to mám,abysme s manželkou vyplázli každý 420k za to zmíněné hovno. Zjišťují se kvůli lidem jako jsi ty, kteří jim dají 840,- kč za informaci, která je jim k prdu, ale mají z ní na začátku lepší pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Já šel s přítelkyní, která není očkovaná a má protilátky 0.. A za ten pocit to stojí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Za ten pocit "Já jsem ti to říkal" to vždy ve vztahu stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 8 hodinami, Tobi napsal: Byli jsme s manželkou na odběru,kvůli zjištění obranných látek a oba jsme měli 400+.Tak se chci zeptat,3tí očkování asi není třeba, jestli s tím má někdo zkušenosti,dík Ruda. Třetí dávka je důležitá. Bez ní nemůže být čtvrtá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 18 minutami, odjinud napsal: Třetí dávka je důležitá. Bez ní nemůže být čtvrtá. Je mi to jasné....a pátá,šestá atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 3 hodinami, moco napsal: Za ten pocit "Já jsem ti to říkal" to vždy ve vztahu stojí Jasně, že ano. Protože pak bude následovat zasloužená omluva .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 5 minutami, Bert napsal: Jasně, že ano. Protože pak bude následovat zasloužená omluva .... klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 před 19 hodinami, Foundryman napsal: Evidentně prodělaný koronáč chrání řádově víc, než očkování. I když mluvící hlavy tvrdí něco jiného. jenže je to celkem k ničemu, chtít onemocnět.....abych neonemocněl, to je trošku kotrmelec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se