guzmic Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Hele je mi z tebe na blití.A dál to nebudu komentovat.Ale vždyť má v podstatě pravdu. Fakt si někdo myslí, že může zavřít 80% obchodů a firem na 2 měsíce a stát to nepocítí?Čeká nás dost slušná krize, odbyt v automobilovém průmyslu klesal už loni, letos všichni naskočili na staré koleje a valilo se na 105% a jak to dopadlo....virus, slabé prodeje a najednou má naše fabrika po prdeli.První výbava 0 objednávek replecamant 0.... stojí to za hovno... Teď je cca 3tis zaměstnanců na 60% a fakt budou jen rádi, když začne ekonomika a průmysl šlapat. Nebo ty hypotéky, auta a pi..viny nezaplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Waranne: Krásný korýtko. Myslím, že by sis na to další měl koupit teslici. Ano, teslice se to jmenuje. Dnes ten název neznají ani někteří tesaři. Já teda ten název znám, a navíc mám dost nakorýtkováno :-) Jo, a nezapomeň to vevnitř vypálit. Nafta a trocha toho bordelu, co ho máš teď vokolo všude hafo. ahoj, můžu se zeptat, jakou úlohu hraje to vypálení? je to určité zakonzervování, protože jinak by to mohlo začít plesnivět?Tchán vyřezal asi před 3 týdny motorovkou tyto. Doporučuješ to teď ještě vypálit? ta fotka se pořád otáčí sama na portrét, přestože jsem jí uložil vodorovně, nechápu... Upraveno 23. března 2020 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Ale vždyť má v podstatě pravdu. Fakt si někdo myslí, že může zavřít 80% obchodů a firem na 2 měsíce a stát to nepocítí?Čeká nás dost slušná krize, odbyt v automobilovém průmyslu klesal už loni, letos všichni naskočili na staré koleje a valilo se na 105% a jak to dopadlo....virus, slabé prodeje a najednou má naše fabrika po prdeli.První výbava 0 objednávek replecamant 0.... stojí to za hovno... Teď je cca 3tis zaměstnanců na 60% a fakt budou jen rádi, když začne ekonomika a průmysl šlapat. Nebo ty hypotéky, auta a pi..viny nezaplatí. Hele s tím já souhlasím, mám na starosti firmu s 250ti lidmi, takže too taky řeším. Ale řeším i naše starší zaměstnance či důchodce a doufám, že to nebude trvat extra dlouho Reagoval jsem na větu cituji "Pro stat je priorita naplnit statni kasu, nikoliv resit kolik umira duchodcu" Upraveno 23. března 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Hele s tím já souhlasím, mám na starosti firmu s 250ti lidmi, takže too taky řeším. Ale řeším i naše starší zaměstnance či důchodce a doufám, že to nebude trvat extra dlouho Reagoval jsem na větu cituji "Pro stat je priorita naplnit statni kasu, nikoliv resit kolik umira duchodcu" https://www.youtube.com/results?search_query=p%C3%ADse%C5%88+proti+trudomyslnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Krasne to dokazuje, ze nenulovu sancu sa nakazit mal asi kazdy kto posledny polrok netravil v jakyni v horach. Len 95 rocny pan s podlomenym zdravim mal hold sancu vyssiu a nemusel tomu zjavne ist ani naproti lyzovackou ci pendlovanim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Hele s tím já souhlasím, mám na starosti firmu s 250ti lidmi, takže too taky řeším. Ale řeším i naše starší zaměstnance či důchodce a doufám, že to nebude trvat extra dlouho Reagoval jsem na větu cituji "Pro stat je priorita naplnit statni kasu, nikoliv resit kolik umira duchodcu" Vytrhujes to z kontextu, ale ten vyrok neni v rozporu s realitou statni kasy. Obzvlaste pokud si dam v souvislost moznou krizi na realitnim trhu (hypo vs. prijmy). Pokud to nekoho urazilo, tak se omlouvam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 cali:to jsem napsal o pár stránek dříve a místních fňuken se to dotklo,prý je to zvrhlost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Krize identity běžného Čecha v těchto dnech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Praha stále průjezdná, ale o dost víc aut než minulý týden. Z toho soudím, že panika postupně opadává a pomalu se to vrací do normálu v nouzovém stavu.Karantena skoncila velkemu mnozstvi lidi co se vratili z Italie a Rakouska. Pokud nemaji priznaky, neni duvod je drzet doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 ahoj, můžu se zeptat, jakou úlohu hraje to vypálení? je to určité zakonzervování, protože jinak by to mohlo začít plesnivět?Tchán vyřezal asi před 3 týdny motorovkou tyto. Doporučuješ to teď ještě vypálit? koryto_90301189_252040162628060_8722058510558298112_n - rotated.jpg ta fotka se pořád otáčí sama na portrét, přestože jsem jí uložil vodorovně, nechápu... Přesně tak. Uvědom si, že tam narveš hlínu, kytky, a nedej bože to budeš i zalejvat. Vypálení je fakt nutné. Pokud jseš ale mastňák, udělej díru v korýtku takovou, aby se tam vešel ten hnusnej plastikovej květináč. Sice Ti pak napíšu, že seš prase , ale ono to bude dost praktické. Vypálit i ty stávající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Me by jenom zajimalo, kde udelali soudruzi z Ciny chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Ale niekde na Morave policia rozprasila gang siedmich kartarov.Hrali v panelakovej pivnici bez rusok.Myslim,ze by ich mali pre vystrahu popravit...Lebo pochybili.A udavaca verejne vyznamenat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Ja sem se zarekl, ze sem nebudu psat ani to moc cist, ale to, co se deje ve Spanelsku, to je sileny.Mama je rocnik 47, chodi po horach, lyzuje, jezdi busem po evropských mestech, chodit cvicit, obcas si da semestr univerzity tretiho veku.A za dva roky by dle spanelskyho limitu nemela narok na leceni. Je ti 75 tak nazdar, muzeme ti to zkratit injekci. Jako ja chapu, proc to tam maj, ale doprdele jsme Evropa v jednadvactym stoleti, resime auta na baterky, mame suprchytry domacnosti, mame blahobyt a prosperitu, mame se az tak dobře, ze nekteri se o to chteji delit s cizaky a my se v pripade pruseru neumime postarat o cloveka? Chudaci doktori a zdravotnici, ty nejsou na fronte aby pocitali kolik lidi se vejde do vrtulniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Borci, k Vašemu etickému tématu: co má a nemá dělat stát, si dovolím jednu drobnou poznámku. V ČR zemře ročně cca 110 000 lidí. Kolik si myslíte, že jich přibude díky Coroně? Každý ať si dosadí číslo jaké uzná za vhodné. Nezapomeňte ale prosím na to, že někteří z těch, kteří na Corona virus zemřou by možná (otázka pravděpodobnosti) stejně do statistiky zemřelých vstoupili. Myslím ale, že to číslo bude menší, než 18 000. Ano, to je roční počet zemřelých na následky kouření. A nyní si položme jednoduchou otázku: Zakázal stát kouření? A teď nechte pracovat svou představivost na téma: jak se řídí stát ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Borci, k Vašemu etickému tématu: co má a nemá dělat stát, si dovolím jednu drobnou poznámku. V ČR zemře ročně cca 110 000 lidí. Kolik si myslíte, že jich přibude díky Coroně? Každý ať si dosadí číslo jaké uzná za vhodné. Nezapomeňte ale prosím na to, že někteří z těch, kteří na Corona virus zemřou by možná (otázka pravděpodobnosti) stejně do statistiky zemřelých vstoupili. Myslím ale, že to číslo bude menší, než 18 000. Ano, to je roční počet zemřelých na následky kouření. A nyní si položme jednoduchou otázku: Zakázal stát kouření? Nyní již nechte pracovat svou představivost na téma: jak se řídí stát .....Je to hlavne eticky rozmer, neco ve smyslu jak pise vyse Bandicoot. Je to neco co jsme nezazili, naco jsme absolutne nepripraveni, neco co nikdo z nas nezazil. Je tak nastavena nase spolecnost. Za miliony bojujeme o kazde narozene postizene dite, nevahame utratit obrovskou castku 50 milionu zato aby se jedno dite mozna postavilo na nohy. Kdyz to nastaveni v jednom bode zmenime, je otazka kde to skonci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Karantena skoncila velkemu mnozstvi lidi co se vratili z Italie a Rakouska. Pokud nemaji priznaky, neni duvod je drzet doma.Kolik lidí bylo puštěno z karantény k dnešnímu dni v Praze? Já to číslo neznám, ale aby to udělalo takový rozdíl mezi dnešním dnem a minulým týdnem, tak by to muselo být číslo obrovské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Krize identity běžného Čecha v těchto dnech +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Kolik lidí bylo puštěno z karantény k dnešnímu dni v Praze? Já to číslo neznám, ale aby to udělalo takový rozdíl mezi dnešním dnem a minulým týdnem, tak by to muselo být číslo obrovské.Presne cislo asi nikdo nezna, spousta lidi nikam nic nehlasilo a slo do karanteny dobrovolne. Ale vim ze spouste lidi pondelkem skoncila ta karantena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Budeme-li předpokládat, že část z nich prodělala bezpříznakový průběh (nebo lehký průběh, který z řady "dobrých" důvodů zatajila), můžou být teď ve fázi zbytkového vylučování viru příp kontaminace. Nevíte, budou se alespon u evidovaných navrátilců dělat testy nebo prostě po 14 dnech karantény začnu fungovat jako ostatní? Upraveno 23. března 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se