Jarett Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Já měl jet v červnu na tři týdny do Japonska a přes zimu zase na NewZealand ... žena mi teď každodenně připomíná, že jsme tam před lety měli zůstat, a že jsem to byl já, kdo ji přemluvil se vrátit. Alespoň peníze za letenky mám naštěstí zpět, ubytování jsem stihl zrušit zdarma. Takže ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 O tom opravdu intenzivně pochybuju.To byl pokus o nadsázku:) Takto to skoro všechny media prezentují, že potom bude ráj na zemi:) Připomíná mi to hlášku z Vesničky střediskové. "Víš na venkově, tam je úplně jiná morálka. Jo a jaká? Nezkažená " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Já měl jet v červnu na tři týdny do Japonska a přes zimu zase na NewZealand ... žena mi teď každodenně připomíná, že jsme tam před lety měli zůstat, a že jsem to byl já, kdo ji přemluvil se vrátit. Alespoň peníze za letenky mám naštěstí zpět, ubytování jsem stihl zrušit zdarma. Takže ... ona už možnost tam zůstat není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Afri ten maťas?to vypadá, že pojedete příští rok co?to bych už mohl s váma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 (upraveno) ona už možnost tam zůstat není?Je to jedenáct let zpátky, žena měla trvalý pobyt a chvíli před udělením občanství ... teď už je to složitější Jezdili jsme tam, co to šlo vždy na zimu, teď se to nedá vůbec odhadnout Upraveno 24. března 2020 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Taky jsme s kamarádem odložili podzimní let do USA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Afri ten maťas?to vypadá, že pojedete příští rok co?to bych už mohl s váma Ne, ne, m?ře s rodinou, Maťák mám sólo s horským vůdcem přelom srpen, září, ale upřímně tomu také moc nedávám..... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Ja furt verim ze se v cervenci nejak teleportuju na Hvar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Ja verim v rybacku ve Svedsku v kvetnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 V některým z následujících květnů a červenců to určitě vyjde kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Od prosince makáme na otevření nové kavárny. Původní otvíračka 10.4. padla, stejně jako akce na duben - svatby, zájezdy. Teď se těšíme na 1.5. Zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 No jo, za 3 dny jsme meli jet do Rakouska na ledovec... Letos to bude na nic. Je otazka, kdy se otevrou hranice. A pokud ne v lete, kapacity u nas - bude to stacit? Jako, ze budou volny ***** hotely v Praze mi je na nic. Takze to vidim na chatu, chalupu a u rodicu pritelkyne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Úmrtí kvůli (?) koronavíru v ČR - 2 . Počet mrtvých na silnicích za posledních 3 dni - "0" "Díky" koronaviru dnes žije několik stovek lidi (jen v ČR) co by jinak umřely na silnicích během posledního měsíce ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Sice také mám plány na léto a podzim snad to vyjde,ale vkrádá se mi na mysl staré úsloví Bohové se smějí když lidé říkají zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Tak jsem za krátké projíždce v Praze a okolí viděl následující. 3 alkoholici na venkově v 10 hodin s petkou piva bez rousek a v Praze na zastávce autobusu dva bezdomovec s plechovku piva, rousky samozřejmě nikde. A to předemnou jeli mestaci a ani nezpomalili. A teď mi řeknete, k čemu má ten stát represivní složky, když kašlou na všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Úmrtí kvůli (?) koronavíru v ČR - 2 .Počet mrtvých na silnicích za posledních 3 dni - "0""Díky" koronaviru dnes žije několik stovek lidi (jen v ČR) co by jinak umřely na silnicích během posledního měsíce ..... Bez ohledu na situaci - je tak těžký si zjistit data, než něco plácneš?: https://www.irozhlas.cz/nehody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 (upraveno) Drobný nepodstatný dotaz hlavně na místní (opravdové) doktory: proč v současné situaci odkládání všeho neakutního alespoň u synátorova pediatra výslovně zůstávají v platnosti termíny patnáctiletých (a dalších pravidelných) prohlídek? Jakože odškrtnutá kolonka vždycky všechno trumfne? Nepíšu to z perspektivy někoho, kdo se bojí vyjít z domu, jen mě to zajímá. Ad bezďáci - bydlím v centru Prahy, víc než půlka lidí venku jsou oni. Vtipný je, že k tobě klidně přijdou bez roušky a začnou drmolit ty storky (ven musím trochu chodit se psem)... Upraveno 24. března 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Drobný nepodstatný dotaz hlavně na místní (opravdové) doktory: proč v současné situaci odkládání všeho neakutního alespoň u synátorova pediatra výslovně zůstávají v platnosti termíny patnáctiletých (a dalších pravidelných) prohlídek? Jakože odškrtnutá kolonka vždycky všechno trumfne? Nepíšu to z perspektivy někoho, kdo se bojí vyjít z domu, jen mě to zajímá. Ad bezďáci - bydlím v centru Prahy, víc než půlka lidí venku jsou oni. Vtipný je, že k tobě klidně přijdou bez roušky a začnou drmolit ty storky (ven musím trochu chodit se psem)... Podle Sdružení dětských lékařů a v souladu s doporučením Vakcinologické společnosti není důvod omezit očkování a preventivní prohlídky dětí do dvou let, ve vyšších kategoriích je to na uvážení každé ordinace, zda je k této činnosti schopna zařídit "čisté" prostředí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 O jakem placani je rec? Nechlastej v pracovni dobe... Pocet mrtvych : 0!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 On asi myslel ty stovky žijících, kteří by běžně zahynuli během těch 14 dnů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se