Navros Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 24 minutami, Effe napsal: Oni tu manželku už asi zohlednili předem bo jsem to měl za 300 Kč , rychlost 55km/h (odečteny 3 km/h) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Že mi začíná kvalitně hrabat, ale vracet domů se po půl hodině chůze už vracet nebudu a snad to lidi nějak pochopí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 2 minutami, African napsal: Že mi začíná kvalitně hrabat, ale vracet domů se po půl hodině chůze už vracet nebudu a snad to lidi nějak pochopí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty woe, jako pochopím tkaničku, ale úplně jinou botu :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 (upraveno) @African A jdeš v tom snad do Opery? Na křusky už dneska kromě upjatých metroušů nikdo nekouká - a ostatním vždycky můžeš říct že je to známka punku! PS: pokud při přeskakování kaluže šikovně přistaneš v blátě, budou zas obě stejné Upraveno 24. září 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 7 minutami, kuncák7 napsal: Ty woe, jako pochopím tkaničku, ale úplně jinou botu :-))))) Za všechno můžou děti, ten řve že potřebuje na túru tohle, holka zase tamto a já vypadám jediný jak idiot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Před hodinou, African napsal: Že mi začíná kvalitně hrabat, ale vracet domů se po půl hodině chůze už vracet nebudu a snad to lidi nějak pochopí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jsou ty módní trendy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 10 minutami, Lynx12 napsal: To jsou ty módní trendy A představ si, že si zatím vůbec nikdo nevšiml. Teď jsme na čaji a pivečku, nikdo nic, anebo si prostě ty lidi říkají samy pro sebe, chudák děti, tatínka mentála Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Boty Dedoles voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Proste uz nevi, co roupama delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Před hodinou, African napsal: A představ si, že si zatím vůbec nikdo nevšiml. Teď jsme na čaji a pivečku, nikdo nic, anebo si prostě ty lidi říkají samy pro sebe, chudák děti, tatínka mentála Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To prostě nevymyslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Když můžou mít fotbalisti každou kopačku jinou, proč ne Vlasťa trekofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 1 hodinou, African napsal: A představ si, že si zatím vůbec nikdo nevšiml. Teď jsme na čaji a pivečku, nikdo nic, anebo si prostě ty lidi říkají samy pro sebe, chudák děti, tatínka mentála Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ono taky bůh ví, co máš na sobě dál, třeba ti zaplatí útratu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 To je den.. Napřed parte ve schránce a ted sms od kamarada, že nám odchází čtyřnohej parták z našich chlapských čundrů. Vím, že se to nedá srovnávat, ale i tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 3 minutami, kuncák7 napsal: Ono taky bůh ví, co máš na sobě dál, třeba ti zaplatí útratu :-)) Upřímně jsem rád už jsme doma, ale ano, ještě jeden úlet, kšiltovka I Love Thailand, měl jsem za to že si beru North Face Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 před 20 minutami, African napsal: Upřímně jsem rád už jsme doma, ale ano, ještě jeden úlet, kšiltovka I Love Thailand, měl jsem za to že si beru North Face Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 To máš za to,že ses neprdnul už doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 V 24. 9. 2021 v 18:22, African napsal: A představ si, že si zatím vůbec nikdo nevšiml. Teď jsme na čaji a pivečku, nikdo nic, anebo si prostě ty lidi říkají samy pro sebe, chudák děti, tatínka mentála No co - sis chtěl zamachrovat, že máš víc než jedny dobrý boty... Připomnělo mi to P. 911 se samolepkou s nápisem "moje druhé auto je taky Porsche" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 Tak, ono mě to spíš "potěšilo". Je pěkné, když přijdete do práce po cca měsíci a na stole je vše, co tam bylo při odchodu a jen pár kousků přibude. Ty papírky s instrukcema co a jak jsem si mohl odpustit a ted jen vymyslet, co říct lidem, že na jejich žádosti se ani nešáhlo :-(. Ale odměny za můj zástup jsou již jistě rozděleny. Ta energie z načerpané dovolené asi moc dlouho nevydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 (upraveno) Alza. Opět jsem si tam něco chtěl koupit - mobil. Jsou skladem. Dojedu do konce objednávky a nejsou skladem. Dostupnost neznámá a přijímají předobjednávky. Tak si zadám hlídat dostupnost na mail. Ráno přichází mail že mobily dorazily a jsou skladem, ze kterého se okamžitě proklikávám na zboží a tam neznámá dostupnost přijímáme předobjednávky. Tak tam volám a paní mi tvrdí, že asi přišlo pár kusů a ty se asi rychle vyprodaly. Rozuměj třeba tři vteřiny, protože když mi přišel mail, tak jsem to okamžitě prokliknul - zase jen tradiční alzácký lži o stavu zboží skladem. Tak jsem je dořval a prásknul s tím. Udělali mi to samé s americkou lednicí, za kterou jsem jim dal asi 40k a měla být do pěti dnů, pak z toho byl týden, dva, měsíc a já z nich páčil peníze zpět. Rekord má ale soused, co jim poslal taky asi 40k za televizi, co měla být u něho do tří dní a pak mu napsali, že jí očekávají za 3 měsíce naskladnění. Šmejdi. Upraveno 30. září 2021 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 (upraveno) Furt nechápu, že někdo posílá jakýmukoliv e-shopu peníze předem. A ano, u Alzy při malém počtu naskladněného žádaného zboží se tohle děje, taky se mi to stalo. Byls pomalej no... někdo to evidentně dává pod tři vteřiny. Upraveno 30. září 2021 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se