Conrad Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 https://www.seznamzpravy.cz/diskuze/green-deal-nas-ozebraci-boji-se-cast-senatoru-radi-by-zaradili-zpatecku-179626 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/green-deal-nas-ozebraci-boji-se-cast-senatoru-radi-by-zaradili-zpatecku-179626 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Vyrval jsem si konektor napajeni na ntb. Uz jsem ho objednal ale bude az v pondeli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Good point, máš pravdu, nevěnoval jsem tomu víc než ten jeden článek. Moje chyba a zároveň ukázka toho, jak je novinářský řemeslo zrádný, když píšeš jen aby lidi klikali, komentovali a tys měl provoz na stránkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 před 3 hodinami, TomNguyen napsal: V dnešní době umět číst jenom jen jeden zdroj je nebezpečný kluci. Divadlo to nezrušilo protože měl "špatný názory" ale že nikdo s ním nechtěl pracovat a odcházeli. Jinak ten kec s těmi bílými muži, chce to opět číst celej "I understand that men have had more power longer, but I’m tired, as a white male, of being blamed for everything that is wrong with the world," Gilliam said. "When you have power, you don’t take responsibility for abusing others. You enjoy the power. That’s the way it works in reality.” Jen drobnost ze zvědavosti, prosím o zdroj, kde je uvdeno ono NIKDO. Dík. Já četl našel anpř. toto: The reasons for the cancellation have not been made explicitly clear, and the theatre only posted a short announcement on its website last week. However, industry publication The Stage has reported some staff were unhappy with previous controversial remarks made by the actor. https://www.bbc.com/news/59127144 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cin Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 před 5 hodinami, vojta1 napsal: Vyrval jsem si konektor napajeni na ntb. Uz jsem ho objednal ale bude az v pondeli.. Ber to jako vyšší moc. Máš do pondělí super volno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 před 9 hodinami, Lamiczka napsal: Tak to projedou chronomag a všechny nás pošlou kopat stejnou bezednou jámu. Je tady tak 80% bílejch chlapů, navíc často úspěšnejch s drahejma hodinkama....to půjde i bez soudu A z toho co jsem poznal, jsou tady z velké části heterosexuálové. To je nebezpečí pro celou společnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Nasral sem sám sebe, když sem si včera vytvořil v internim systému nabídkovou objednávku a nezkontroloval status, takže mi to chlapci bleskově ještě ten den připravili, zabalili a odeslali. Dneska sem ministerstvu dělal úpravu nabídky, šel sem upravit cenovky a ejhle, shipped and delivered. Mě jebne. Budu to muset zejtra zahrát na nějakou obligátní technickou chybu, abych nebyl za úplnýho kokota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Testovals, jak chlapci pracují, to je v pořádku :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Ministerstva jsou rychlý jak blesk, to nevíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 RIP Miro Žbirka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 před 3 minutami, Bert napsal: RIP Miro Žbirka. Slovenský John Lennon Škoda chlapíka, výborný muzikant...RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Slovenský John Lennon Škoda chlapíka, výborný muzikant...RIPAno, a dodám, vzorový gentleman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Žbirky je fakt škoda. Dobrej hudebník i člověk. RIP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Džentlmen, skvělý muzikant, měl jsem ho rád. Bude mi chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Meky, odpocivaj v pokoji. bol to klasik, jeho styl humoru som mohol. jeho pesnicky su legendy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Další legenda pryč.... odpočívej v pokoji Meky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Ach jo ... Nechť je mu země lehká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 před 23 minutami, African napsal: Slovenský John Lennon Škoda chlapíka, výborný muzikant...RIP Přesně, me české Beatles. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Kurva to je mi fakt tak líto Skvělej člověk a muzikant, chjoo sakra…! Odpočívej v pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se