Jeronimo Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 8 minutami, Kairos napsal: Běžně jsem u zubaře omdlíval, jednou jsem v Německu prokousnul i rentgen co mi strčili do huby /nevěděl jsem o tom, protože jsem zrovna odcházel / až mi moje nynější zubařka poradila a já teď bez 2 energeťáků na ex do ordinace nelezu. Hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinekcz Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Zuby, zuby, ale že zas v noci pomrzly meruňky vás nesere? Mě teda jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Mě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 @Jeronimo ad jehly, můj novej zubař používá pro lokální krátkodobou anestezii takový pero co vypadá jak na inzulin, mnohem menší jehla a diskomfort a taky to rychleji odejde. Tuším že to bude intraligamentární anestezie, zkus se poptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Před hodinou, Jeronimo napsal: No jo, akorát dělá Po až Út od 7 do 12 h. Stř - Pá dělá jeho dcera. To mám třicet kiláků, voe skrz posraný oříšek. @kuncák7 Poraď konečně něco, ty si tady jen stěžuješ Ty na tu vlozku jeste kroupes orisky? Tobe se po te sestricce hodne styska! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Pozdrav na předních dveřích spolujezdce... lístek nikde žádný. Pro mě teď ztráta peněz a času. Aby mu rakovina prdel roztrhla, buzerantovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 33 minutami, ragu napsal: @Jeronimo ad jehly, můj novej zubař používá pro lokální krátkodobou anestezii takový pero co vypadá jak na inzulin, mnohem menší jehla a diskomfort a taky to rychleji odejde. Tuším že to bude intraligamentární anestezie, zkus se poptat. Zkusím. Dík. Když si zajdu občas na akupunkturu, tak si připlácím za tenší jehličky made in Japan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 22 minutes ago, Jeronimo said: Zkusím. Dík. Když si zajdu občas na akupunkturu, tak si připlácím za tenší jehličky made in Japan. Promiň ale to je jako jít k homeopatce a připlácet si za kvalitnější homeopatika nebo za kvalitnějšího astrologa. Jakože ok když tomu věříš atd....ale se zubařem nebo jakýmkoliv doktorem obecně, bych to nerad srovnával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 1 hodinou, ragu napsal: @Jeronimo ad jehly, můj novej zubař používá pro lokální krátkodobou anestezii takový pero co vypadá jak na inzulin, mnohem menší jehla a diskomfort a taky to rychleji odejde. Tuším že to bude intraligamentární anestezie, zkus se poptat. Přesně tak - intraligamentárka je super. Nejde jen o mnohem tenčí jehlu, ale i o místo aplikace (mezi zub a dáseň - odtud název), takže pak nemáš zdechlou půlku xichtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 9 hodinami, kuncák7 napsal: Jděte fakt do hajzlu s těma historkama o zubech - jdu s tím svým ulomeným 11.4. a už ted se klepu strachy. Fakt mi tu pomáháte se bát míň. Musíš to brát s nadhledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 45 minutami, M.K. napsal: Přesně tak - intraligamentárka je super. Nejde jen o mnohem tenčí jehlu, ale i o místo aplikace (mezi zub a dáseň - odtud název), takže pak nemáš zdechlou půlku xichtu Priznam se, ze bych radši zdech celej a probudil se do bezbolestne hotového. Ale když si při vstupu vzpomenu, zkusím se optat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Moje zubarka uz me vita s injekci, jinak bych tam ani nevlezl A funguje nám to tak 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 video Dentist - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 Já tedy nevím, ale v dnešní době by neměl být důvod bát se zubaře, když to není debil, tak by člověk v podstatě neměl cítit žádnou bolest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 7 hodinami, Frantik napsal: Moje zubarka uz me vita s injekci, jinak bych tam ani nevlezl A funguje nám to tak 10 let. Největší zabiják tady na fóru a bojí se zubaře? Nevěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 7 minutami, pciza napsal: Největší zabiják tady na fóru a bojí se zubaře? Nevěřím No je to tak. Zubaře, pavouků a mladých kolegyň v práci. To jsou takový moje 3 strachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 12 minutami, Frantik napsal: No je to tak. Zubaře, pavouků a mladých kolegyň v práci. To jsou takový moje 3 strachy Tak mladých kolegyň to chápu. Kdo by se jich nebál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 (upraveno) před 27 minutami, pciza napsal: Tak mladých kolegyň to chápu. Kdo by se jich nebál Tam sem se naučil tomu strachu čelit, jak říkali, ze si na to mas sáhnout třeba. To dělám, není to ideální, strach mam porad, ale je to hodně příjemný a zlepšuje se to Pavouk ani hovno a zubař jen s injekci no. Upraveno 26. března 2024 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 před 11 hodinami, kuncák7 napsal: Jděte fakt do hajzlu s těma historkama o zubech - jdu s tím svým ulomeným 11.4. a už ted se klepu strachy. Fakt mi tu pomáháte se bát míň. Ulomený? Ajaj, to som mal minule, sedel som tri hodiny v kresle. Umŕtviť mi to nemohla, v hube som mal postupne všetky nástroje. Ani neviem, ako som sa vypotácal von. Sedel som potom ešte hodinu v aute, tlamu v rukách, skučal som od bolesti a plakal jak decko. Ale po týždni to už odpuchlo a skoro nebolelo, mohol som už aspoň piť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2024 @McStinger Dobrák od kosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se