kuncák7 Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 2 minutami, bluman napsal: @kuncák7 diky . Ja som myslel skor ten parkovaci preukaz, co opravnuje parkovat na "verejnych" miestach vyhradenych pre invalidov. Tam sa to rozlisuje rovnako ako pri tom pridelovani miest? Ne, na ten ma narok uplne každý drzitel průkazu ZTP ci ZTP/P, protoze jelikož je přenosný, muze o nej zažádat i drzitel bez řidičáku ci auta. Bohuzel neexistuje centrální evidence ( v CR ) a proto i prukaz teoreticky nelze dohledat ( kdyz na miste nechytnes primo majitele, tak musíš průkazu za oknem verit, i když je to někdy k neuvereni )- nebudu tvrdit, ze na to drzitel nemel nárok, ale zatím nejdražší auto, co jsem viděl s tímto průkazem bylo Ferrari s pražskou RZ ( to jen pro zajimavost- ja tyhle kuriozity sbiram ). A navíc se da snadno falsovat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Kluci chill out, praskne vám cévka a vaši blízcí budou smutný a to přeci nechcete. Otočím list, včera hovor ze 734 514 603, plechová huba anglicky, že moje karta byla použita k nezákonné činnosti při "zahraničním podvodu" nebo tak něco a press 1, tak sem to samozřejmě hned položil a volal na ČSOB, prej k napadení nedošlo a všecho cajk, ale kurva kde to sme, lidi už neví co by si vymysleli aby tě vokradli, šmejdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Tiež som mal taký hovor. Zložil som. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Takhle mi volají každou chvíli, žádný stres. Zřejmě jsou šmejdi napíchnutý i na různý poštovní služby. Čekal jsem teď zásilku ze zahraničí, a hned mi přišly dvě zprávy o tom ze mám doplnit neúplné údaje na zásilce. Na náhody nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Moj otec mal hovor z +249... (Sudan to myslim bol). Isiel to zdvihnut a ako tie nove technologie az tak dobre neovlada, vlastne zavolal spat (z druhej strany to asi velmi rychlo zlozili) a tam ticho... hovor bezal asi pol hod. a bolo to za 200€ . Ja som mal nedavno tiez zmeskany hovor z +243 (Congo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září (upraveno) Částečným řešením je nainstalovat si do telefonu nějakou aplikaci, kde se daj hlásit/sdílet/blokovat takovýhle telefonní čísla. Není to stoprocentní, šmejdi volaj z různejch čísel a často to měněj, ale je šance, že to něco odfiltruje. Upraveno 24. září uživatelem Paw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září To podle mě umí normálně aplikace telefon v androidu. Každý otravný číslo tam dávám - "Nahlásit spam a zablokovat" a domnívám se, podle toho, jak se to chová, že ta zablokovaná (označená jako spam) čísla jsou googlem sdílena - když volá někdo, koho už někdo nahlásil / zablokoval, rovnou to u čísla při vyzvánění píše "podezření na spam". A jestli to bere ještě z někaý jiný databáze? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září (upraveno) Android to umí z výroby, žádná aplikace není potřeba. Pokud je funkce zapnutá, rovnou to píše potenciální spam, když to vyzvání Telefon - 3 tečky - nastavení - id volajícího a ochrana proti spamu Má to tu výhodu, že velká část veřejných čísel tam rovnou je, takže když ti volají třeba z hospody, aby ti potvrdili rezervaci stolu, tak se ti místo čísla rovnou zobrazí, kdo ti volá (nemusíš číslo mít v kontaktech) Upraveno 24. září uživatelem Maro 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září (upraveno) V 21. 9. 2024 v 10:33, ggrand napsal: Jen si tady podkurujte. Vite uplne kulove o me, co jsem si zazil, zvlast v kombinaci ja a ztp. Nemate ani sajnu a jeste si chrochtate nad sikanou ze strany majitele fora, ktery z pozice moci mi zmenil profilovou fotku jako pokus zesmesnit me. To jsou ti gentlemani, smekam. Hemzy o nejakem obchodnim partnerovi a integrite jsou uz jen tresnicka na dortu. Odkazal bych Safiho na sekci Hodnocení Prodejců/Kupujících, ale hodnoceni ggranda zmizelo. To je trochu moc, né borci?Promiň ,,ggrand", nesouhlasím s tebou ale měnit za to profilovku a mazat hodnocení je trochu přepal Upraveno 24. září uživatelem miliusportos 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září @ggrand @miliusportos borci a neserte mne. Profilovku jsem samozřejmě upravil. Ale ggrand by se měl naučit hledat ve fóru. Zde: je porad jeho hodnocení a vždy bylo. Nikdo na něj nesáhl. Miliusi, než začneš něco hodnotit, prosím, presvedc se, že někdo nelže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září před 14 hodinami, Bert napsal: @ggrand @miliusportos borci a neserte mne. Profilovku jsem samozřejmě upravil. Ale ggrand by se měl naučit hledat ve fóru. Zde: Čím jsem starší, tím mám větší potřebu se zastávat ,,slabších", a většinou to není ku mému prospěchu.Je to asi dáno věkem a k tomu souvisejícím úbytkem testosteronu, tyhle ty projevy empatie.A i když je, podle mě, i ta změna profilovky dost ponižující, asi bych nereagoval, nebýt toho údajného smazání hodnocení.Jenže, boužel pro mě,tuším že ggrand záměrně nelhal ale šlo spíše jen o jeho neschopnost hledat a já to teď ani nemohu na něj hodit, že mě jako že obelhal a musím přijmout krytiku, jelikož jsem emotivně zareagoval aniž bych si ověřil celá fakta..Berte, promiň, žádné hodnocení tomu člověku nikdo nesmazal a má reakce byla z célé půlky neadekvátní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září V 24. 9. 2024 v 14:03, bluman napsal: Moj otec mal hovor z +249... (Sudan to myslim bol). Isiel to zdvihnut a ako tie nove technologie az tak dobre neovlada, vlastne zavolal spat (z druhej strany to asi velmi rychlo zlozili) a tam ticho... hovor bezal asi pol hod. a bolo to za 200€ . Ja som mal nedavno tiez zmeskany hovor z +243 (Congo). Jo to je peklo, už jsem několikrát instruoval mámu, že to má položit, nebo jim sprostě vynadat, když je to česky mluvící člověk. Pro starý lidi je to hodně matoucí. Máma se nachytala, když jí volali z T-Mobile kdysi dávno a udělali jí z předplacenky nevýhodný tarif. Valil jsem na prodejnu i s mámou, dojebal jsem tam nejdřív obsluhu a pak i vedoucího. No nebyl jim příjemný řev přes půl obchoďáku o tom jací jsou zloději. Moje máma odešla taky, protože se styděla. Zrušili to a hned jsem požádal o převod čísla jinam. Zpětně musím říct, že jsem si to celkem užil. Mi teď na služebák volá často automat, že mám dluh na celní správě z nějakého balíku. Chodí nám hodně balíků z Asie, které clíme, takže mě to na poprvé dost překvapilo. Volají z různých čísel, ale Android to už označuje jako spam automaticky. Tak to jen nahlašuju a házím do bloku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září CHLAPI UŽ TOHO S TÍM PARKOVÁNÍM NECHTE... P.ČI JE TO TU ZAPLEVELENÉ JAK C.P. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Jo, jsem ulhane nemehlo. Kdyz me Bert zabanoval, zmizelo moje hodnotici vlakno. Hledal jsem pomoci google i tady vyhledavace a nic. Kdyz jsem byl po 2,5letech omilostnen, tak jsem kvuli prodeji opet hledal a nic. Pak jsem slunicku safimu hledal, jak je na tom s hodnocenim clovek bez vnitrni integrity nebo co za psychologicky profil o me ze sebe vyplodil a nic jsem nenasel. No a dnes mi pise Bert ze hodnoceni je, co kecam. Tak teda asi po ctvrte zadam do vyhledavace moji prezdivku a najednou vypadne jako prvni odkaz hodnotici vlakno. Asi msta za cinsky mor. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Ne, tohle fakt už ne. Svou vlastní blbost házet na jakési záhadné mazání hodnotícího vlákna. Z let minulých máš 2 napomenutí za trolling. Tohle je třetí. Lituji, že jsem se nechal přemluvit, a po více nežli dvou letech Tě vzal zpět. Chyba. Kterou tímto napravuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září (upraveno) Schvalne som skual najst to hodnotiace vlakno, hned ako dal ggrand ten prispevok a uplne jednoducho som ho hned nasiel. No a to som uplny laik, ktory to hladal v mobile. Stary, slepy…. Takze “chyba” bude asi niekde inde… Upraveno 26. září uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Česká pošta mi doručuje starý katalog koupený za 9GB z UK, poplatek za proclení (clo i DPH =0) jsou 350 Kč... super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 13 minutes ago, Andrew said: Česká pošta mi doručuje starý katalog koupený za 9GB z UK, poplatek za proclení (clo i DPH =0) jsou 350 Kč... super! Mně přišla kniha z UK za 450 kaček a doplatek 165, heč . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září před 4 hodinami, Gombo napsal: Schvalne som skual najst to hodnotiace vlakno, hned ako dal ggrand ten prispevok a uplne jednoducho som ho hned nasiel. No a to som uplny laik, ktory to hladal v mobile. Stary, slepy…. Takze “chyba” bude asi niekde inde… Gombo, v téhle věci jsem fakt nasranej. Jak jsi to myslel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září @Bert Myslel som to tak, ze ked som to jeho ( ggrand ) hodnotiace vlakno vedel najst ja v mobile aj bez okuliarov na citanie a on ho najst nevedel, tak pricina ( chyba ) bude asi v jeho zakladnych schopnostiach a nie v tom, ze sa mu tu niekto msti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se