Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 34 minutami, Prochy68 napsal:

Mně odešel Kenny v prosinci, stejný plemeno, možná si pamatuješ. Musím říct, že jsem to ještě nerozchodil a každej výlet a cesta ven mi ho pripomina. Do vlákna o psech si ještě netroufam. Drz se!

Proto to tam nedávám ( tvého mazla si pamatuju ). Manželka i dcera je úplně vyřízena, jen rvou. Ach jo, no.

Odesláno

Martine držte se, každej, kdo má psa, ví, že jednou se to stane, ale připravit se na to moc nedá, útěchou je jenom to, že víme, jakej krásnej život mělo to zvíře s námi...
Je to na den přesně rok, co nás opustila naše kámoška Barunka...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

...a i když je to rok, stejně manželka od rána pofňukává...a to i přes to, že je tady s námi už nějakej pátek nová princezna, Emilka...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Myslíme na Vás.

Odesláno

Tohle byl Horác ,horší je že protože máme se ženou  už pokročilý věk asi by nebylo zodpovědné ,pořizovat si dalšího pejska a moc se  mi to  stýská, o to víc, když vidím pejsky v parku.

• Sad 2
Odesláno

Česká pošta.

Doporučený dopis podán v Letovicích 13.3. v 8:11.

Teď je 16.3. 16:28.

Od podání zásilky uplynulo více než 80 hodin.

Jediný záznam na trackingu: zásilka přijata k přepravě.

Jediná zpráva od doručovací pošty: zásilka přijata k přepravě.

To by se fakt jeden posral, pochcal a poblil.

Odesláno

Jo tak to je od určitý doby naprosto normální stav. Některé doporučené dopisy začnou doručovat třeba až po tejdnu. Taky se mi běžně stává, že obyč poslanej dopis přijde druhej, třetí den a doporučenej ani po tejdnu, oba podaný ve stejnej den. Oni snad někde prostě čekaj, až toho budou mít asi víc jedním směrem a pak to vezou, strašný.

Odesláno

Paradoxem je, že u nás časopisy rozváží v noci. Páteční časopis dováží autem do schránky v 02,00. Ráno pak pošťačka s taškou na kolečkách  přinese poštu, katalogy, složenky ..... a podobné 😂

Odesláno

Proč paradox? Noviny a časopisy jsou zvlášť, to nezajišťuje česká pošta. Zamlada jsem brigádně několik měsíců takhle nosil pro PNS, a byl toho každý den plný vozík. To by pošťačka tahala dvojnásobek, kdyby dávala i noviny.

Odesláno
před 18 hodinami, Bert napsal:

Česká pošta.

Pokud jsem chtěl mít jistotu včasného doručení, posílal jsem na ČP přes EMS. Byl tam i full tracking. Většinou 1 max 2 dny a bylo to doručené.

Odesláno
před 11 minutami, Kotlick napsal:

Pokud jsem chtěl mít jistotu včasného doručení, posílal jsem na ČP přes EMS. Byl tam i full tracking. Většinou 1 max 2 dny a bylo to doručené.

Ale za jakou cenu?

U nich sedí heslo,dnes podáte,zítra hledáte...

Odesláno
před 21 hodinami, dykmore napsal:

Proč paradox? Noviny a časopisy jsou zvlášť, to nezajišťuje česká pošta. Zamlada jsem brigádně několik měsíců takhle nosil pro PNS, a byl toho každý den plný vozík. To by pošťačka tahala dvojnásobek, kdyby dávala i noviny.

ale na autě je nalepeno logo české pošty ...

Odesláno

Máš pravdu, teď koukám na net a dělá to PNS, Kapa a taky ČP, sorry za nepřesnost, každopádně distribuce tisku je oddělená od zásilek, jinak by musel pošťák tahat dva plné vozíky. I ten roznos časopisů má jistá pravidla, někdo bere třeba jen v pátek, někdo týdně dva, někdo 1x za 14 dní, jen tenhle jeden systém dokáže za šichtu docela vyčerpat mozek 😀 zásilky mají taky nějaký systém, kdyby to někdo musel dělat dohromady, končilo by to asi jako občas moje brigády, kdy jsem obešel rajón, ve vozíku zůstalo 10 časopisů, a kdo je nedostal jsem zjistil až podle stížností..

Odesláno
V 16. 3. 2026 v 16:31, Bert napsal:

Česká pošta.

To už si fakt ti zločinci z ČP dělají prdel. Nyní je středa ráno, tedy 5 dní po podání zásilky. Stav trackingu oproti pondělku: NEZMĚNĚN .....

Odesláno
před 22 hodinami, AlfGS napsal:

Ale za jakou cenu?

U nich sedí heslo,dnes podáte,zítra hledáte...

Byly to vždycky důležité dokumenty, které jsem chtěl mít pod kontrolou a s relativně brzkým doručením. Bylo jich pár do měsíce. Chápu, že při větším počtu doporučených psaní je to drahý.

Odesláno
V 18. 3. 2026 v 8:02, Bert napsal:

To už si fakt ti zločinci z ČP dělají prdel. Nyní je středa ráno, tedy 5 dní po podání zásilky. Stav trackingu oproti pondělku: NEZMĚNĚN .....

Další změnu tipuju: Neúspěšný pokus o doručení, zásilka je k vyzvednutí na poště XY.

Odesláno

Nevím, jestli mám být nasraný, nebo šťastný, že mám na zahradě takový sousedy, kteří mi ji hlídají. Včera jsme seřezávaly stromy a do cca za dvě hodiny policie. No, že museli přijet na něčí anonymní udání. Tak jsme pokecali a oni zase odjeli.

A je tomu konec, do dalšího udání. 😠

Odesláno
7 minutes ago, revue gt said:

Nevím, jestli mám být nasraný, nebo šťastný, že mám na zahradě takový sousedy, kteří mi ji hlídají. Včera jsme seřezávaly stromy a do cca za dvě hodiny policie. No, že museli přijet na něčí anonymní udání. Tak jsme pokecali a oni zase odjeli.

A je tomu konec, do dalšího udání. 😠

Já měl tu výhodu, že jsem věděl přesně kdo čas od času zavolá, protože borec volal policajty na celou ulici kvůli opravdu banalitám. I policajti ho znali, ale přijet jak píšeš musí. Naštěstí už bývalá svině komunistická natáhla ráfy a v ulici máme klid....

• Haha 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...