Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Murphy97 napsal:

Ted to bude teprve rande, kdyz jsi tak naspeedovanej :-)

Dojel jsem domů a odpadl. Teď už jsem ready. Z randete nic nebylo, což po dlouhé době prekrylo i radost z nových hodinek. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Hasňa napsal:

Vyliskáš ji jindy, no.

Jojo, dnes mám šanci k nápravě i dojmu že včerejška. Jsem rozhodlej případně i prorazit policejní zátaras :-))) 

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Jen aby ta uzavírka na dálnici nebyla znamení prozřetelnosti že z toho nic dobrýho nekouká že máš raději sedět doma na zadku :bangin:

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Conrad napsal:

Jen aby ta uzavírka na dálnici nebyla znamení prozřetelnosti že z toho nic dobrýho nekouká že máš raději sedět doma na zadku :bangin:

před 15 hodinami, Bob napsal:

Presne treba by ho nutila prodat hodinky :-)

Nakonec, stalo to za to :-))). 

Ale s hodinkama a touto prognózu to vypadá fakt hůř. 

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Tom4 napsal:

No, jestli ti po prvním rande kecá do hodinek . . . 

To nekeca, ale asi bude potřeba odklanet příjem jinam :-)) 

Jen na intelekt to asi neuhraju :-)) 

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Pomalovávání a odstraňování soch letos frčí. Jsem zvědav, kdy dojde na obrazy klasiků v galeriích.

Já si zase s údivem přečetl članek o tom, že se Praha přidala k pokojným demonstracím Black lives matter, přičemž mezi ležícími demonstranty na Staromáku údajně hodně zněla angličtina a polština. Globalizaci prostě nezastavíš :) Mimochodem, to, že leželi, vytvořilo podle fotek krásnou iluzi zaplněného náměstí. Ale vím o tom prd, jen co se objevilo na netu... nebyl jsem vůbec v Praze. A asi o tom ani nic vědět nechci.

Odkaz ke komentáři

Tak sem sem zase po čase nahlídnul a zjistil, že...:

1718422144_Screenshot2020-06-07at23_34_46.png.7f75d3a6e42163841dc32ca8f127c3cc.png

Takže (abych to nějak zkompletoval):

- jsem podivín

- mám latentní hemeroidy

- nejnovější díl pořadu "Na stopě" je celej o mě

- jen taktak jsem se vyhnul nákaze koronavirem (nebyl jsem doma, když roznášeli přihlášku)

- hodinky už zkoumám jen nahodile

- mám diagnostikovanou fóbii z kompletování profilů (celej život preferuju spíš ánfas)

Odkaz ke komentáři

No, tak pokud Tě tohle naštvalo ... Hm, tak na to ani nemám co říct. Chronomag je po masivním upgrade, bylo to už nutný jaxviňa.

A to s těmi hemeroidy je mi opravdu líto, asi už nebudeš mít tak kvalitní anální sex, jako dřív.

Odkaz ke komentáři

Ze pracky odchazeji po par letech, bez ohledu na cenu a znacku, uz jsem si zvykl. Na ten vachrlaty ventil od privodu vody do pracky bohuzel taky. Takze jsem ho rano urval a potopa. Do toho mladej anginu jak hovado, ze ktere se vyklubala mononukleoza. Ted se resi jestli zustane doma, nebo ve spitalu. Tyhle pondelni rana jsou pekne na hovno...

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, nickolas napsal:

Ze pracky odchazeji po par letech, bez ohledu na cenu a znacku, uz jsem si zvykl. Na ten vachrlaty ventil od privodu vody do pracky bohuzel taky. Takze jsem ho rano urval a potopa. Do toho mladej anginu jak hovado, ze ktere se vyklubala mononukleoza. Ted se resi jestli zustane doma, nebo ve spitalu. Tyhle pondelni rana jsou pekne na hovno...

Na tu bílou věc s jedním velkým vokem se co... Nesahá!!!

To s mladým je teda o dost větší shit, ale děcka se vyhrabou z kdejakýho svinstva, určitě bude brzy dobře.

Drž se, sračky choděj zásadně společně, život to neumí dávkovat. Držím palce!

Odkaz ke komentáři

Ja jsem vim ze je ten ventil v prdeli. Uz asi osm let. Ale pro ho menit, vzdyt to vim a nicemu to nevadi...pracku menim jednou za sto let a to si prece zavru hlavni privod. No ted jsem to musel odpojit bez hlavniho privodu, pac mam jet do Prahy a novou pracku dovezou kdyz nebudu doma...a zaroven maji odvezt starou. Tak jsem otocil ventilem do polohy vypnuto a jal se odsroubovat hadici z pracky. Jako sla z toho nejaka voda. Ale rikal jsem si ze to je nakej zbytek. No nebyl, ventilem muzu tocit jak chcu, ale je furt otevrenej. Tak jsem stal s tou strikajici hadici v ruce a snazil se trefit do umyvadla, pricemz jsem premyslel jak dojit na vedlejsi WC, kde mam ten hlavni ventil. Fajne to bylo!

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Bert napsal:

No, tak pokud Tě tohle naštvalo ... Hm, tak na to ani nemám co říct. Chronomag je po masivním upgrade, bylo to už nutný jaxviňa.

A to s těmi hemeroidy je mi opravdu líto, asi už nebudeš mít tak kvalitní anální sex, jako dřív.

Berte bohužel je to tak. Hemereoidy mě těžce diskvalifikovaly v rámci pražské gay komunity. 🙁

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...