Tom4 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Pch. Nový auto, hodina cesty od AD domů, poslední kousek jede žena, aby teda se jako taky projela, zajíždí do garáže. Faktura za auto leží na zadní ještě nepoužitý sedačce. Auto je o dost fousů větší než předchozí povoz. Škrrrrrrrrrrrrr . . . pravej předek o zeď Kdo nebyl v takový situaci tak netuší jak těžký je procedit láskyplně "to nic zlato, to je jen odřenej nárazník" . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 (upraveno) A oženil ses pak znovu, když tě pustili z lochu? Upraveno 26. listopadu 2020 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 9 minutami, Tom4 napsal: Pch. Nový auto, hodina cesty od AD domů, poslední kousek jede žena, aby teda se jako taky projela, zajíždí do garáže. Faktura za auto leží na zadní ještě nepoužitý sedačce. Auto je o dost fousů větší než předchozí povoz. Škrrrrrrrrrrrrr . . . pravej předek o zeď Kdo nebyl v takový situaci tak netuší jak těžký je procedit láskyplně "to nic zlato, to je jen odřenej nárazník" . . . To je jedno, předpokládám, že viník již stejně není naživu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Normálně to obrečela, to mě tak dojalo že jsem si ji nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 33 minutami, Tom4 napsal: Kdo nebyl v takový situaci tak netuší jak těžký je procedit láskyplně "to nic zlato, to je jen odřenej nárazník" . . . Jseš frajer ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 13 minutami, straspol napsal: Jseš frajer ! Nene, málem jsem u toho omdlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 1 minutou, Tom4 napsal: Nene, málem jsem u toho omdlel. Jsi frajer že jenom málem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Tak ta moje by řekla že už to bylo i kdybych v tu chvíli seděl na sedadle spolujezdce Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 52 minutami, Tom4 napsal: Nene, málem jsem u toho omdlel. O to víc jsi frajer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Normálně to obrečela, to mě tak dojalo že jsem si ji nechal Joj, účinně projevená lítost dělá divy Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 To nic, když si moje ex (tenkrát aktuální) půjčila bávko a hned při couvání z vrat mu lízla pravou stranu zadního nárazníku, bez zaváhání jsem uznal svojí chybu. Koupit barák, kde nezodpovědní předkové vystřihli zídku předzahrádky nesouměrně s osou domu byl čistej nerozum. Mea Culpa. Příště si probereme význam slova "láskyplně". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Proto nemá moje žena řidičák, protože kdyby se stalo to co Tomovi, byla by to 100% moje vina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 před 3 hodinami, Tom4 napsal: Normálně to obrečela, to mě tak dojalo že jsem si ji nechal ale takovou vášnivou noc jsi nikdy předtím ani potom nezažil viď ..- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Mě to teda nenaštvalo, ale tady jede občas vášnivá debata o OSA: https://www.lidovky.cz/domov/rafaj-potvrdil-pokutu-pro-osa-za-zneuziti-dominantniho-postaveni-musi-zaplatit-10-67-milionu.A201127_103312_ln_domov_libs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 před 37 minutami, krtenek napsal: Tebe ta pokuta naštvala? před 1 hodinou, geometr napsal: Mě to teda nenaštvalo, ale tady jede občas vášnivá debata o OSA: https://www.lidovky.cz/domov/rafaj-potvrdil-pokutu-pro-osa-za-zneuziti-dominantniho-postaveni-musi-zaplatit-10-67-milionu.A201127_103312_ln_domov_libs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Protože tam chybí ještě tak dvě nuly ... bych řek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 před 57 minutami, krtenek napsal: Já jen, proč je to zrovna tady. Protože nemám tak vyhraněný názor na OSA, jako někteří jiní lidé zde, tak jsem to nechtěl dát do "Co mě dnes potěšilo" (proč vyplývá z toho, co jsem tu už v minulosti psal). Ale myslím, že když se to tu tak vášnivě občas probírá, téma k diskuzi to je. A jinak samozřejmě pokud dělali něco protiprávně, sankce jim náleží. To je celý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Jen by mě zajímalo, jestli to koreluje se sumou, kterou za ta léta vybrali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 (upraveno) OSA za rok 2017 966 milionů Kč inkasoval OSA 775 milionů Kč vyplatil OSA Režie OSA 14,5% (140.000.000,-) Zbylých 51.000.000,- tuším "provozní náklady". Upraveno 27. listopadu 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Jejich účetnictví bych moc rád viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se