Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Termosky je dobré téma, mám doma různé a moc jsem se bavil, když jsem je vybíral.
Příklad popisu termosky:
- prostor mezi stěnami je naplněn vakuem
- disponuje konstrukcí s dvojitou stěnou a vakuovou izolací
Teď už lze jen očekávat založení nového vlákna Z jakého typu termosky pijete kávu / čaj
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 12. 2020 v 22:06, dawe009 napsal:

Tvl kerej cyp tu začal mluvit o těch termoskách Stanley??? Jsem teď koupil 3 a stálo to dost peněz! Už nic novýho nevymejšlejte.

Este k tomuto. Ja som sice svojim komentarom spravil trzbu pre Stanley, ale mna zas nejaky "cyp" stal prachy ked som zistil ze akutne potrebujem velky Bowie. Kurvadrat. A tusim tomu este nieje koniec. 🤦‍♂️.

Odkaz ke komentáři

málem jsem si nabil hubu na schodech. Kolegyně se loučila do důchodu, takže žranice absolutní, nějaká kapka taky ale jen decentně a já vůbec nic. Jenže ono stačilo to přežrání, člověk upadne do otupělosti a pak jsou problém i ty schody. Znáte ten pocit kdy uděláte krok a už víte že to je špatně? Šel jsem ze schodů a na posledním mi nějak nevyšel krok. Došlápl jsem na kraj rohožky a už jsem letěl jak skokan na lyžích. Teď jen nějak se poskládat abych nevyrazil hlavou sklo ve dveřích. Šel jsem do telemarku a skončil v pokleku jak dvořící se princ, rukama jsem objímal pytel na PET flašky co stojí vedle dveří a následně jsem se svalil na bok jak střelený prase. A v tu chvíli se vedle otevřely dveře "jé tady se něco válí". A pak někomu vykládejte že nemáte vypito.

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, PepaSFI napsal:

Šel jsem ze schodů a na posledním mi nějak nevyšel krok. Došlápl jsem na kraj rohožky a už jsem letěl jak skokan na lyžích. Teď jen nějak se poskládat abych nevyrazil hlavou sklo ve dveřích. Šel jsem do telemarku a skončil v pokleku jak dvořící se princ, rukama jsem objímal pytel na PET flašky co stojí vedle dveří a následně jsem se svalil na bok jak střelený prase. A v tu chvíli se vedle otevřely dveře "jé tady se něco válí". A pak někomu vykládejte že nemáte vypito.

Milý chronokolego,

děkuji Ti za tento nádherný příspěvek. V životě jsem se při vyklepávání směsi ranní kávy s jogurtem s kousky opravdového ovoce z klávesnice tak netlemil jako dnes. Zlepšil jsi mi ráno.

Odkaz ke komentáři

Že mě ten z..vený virus už začíná pěkně srát... blbě jsem spal bolí mě hlava, a celkem na p..ču se mi dýchá, dnes bych si zaběhat fakt nešel i když bych mohl.

Ani hodinky na ruce nemám...

Odkaz ke komentáři

@guzmi - DRZ SE!

Jinak rada mezi běžci (od člověka jehož drahá je v tomhle svinstvu profesně in) - moc to chvíli nehroť, až budeš zdravej. Post-data, i když pořádné studie teprve začínají a dlouhodobá data nejsou, nejsou moc optimistický (i u lidí co měli lehčí průběh)

Odkaz ke komentáři

@Ajaj

Běh mi chybí ku..vsky, já to nemám jako extra zátěž, běhám pro radost.

Mám tu pár okruhů/tras co běhám ale u mě je čas ovlivněn hlavně váhou, teď mám 82 měl jsem už aj 76 a pravidelností tréningu. Poslední časy jsem měl tragické aj bez corony, 5km do kopce +600m jestli se nepletu tak 50 min, už jsem to měl aj za 45min (kamarád to běhá pod 30) Když dokážu běhat 5* za týden třeba měsíc v kuse, hned to letí dolů a zrychluji. Takže po novém roce začínám od 0 první pár kg dolů a pořádně běhat, potom to bude zas cajk.

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Ajaj napsal:

A ty post-data od C19...

Nemohol by si sa rozpísať trochu konkrétnejšie? Trebárs do vlákna o koronavíruse, nech je tam pre zmenu aj niečo zmysluplné... Napríklad - ako dlhá je tá chvíľa, kým to človek nemá hrotiť?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...