koveras Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Oook, tak som to zle pochopil sorry. K tvojmu dotazu, pokutu za prepadnutú STK ti na Slovensku pošle ako prevádzkovateľovi auta okresný úrad. Robí to automatizovaný systém od roku 2016. Netuším ale, či existuje nejaká "ochranná lehota", keď STK a EK spravíš napríklad 3 dni po termíne, alebo ten systém vytvorí pokutu hneď na druhý deň. U auta rodičov to neplánujeme testovať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Tak to to mate pekne na pikacu.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Určitě to nikomu to nedoporučuju “testovat”, ale v ČR “o pár dní propadlá technická” dokonce není ani automatickým důvodem k neplnění z POV v případě menších nehod - leda by likvidátor naznal že k nehodě došlo prokazatelně z důvodu nevyhovujícího technického stavu. Nechtěně (couvající manželka vs sousedův nárazník ) ověřeno před rokem u Kooperativy - naštěstí jsem si toho zpropadeného data všiml ještě před odesláním skenu VTP, takže obratem frčela na technickou a vše prošlo hladce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Také po poslední nehodě ( borec se chtěl podívat co vozím v kufru) jsem zjistil,že mám propadlý řidičák, naštěstí u pojišťovny bez sankcí.... Ale kdo ví,co může být příště,že ano ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Propadlej ridicak by na to nemel mit vliv, s technickou uz to muze byt horsi.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 (upraveno) taky s ehlásím do klubu propadlé STK :-D. Věděl jsem že jí mám do 08/2022 ale čekal jsem že to bude někde v půlce měsíce, no tak jsem včera vzal VTP do ruky a koukám 1.8.2022 no tak jsem už zítra objednanej Upraveno 3. srpna 2022 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Konec platnosti STK posílaj 60 dní předem do datovky. Platnou technickou mít musíš jenom k provozovanýmu vozidlu, pokud stojí v garáži, není nutná. Nezávisle, jestli RZ je na autě, nebo v depozitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 S propadlým řidičákem také strašili,že jsem vlastně neměl řídit,nakonec snad bez sankcí ( kluci od policie jen za petibábu) ,ťuk ťuk..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 2 hodinami, koveras napsal: Oook, tak som to zle pochopil sorry. K tvojmu dotazu, pokutu za prepadnutú STK ti na Slovensku pošle ako prevádzkovateľovi auta okresný úrad. Robí to automatizovaný systém od roku 2016. Netuším ale, či existuje nejaká "ochranná lehota", keď STK a EK spravíš napríklad 3 dni po termíne, alebo ten systém vytvorí pokutu hneď na druhý deň. U auta rodičov to neplánujeme testovať. Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 (upraveno) před 5 hodinami, Zlý Jabko napsal: Životko Aha a proc na to nemate narok z povinneho zdravotniho pojisteni, kdyz vam to doporucil pediatr (pres zadanku)? Upraveno 3. srpna 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 2 hodinami, Americkej napsal: Konec platnosti STK posílaj 60 dní předem do datovky. Kdo a komu? Na firemní auto nic nepřišlo, na soukromé taky ne. Datovku má firma i fyz. osoba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Kdo? registr silničních vozidel Komu? mně Jeden z mála případů, kdy je digitální buzerace ku prospěchu člověku. Asi jsem to kdysi nějak nastavil, už si nepamatuju. Citace: Vážený provozovateli silničního vozidla, Ministerstvo dopravy Vás informuje, že ve lhůtě 60 dnů bude končit platnost technické prohlídky Vašeho vozidla. Bližší identifikace vozidla: tovární značka: BMW registrační značka: 9Cxxxx identifikační číslo vozidla (VIN): WB10A0603FZxxxxxx platnost technické prohlídky do: 16.07.2022 Informace o platnosti technické prohlídky je zaslána na základě zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích, v platném znění § 40 odst. 6. S pozdravem Registr silničních vozidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 6 hodinami, safi napsal: Aha a proc na to nemate narok z povinneho zdravotniho pojisteni, kdyz vam to doporucil pediatr (pres zadanku)? Neschopenku proplacenou mám, tady v té pojistce jsme měli sjednaný škodný za každý den hospitalizace jak pro děti, tak pro toho, kdo bude ve špitále s nima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Už chápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 6 hodinami, Americkej napsal: Kdo? registr silničních vozidel Komu? mně Jeden z mála případů, kdy je digitální buzerace ku prospěchu člověku. Asi jsem to kdysi nějak nastavil, už si nepamatuju. Citace: Vážený provozovateli silničního vozidla, Ministerstvo dopravy Vás informuje, že ve lhůtě 60 dnů bude končit platnost technické prohlídky Vašeho vozidla. Bližší identifikace vozidla: tovární značka: BMW registrační značka: 9Cxxxx identifikační číslo vozidla (VIN): WB10A0603FZxxxxxx platnost technické prohlídky do: 16.07.2022 Informace o platnosti technické prohlídky je zaslána na základě zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích, v platném znění § 40 odst. 6. S pozdravem Registr silničních vozidel Asi se to musí někde nastavit, protože mi taky k motorce nepřišlo nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Tohle je ku*va špatně. Za posledních pár měsíců je to po několikáté... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 U té prostřední nehody jsem stál 4 hodiny v koloně, hrůza co se děje ….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 (upraveno) před 1 hodinou, Maro napsal: Asi se to musí někde nastavit, protože mi taky k motorce nepřišlo nic. Nejspíš jo, já to patrně nastavoval při zřizování. Zas nejsem Chuck Norris, abych ohlídal 7-10 techničáků (část se obměňuje) v český byrokracii. Upraveno 4. srpna 2022 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 8 minutami, M3maniac napsal: U té prostřední nehody jsem stál 4 hodiny v koloně, hrůza co se děje ….. U té první jsem jel asi 8 minut před tím osobákem. Pokud si dobře pamatuji, dokonce jsem je přejížděl při výjezdu z Plzně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 No bohužel vše je v rukou osudu …… Někdy je dobře, že ti ujede vlak a nestihneš letadlo. Ja ctím pořekadlo, že vše zlé , je k něčemu dobré …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se