Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Gustaf napsal:

No tak to jo....to chápu. Tak dvoje Rolby půjdou z domu.... :D

před 2 hodinami, Americkej napsal:

Je to mladá holka, budou stačit jedny.

Kluci, už nemám ani jedny. Je to rok. To neva, jen to na mě padlo, už je zase líp a snad bude ještě líp. Svět a ani já se z toho nep..reme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čert vem rolby Martine, jsou to jenom hodinky - a servis jejich ozubení by Tě dnes vyšel dráž než u drahé. Ženská protivná od bolavých zubů (nedejbůh s nějakými vedlejšími efekty) je IMHO horší než prázdná hodinkovnice plus vyluxovanej účet - a v posledních letech už zvládnuls horší věci B)

Odkaz ke komentáři

Zuby, pohroma huby! Tam když se to vysere, tak se holt nedá nic dělat. Každopádně si ale ověř, u koho byly, co jim doporučil a proč. Rozdíly v cenách jsou často dost brutální a některé kliniky jsou schopné ti jako naprostou nezbytnost vnutit kdejakou ptákovinu. 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Radek124 napsal:

Čert vem rolby Martine, jsou to jenom hodinky - a servis jejich ozubení by Tě dnes vyšel dráž než u drahé. Ženská protivná od bolavých zubů (nedejbůh s nějakými vedlejšími efekty) je IMHO horší než prázdná hodinkovnice plus vyluxovanej účet - a v posledních letech už zvládnuls horší věci B)

Před hodinou, nickolas napsal:

Zuby, pohroma huby! Tam když se to vysere, tak se holt nedá nic dělat. Každopádně si ale ověř, u koho byly, co jim doporučil a proč. Rozdíly v cenách jsou často dost brutální a některé kliniky jsou schopné ti jako naprostou nezbytnost vnutit kdejakou ptákovinu. 

Jojo nebojte, je to potvrzené ze tří klinik. Já si jen musel "postěžovat" veřejne, aby se mi ulevilo. Přežil jsem jiný hrůzy, tohle je "pohoda". Na chleba bude ( navíc na rozdíl ode mě snáší zubaře dobře, já bych asi omdlel jen z toho, co by mi nastínil 🤣). 

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Radek124 napsal:

Ženská protivná od bolavých zubů (nedejbůh s nějakými vedlejšími efekty) je IMHO horší než prázdná hodinkovnice plus vyluxovanej účet - a v posledních letech už zvládnuls horší věci B)

Zenska se da vymenit stejne jako hodinky .. pak uz je na kazdym jak si nastavi intervaly. Ono je to vesmes dost podobny, neco se ti libi a zbavujes se toho co mas doma.

Hodinky po me aspon nechtej alimenty.

Odkaz ke komentáři

@zceyeeNezbývá než popřát ať v přístí iteraci nenarazíš na o řád větší svini než seš Ty sám, pokračování osvěty ve vlákně "Rozvod" bývá (bohužel) mnohem silnější kafe než zdejší Martinovy příběhy o skládání polínek a o každodenních ústrcích úředníka přes parkovací čáry.

Odkaz ke komentáři

To si takhle přeješ klidnej a pohodovej den, když tě večer čeká oslava 50tin manželky ( takže kupa zařizování, stres, honička ). Tak si přijdeš v 6.50 do práce, odpovíš na e-mailové dotazy a zvoní ti telefon, představíš se a první co slyšíš je - "Vy s tím tedy nic dělat nebudete? Vy jste jen referent, to se s váma bavit ani nebudu a měštáky volat nebudu, to je ztráta času", no tak holt hned ztratíte glanc a řeknete něco, co Vás ani tak nemrzí, ale den je zkaženej hned od rána a naštvání se s váma potáhne.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, kuncák7 napsal:

To si takhle přeješ klidnej a pohodovej den, když tě večer čeká oslava 50tin manželky ( takže kupa zařizování, stres, honička ). Tak si přijdeš v 6.50 do práce, odpovíš na e-mailové dotazy a zvoní ti telefon, představíš se a první co slyšíš je - "Vy s tím tedy nic dělat nebudete? Vy jste jen referent, to se s váma bavit ani nebudu a měštáky volat nebudu, to je ztráta času", no tak holt hned ztratíte glanc a řeknete něco, co Vás ani tak nemrzí, ale den je zkaženej hned od rána a naštvání se s váma potáhne.

Milý kolego , řekni si že psi štěkaji, ale karavana jde dál a těš se na večer 🤗

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Někdo zmiňoval Datart. Nevím, jestli to tak bylo vždycky, nejsem ten typ, co musí mít novej model čehokoli okamžitě když vyjde. Nicméně v poslední době 2x parádní voblož, ať už proto, že neplatěj lidi, nebo je platí provizí z nesmyslů, co prodají. Já už tam nejdu. 

Poprvé jsem poslal přítelkyni pro sklo na mobil. Prodavač viděl kafku a nacpal jí nějakou kosmickou folii za trojnásobek ceny skla s tím, že by byla sama proti sobě, že sklo je přežitek a tohle se dává na vrtule či co 🤣 Jasně, asi nelhal v tom, že ta folie je odolná, ale co je to platný, když půjde dolů při výměně dipleje, kterej pod ní rupne.  A i kdyby byla skutečně nej, chtěl jsem kurva sklo. Takže cca 900 v řiti za 2 denní ochranu... Nebudu lepit sklo na folii. Zpátky jí pochopitelně nechtěli. 

Holka si tam šla koupit PS5, její blbost, že si o tom nezjistila víc, přinesla si domů konzoli bez mechaniky a k tomu jí zkušený prodejce nacpal hru na disku, kterou si na tom nezahraje a zpátky jí taky nechtěli, bo byla rozbalená.  

Upraveno uživatelem (Miloš)
Odkaz ke komentáři

před 39 minutami, (Miloš) napsal:

Někdo zmiňoval Datart. Nevím, jestli to tak bylo vždycky, nejsem ten typ, co musí mít novej model čehokoli okamžitě když vyjde. Nicméně v poslední době 2x parádní voblož, ať už proto, že neplatěj lidi, nebo je platí provizí z nesmyslů, co prodají. Já už tam nejdu. 

Poprvé jsem poslal přítelkyni pro sklo na mobil. Prodavač viděl kafku a nacpal jí nějakou kosmickou folii za trojnásobek ceny skla s tím, že by byla sama proti sobě, že sklo je přežitek a tohle se dává na vrtule či co 🤣 Jasně, asi nelhal v tom, že ta folie je odolná, ale co je to platný, když půjde dolů při výměně dipleje, kterej pod ní rupne.  A i kdyby byla skutečně nej, chtěl jsem kurva sklo. Takže cca 900 v řiti za 2 denní ochranu... Nebudu lepit sklo na folii. Zpátky jí pochopitelně nechtěli. 

Holka si tam šla koupit PS5, její blbost, že si o tom nezjistila víc, přinesla si domů konzoli bez mechaniky a k tomu jí zkušený prodejce nacpal hru na disku, kterou si na tom nezahraje a zpátky jí taky nechtěli, bo byla rozbalená.  

Jasně, že prodavači z těchto obchodů mají z prodeje marži, která tvoří velkou část jejich mzdy.

Je potom v jejich zájmu prodat co nejdráž, to je logické. Já byl v Datartu v pondělí podívat se na OLED TV, kterou uvažuji si koupit a hned se tam na mě nalepil takovej nechutnej (i fyzicky) prodavač o hned mě začal od výběru mé TV (kterou tam samo neměli) odrazovat. Důvod je prý, že po aktualizaci přestane fungovat, ale nějak mi to nedokázal zdůvodnit a že LG jsou nejlepší. Tak jsem ho při tom nechal a šel jsem. Ještě mi napsal na papírek svoje jméno a kontakt, protože vizitky Datart nevede 🤣, u nejbližšího koše papírek našel svoje místo.

Odkaz ke komentáři

Jo, tam mi po koupi telefonu šíleně nutili, že mi na displej nalepí ochranou folii za 500, přičemž telefon byl už z výroby folií vybaven. By mne zajímalo, jestli by přes ni lepil tu jejich, nebo by mi po zjištění, že tam už je, řekl, že ji tam práve nalepil... ještě by mohl tu originální sloupnout, či uznat, že je jeho nabídka bezpředmětná.

I po koupi OLED TV mi nutili přikoupení pojištění OLED panelu, prej už ty panely nejsou co bejvaly pane, to se vám za rok vypálí a reklamaci vám nikdo neuzná...

Odkaz ke komentáři

Pro pobavení osazenstva- koupilo se 170 nafukovacích balónků, že z toho bude taková ta slavobrána z amerického filmu. Na fotce je výsledek po 20 ti minutách - nafouklejch -5 balónků, prasklo- 4. Po té slavobráne ani vidu a naštvání maximální 

IMG_20230120_172252.jpg

Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, kuncák7 napsal:

Pro pobavení osazenstva- koupilo se 170 nafukovacích balónků, že z toho bude taková ta slavobrána z amerického filmu. Na fotce je výsledek po 20 ti minutách - nafouklejch -5 balónků, prasklo- 4. Po té slavobráne ani vidu a naštvání maximální 

Au, tak to naštve, kvalita jako u většiny produktů dnes 😬 Mě štve počasí, měli jsme velké plány na dnes, po ránu haldy sněhu všude což je hezké, ale do toho vichřice jak na Everestu že se nakonec nedá dělat vůbec nic, aspoň s dětmi tedy 😖 Konec světa venku.... takže do skal jdu riskovat sám, děti pouští PlayStation, ach jo.

Odkaz ke komentáři

V 20. 1. 2023 v 9:33, (Miloš) napsal:

Kvůli těmhle "prodejcům" už vše kupuji přes net - i když se mi něco líbí fyzicky, tak si raději udělám objednávku přes mobil a jen si to vyzvednu - nucení extra krávovin a služeb které nechci redukováno na 5%, možnost vrátit do 14 dnů i rozbalené...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...