108 Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Spravne rozhodnutie , pointu s konkurenciou beriem, ale je lepsie to riesit menej agresivnou cestou, strategicky a hlavne nie takto verejne, zle PR tento portal nepotrebuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Před hodinou, Bert napsal: @Vanilla @ADIkov @Rodkopf @azeppelin @Traveller @Emiliano @san.cho @Sněhulák @Waya03 @cali @Funthom95 @Fade @guzmic @safi Pánové, děkuji za Vaše názory, které jste projevili v průběhu včerejška v roztržce mezi mnou a 4 správci fcb skupiny Chronoclub. Slíbil jsem, v průběhu včerejší debaty, že zareaguji dnes okolo poledního. Tedy: před chvílí jsem všem 4 správcům odeslal email, ve kterém konstatuji, že jsem se svým rozhodnutím unáhlil. Dále jsem jim otevřel cestu zpět na Chronomg, aniž bych toto limitoval nějakými podmínkami. Email zároveň obsahuje mou omluvu. Pánové, většina z Vás byla proti vyloučení, a protože (jakkoli se to občas nezdá) naslouchám, učinil jsem, jak píši výše. Kudos! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Před hodinou, Bert napsal: @Vanilla @ADIkov @Rodkopf @azeppelin @Traveller @Emiliano @san.cho @Sněhulák @Waya03 @cali @Funthom95 @Fade @guzmic @safi Pánové, děkuji za Vaše názory, které jste projevili v průběhu včerejška v roztržce mezi mnou a 4 správci fcb skupiny Chronoclub. Slíbil jsem, v průběhu včerejší debaty, že zareaguji dnes okolo poledního. Tedy: před chvílí jsem všem 4 správcům odeslal email, ve kterém konstatuji, že jsem se svým rozhodnutím unáhlil. Dále jsem jim otevřel cestu zpět na Chronomg, aniž bych toto limitoval nějakými podmínkami. Email zároveň obsahuje mou omluvu. Pánové, většina z Vás byla proti vyloučení, a protože (jakkoli se to občas nezdá) naslouchám, učinil jsem, jak píši výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Mlčel jsem, byla to tvá věc. Ale velmi jsi mě překvapil, není lehké přiznat chybu , ale je třeba to umět. Klobouk dolů Berte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Berte děkuji. Potěšil jsi mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 2 hodinami, Bert napsal: @Vanilla @ADIkov @Rodkopf @azeppelin @Traveller @Emiliano @san.cho @Sněhulák @Waya03 @cali @Funthom95 @Fade @guzmic @safi Pánové, děkuji za Vaše názory, které jste projevili v průběhu včerejška v roztržce mezi mnou a 4 správci fcb skupiny Chronoclub. Slíbil jsem, v průběhu včerejší debaty, že zareaguji dnes okolo poledního. Tedy: před chvílí jsem všem 4 správcům odeslal email, ve kterém konstatuji, že jsem se svým rozhodnutím unáhlil. Dále jsem jim otevřel cestu zpět na Chronomg, aniž bych toto limitoval nějakými podmínkami. Email zároveň obsahuje mou omluvu. Pánové, většina z Vás byla proti vyloučení, a protože (jakkoli se to občas nezdá) naslouchám, učinil jsem, jak píši výše. Do toho stavu to sice nemělo nikdy dojít, ale za mě je tohle chlapácké rozhodnutí a rozhodně dávám palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 3 hodinami, Bert napsal: @Vanilla @ADIkov @Rodkopf @azeppelin @Traveller @Emiliano @san.cho @Sněhulák @Waya03 @cali @Funthom95 @Fade @guzmic @safi Pánové, děkuji za Vaše názory, které jste projevili v průběhu včerejška v roztržce mezi mnou a 4 správci fcb skupiny Chronoclub. Slíbil jsem, v průběhu včerejší debaty, že zareaguji dnes okolo poledního. Tedy: před chvílí jsem všem 4 správcům odeslal email, ve kterém konstatuji, že jsem se svým rozhodnutím unáhlil. Dále jsem jim otevřel cestu zpět na Chronomg, aniž bych toto limitoval nějakými podmínkami. Email zároveň obsahuje mou omluvu. Pánové, většina z Vás byla proti vyloučení, a protože (jakkoli se to občas nezdá) naslouchám, učinil jsem, jak píši výše. Jsem rád, žes to přehodnotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 3 hodinami, Bert napsal: @Vanilla @ADIkov @Rodkopf @azeppelin @Traveller @Emiliano @san.cho @Sněhulák @Waya03 @cali @Funthom95 @Fade @guzmic @safi Pánové, děkuji za Vaše názory, které jste projevili v průběhu včerejška v roztržce mezi mnou a 4 správci fcb skupiny Chronoclub. Slíbil jsem, v průběhu včerejší debaty, že zareaguji dnes okolo poledního. Tedy: před chvílí jsem všem 4 správcům odeslal email, ve kterém konstatuji, že jsem se svým rozhodnutím unáhlil. Dále jsem jim otevřel cestu zpět na Chronomg, aniž bych toto limitoval nějakými podmínkami. Email zároveň obsahuje mou omluvu. Pánové, většina z Vás byla proti vyloučení, a protože (jakkoli se to občas nezdá) naslouchám, učinil jsem, jak píši výše. Ok a ted, jestli to nepsal marketingovy tym bertova holdingu @VintageLoverKarle jsi tu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 dobře jsi učinil náčelníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Ahoj @Bertzkus se prosím mrknout do nastavení účtu, borci se nemůžou přihlásit zpět. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Konta kluků byla anonymizována dle gdpr. To musím udělat večer z PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 ok díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 5 hodinami, Bert napsal: @Vanilla @ADIkov @Rodkopf @azeppelin @Traveller @Emiliano @san.cho @Sněhulák @Waya03 @cali @Funthom95 @Fade @guzmic @safi Pánové, děkuji za Vaše názory, které jste projevili v průběhu včerejška v roztržce mezi mnou a 4 správci fcb skupiny Chronoclub. Slíbil jsem, v průběhu včerejší debaty, že zareaguji dnes okolo poledního. Tedy: před chvílí jsem všem 4 správcům odeslal email, ve kterém konstatuji, že jsem se svým rozhodnutím unáhlil. Dále jsem jim otevřel cestu zpět na Chronomg, aniž bych toto limitoval nějakými podmínkami. Email zároveň obsahuje mou omluvu. Pánové, většina z Vás byla proti vyloučení, a protože (jakkoli se to občas nezdá) naslouchám, učinil jsem, jak píši výše. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 (upraveno) Sem včera do toho fejsbůku nakoukl o co vlastně jde, debata výživná, novinky.cz hadra. Těch čuráků(nemyslím uživatelů), tam k věci teda lítá..., se tam s tím kucí nepářou. Upraveno 23. ledna 2023 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Berte, děkuji. Tvůj dvůr a Tvá pravidla. Cením si Tvého rozhodnutí. Dyť tohle je jedno z posledních míst pro normální žití... Máš to u mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Ako povedal Hawkey Pierce - myslim ze v omluvach ste trida, generale Dobre rozhodnutie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Borci, konstatuji, že nazpět jsou 3. Čtvrtý správce fcb, myslím nestíhá, protože ani nezačal komunikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 8 hodinami, Bert napsal: @Vanilla @ADIkov @Rodkopf @azeppelin @Traveller @Emiliano @san.cho @Sněhulák @Waya03 @cali @Funthom95 @Fade @guzmic @safi Pánové, děkuji za Vaše názory, které jste projevili v průběhu včerejška v roztržce mezi mnou a 4 správci fcb skupiny Chronoclub. Slíbil jsem, v průběhu včerejší debaty, že zareaguji dnes okolo poledního. Tedy: před chvílí jsem všem 4 správcům odeslal email, ve kterém konstatuji, že jsem se svým rozhodnutím unáhlil. Dále jsem jim otevřel cestu zpět na Chronomg, aniž bych toto limitoval nějakými podmínkami. Email zároveň obsahuje mou omluvu. Pánové, většina z Vás byla proti vyloučení, a protože (jakkoli se to občas nezdá) naslouchám, učinil jsem, jak píši výše. Diky za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 Rakúski zlosyni. Pokuta 76 Eur, prekročenie rýchlosti o 16 kmh. Predpokladám, že tam, kde sa pri Semmeringu mení 100 na 80. Si pamätám, že som sa tam trochu pozabudol a pribrzdil až kúsok za značkou. Museli zrovna tam merať. Nikam som sa neponáhľal, sobota ráno, veget. Vydrbanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se