Lucky Lucaso Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Bud rad. Tady kdyz jsou vyprodeje,tak je to vsechno drazsi nez pred slevou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 před 6 hodinami, milomac napsal: Jo, ale tady jsme bez sněhu, jen ledovka, po chodníku se fakt nedalo, souvislá vrstvička ledu. Máš to i na Krimi Plzeň - nehody a úrazy od rána v Plzni a okolí. Spíš se podivuju nad staršími lidmi, co vyjedou i v tomhle na kole a jedou zrovna po chodníku - můj soused, když jsem přicházel domů, vyráží na kole a ptá se, jestli to klouže, povídám, docela jo, nesesedl, pokračoval dál a za chvíli slyším chrastit blatníky a auvajs... Moja babka, obyčajná dedinská žena s pár triedami základnej školy, si počas poľadovice na topánky natiahla fusakle a spokojne mydlila s kamarátkami do kostola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 před 6 hodinami, milomac napsal: Takhle to vypadalo po ránu v Plzni a okolí - klouzajda, ani Tatra to nedala a nezatočila ... a lidi jsou bez proudu Tak tohle musel bejt dobrej strike tim hákem, by mě zajímalo zda je na tatrovce vůbec nějaká škoda. Fakt pěkně to vzal, tohle se jen tak nepovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 McStinger: No jooo, ale to nemuzes pocitat, Tvoje babicka je jeste z generace normalnich lidi, kteri si umeli v beznych zivotnich situacich poradit. To uz dneska nepotkas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Já jednou za deset let něco prodávám na Aukru. Cca 20:50 mi to mělo končit a nevím od kdy, ale celé Aukro je mimo provoz. Jako defakto se zase tolik nestalo, ale jako nasere to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Jj,cely se to vysralo. Myslim, ze by meli ty aukce obnovit nebo posunout konec. Ze tys prodaval ty jety hujerky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 před 38 minutami, Lucky Lucaso napsal: Jj,cely se to vysralo. Myslim, ze by meli ty aukce obnovit nebo posunout konec. Ze tys prodaval ty jety hujerky Co že jsem prodával? Já jsem prodával dědův (kdysi můj) ani ne jetý, ale morálně a technicky zastaralý foťák Fuji S9500. Původně jsem s ním chtěl šlahnout, ale pak jsem zjistil, že to může mít kupce. Dával jsem to s brašnou (ta má asi nejvyšší cenu) + né moc zančkové UV a polarizák a pak už drobnosti. Aukce startovala 900,- a byl tam jeden příhoz a dost sledujících. No uvidíme..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Když konec aukce vychází na údržbové okénko apod, tak jej Aukro zpravidla automaticky posunuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 To byl jen vtipek. Kolem osmi tam koncila aukce na Autavky 11063 a uz to nefungovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 před 12 hodinami, zceyee napsal: Tak tohle musel bejt dobrej strike tim hákem, by mě zajímalo zda je na tatrovce vůbec nějaká škoda. Fakt pěkně to vzal, tohle se jen tak nepovede. Tatrovka má asi "jen" prohnutý nárazník, ale velkou kliku měli majitelé toho domu naproti - kdyby ten sloup stál o nějaký metr blíž k domu. Tatra jela jak sáňky a pak odstřihla půl obce od elektřiny | Krimi Plzeň (krimi-plzen.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 před 26 minutami, milomac napsal: Tatrovka má asi "jen" prohnutý nárazník, ale velkou kliku měli majitelé toho domu naproti - kdyby ten sloup stál o nějaký metr blíž k domu. Tatra jela jak sáňky a pak odstřihla půl obce od elektřiny | Krimi Plzeň (krimi-plzen.cz) A nebo kdyby tam ten sloup nestál vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Zítra máme jet do Itálie na hory, dneska mi ma draha učitelka přinese že školy angínu. Kdyby to aspoň dotáhla od děcek, neřeknu půl solva, ale protože místní slepičinec má komplex nepostradatelnosti, tak to tam samozřejmě přitáhla učitelka, která si přece nemůže dovolit chybět i když ví, že má angínu... to mě fakt dokáže nasrat. Vedení tomu samozřejmě jde naproti, protože kdykoliv je nejaka nestandardní situace, člověk zodpovědný za organizaci lidi ti řekne, ať za sebe najdeš zaskok, ze si mas tyhle veci umet vyresit sama... k zblití. Aspoň, že jsem jeli po vlastní ose ne přes cestovku, takže mě to bude stát jenom ubytování na týden, ale jelikož jsme neměli jet sami, tak kazime dovolenou dalším dvěma lidem, co měli jet s nama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Podobný trapárny dávej do žumpy, od toho tu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 @sooze co Tě na tom naštvalo? Ty jsi tu demonstraci pořádal? Co to příště dát správně do Žumpy? Teda pokud nejsi Vrábel, tam bych to naštvání i chápal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Před hodinou, Bert napsal: @sooze co Tě na tom naštvalo? Ty jsi tu demonstraci pořádal? Co to příště dát správně do Žumpy? Teda pokud nejsi Vrábel, tam bych to naštvání i chápal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 před 16 hodinami, azeppelin napsal: Když konec aukce vychází na údržbové okénko apod, tak jej Aukro zpravidla automaticky posunuje. To nevypadalo na údržbu, ale spíš něco mimo plán. Nicméně o 24 hodin se to posunulo. Ale na druhou stranu Aukro se neuracilo ani poslat info, že se něco stalo. Kdybych u toho včera neseděl, tak se jenom ráno divím, proč mi změnili konec aukce. Uvidíme večer jaká bude rvačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 DPRDL, je vážně, VÁŽNĚ nutné nacpat tu LGBQBHG$ß÷ agendu úplně všude. Prvňačka se mi kouká na dětský seroš Jurský park/Kreténský kemp a doteď to bylo jenom přiblblé. Teď poslouchám (hlídám předmětné mládě chřipkující) a ono z telky leze, jak jedna holčičí postava řeší "zájem" o druhou holčičí postavu. PROČ? Proč v seriálu, na který se budou dívat v převážné většině malí kluci (naše prďola je výjimka, ta si v dinosaurech jede už od dvou let)? Plno dinosaurů, robotů, akce, tádidá. A teď tam začali řešit, kteří z těch sotvateenagerů spolu budou mít co. A nejlepší řešení bylo tam nacpat mimo jiné i trochu té homomessage. A co teď já s tím, když nechci dítě nechat masírovat těmihle tématy v tomhle věku a přitom je to její nejoblíbenější seroš? Když jí to zakážu, jsem za kreténského tyrana. Když jí to začnu vysvětlovat, pustím se do oblasti, kterou v tomhle věku vůbec nemá takhle malé dítě řešit. Nejsem žádný -fob v tom smyslu, že bych se jal někoho lynčovat za to, jestli se šermuje párkama nebo čvachtá ústřicema, ale proč mi to takhle nacpou do páté řady dětského seriálu o dinosaurech!? DPČ KRVA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Njn, doba se mění... už i v poslední Thórovi měla holčička 2 maminky. Dcery šly do kina na nějakou animovanou pohádku o pejskach a tam taky štěňátko mělo dvě fenecky....cumely na to jako z jara.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Buzna-lobby (ta jejich zkratka obsahující většinu abecedy už je nepoužitelná) se urvala ze řetězu. Podle mýho těm obyč homosexuálům dělají medvědí službu. Asi nemáš jinou možnost, než začít se sexuální výchovou podle svýho svědomí dříve, než jsi asi plánoval. Adekvátně k věku, se rozumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se