Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro mě je Ostravar tabu. Takový Staráč z Ovy.
Na malé pivovary nejsem obecně, jsem nudný. Nejraději mám PU.

Ale jedno malopivo ze Slezska mám rád, Koníček z Vojkovic. Jedenáctka Ryzáček.

Odesláno

Jinak k tomu Ostravaru…v Opavě jsou dvě hospody, kde se dá Ostravar pít. Dokonce by se dalo říct, že je i docela dobrý. Třetí hospoda od téhož majitele točí hnusnou i Plzeň, natož Ostravu. 
Z malých “místních” Baraba, Opice, Rohov, sem tam Chomout… Ale to jsme ve špatném vlákně ;)

Odesláno
  V 30. 3. 2023 v 19:10, nickolas napsal:

Hodil jsem na Bazoš boty a během dvou hodin čtyři podvodníci. To je peklo…

Rozšířit  

Řeším podobnou věc, naopak koupi. Poslání ok, ale když jsem mu napsal, nebo i volal, že si pro to přijedu, už nemá pořád čas. Ale určitě je to solidní prodejce z Liberce. 😃

Odesláno

Dnes mně ortoped sdělil, že poškození kolene je zralé na TEP a doporučil operatéra. Když jsem volal do ordinace operatéra, tak jsem se dověděl, že čekací doba na operaci je cca 2 roky a prý je to ještě krátký termín😠

Odesláno
  V 31. 3. 2023 v 10:21, vzduch napsal:

Dnes mně ortoped sdělil, že poškození kolene je zralé na TEP a doporučil operatéra. Když jsem volal do ordinace operatéra, tak jsem se dověděl, že čekací doba na operaci je cca 2 roky a prý je to ještě krátký termín😠

Rozšířit  

Zkus zavolat sem: https://ort-art.cz/nase-oddeleni/ortopedie-a-traumatologie/

Je to soukr, asi budes platit balik, ale za zeptani nic nedas....

Kamosovi tam delali dojebane koleno a pak s tim vylezl na K2.

Odesláno

Mě pobavil včera ten jejich mluvčí, jak vysvětloval, že tim, že se zrušej pobočky, se vlastně ta dostupnost služeb zlepší. Tvrdej chlebíček, dělat mluvčího ČP..:)

Jinak jako jo, máme těch poboček fakt hodně, ale takový to srovnávání s Rakouskem třeba je až vtipný - nojo, maj sice poboček pošty desetkrát míň, jenže hlavně proto, že téměř každá trafika, koloniál, benzínka ty služby normálně poskytuje, tak jako tady třeba funguje Zásilkovna. To že toho ČP za posledních patnáct nebo kolik let nebyla schopná, když tendle model normálně funguje, už se asi bude vysvětlovat hůř..

Odesláno

Tak mě to zavirání normálně potěšilo i to, že se to konečně řeší. Ještě by mě mnohem víc potěšilo kdyby stát vše prodal a nezkoušel tyhle věci vůbec dělat 😀

Ještě pochopím ten ČEZ, teď mě teda dost serou. Dtto s bankama jako ten WFT jen na pár, aby se to vyhlo těm v českých rukou 😄 vždyť to nemůže dopadnout.

Já bych to tak rád poškrtal na těch financích :)

Odesláno

No, vzhledem k tomu, že se do doručování zásilek s..e plno firem s úspěchem značně pochybným, v tomto týdnu pochybná osobni zkušenost s PPL a DPD, tak i když s CP nemám dobré zkušenosti, tak je mi to líto. Datovky si rozhodně nemíním zřizovat, ale občas nějaké to písmo obdržím, holt pojedu o dost dál /ač bydlím v Praze, zrovna mě se týká, že se ruší 3nejblizsi pobočky/což je dost divný.

Odesláno
  V 31. 3. 2023 v 13:36, kuncák7 napsal:

No, vzhledem k tomu, že se do doručování zásilek s..e plno firem s úspěchem značně pochybným, v tomto týdnu pochybná osobni zkušenost s PPL a DPD, tak i když s CP nemám dobré zkušenosti, tak je mi to líto. Datovky si rozhodně nemíním zřizovat, ale občas nějaké to písmo obdržím, holt pojedu o dost dál /ač bydlím v Praze, zrovna mě se týká, že se ruší 3nejblizsi pobočky/což je dost divný.

Rozšířit  

Jo ale ty spolecnosti nedotuje stat. Mimochodem i ony prispivaji na poskytovani sluzeb CP a to ne malem. 

Odesláno (upraveno)

Ja si na kuryry vseobecne nemuzu stezovat, coz se o CP rict neda, totalne me serou zakaznici co baziruji na poste ...

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno
  V 31. 3. 2023 v 13:41, vojta1 napsal:

Jo ale ty spolecnosti nedotuje stat. Mimochodem i ony prispivaji na poskytovani sluzeb CP a to ne malem. 

Rozšířit  

Ovšem kvalita služeb je stejná, ne-li horší a tím, že se odstraní konkurence a oni se budou muset učit i nové služby, když nezvládají i ty momentálně inzerující, tak z toho uživatel jako vítěz nevyjde. A nehodlám, jako je tady normální, fungovat jako pokusnéj králík. Navíc silně pochybuju, že dostupnost služeb bude aspoň vzdálené srovnatelná, nebude. V určitém měřítku má fungování státu smysl a volání po všem v soukromém sektoru je prostě vždy prohra pro spotřebitele. A jejich dotovani-klasicka úlitba, která není zadarmo. Funguje to i v dopravě a zjednodušeně řečeno je to zlodějina co funguje naoko a jen do určité chvíle. 

Odesláno

S kurýrama veskrze dobré zkušenosti a co se týká Pošty, tak mi to je taky líto. Na druhou stranu byl ten moloch dlouhodobě neudržitelný. Třeba taková Zásilkovna je fajn služba a touhle cestou ta naše Pošta měla už před deseti lety jít.

Odesláno
  V 31. 3. 2023 v 14:07, Bob napsal:

Ja si na kuryry vseobecne nemuzu stezovat, coz se o CP rict neda, totalne me serou zakaznici co baziruji na poste ...

Rozšířit  

Úplně nevidím, že bych na ni baziroval, pokud je to na mě a mám úplně jinou zkušenost z kuryrama a to dost čerstvou. Píšu, že bych ji rozhodně nerad viděl celou pohrbenou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...