Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Netrap se, časem to povolí. Příroda ve své moudrosti vložila pojistný mechanismus. Pro srovnání: jak dlouho Ti trvalo kývnout na cestu pro plavky velikosti M své ženy? A teď si vem, jak rychle vyrešíš tutéž situaci za deset let, kdy plavky Tvé ženy budou XXL?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, kuncák7 napsal:

ale při zjištění, že někde půjčila mou masku na potápění a tedy že si jí nemůžu vzít sebou, bylo odbyto konstatováním, "stejně si se moc nepotápěl, takže jí můžeme oželet".

Tak toto bych fakt nepřežil 😆  ani ne tak to konstatování jako fakt..

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, kuncák7 napsal:

Jako bedna kytu vypadám vedle manželky já :-)), ban si asi zasloužím, večer jsem podlehl a pro plavky pojedu dnes odpoledne ( fotbal jsem měl puštěnej, ale klid na to nebyl ).

Ale logiku jsem fakt nepobral - plavky- scéna, ale při zjištění, že někde půjčila mou masku na potápění a tedy že si jí nemůžu vzít sebou, bylo odbyto konstatováním, "stejně si se moc nepotápěl, takže jí můžeme oželet". No, slasti manželství.

Parádní důvod proto jít si koupit nějakou super novou, beztak bez šnorchlování je to u moře nakonec celkem o hovnu 🙂 A ještě doporučím poctivě a často omývat hodinky od mořský vody, poslední týden se snažím rochodit lunetu zatuhlou od soli.

Upraveno uživatelem Waya03
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

... Ale logiku jsem fakt nepobral - plavky- scéna, ale při zjištění, že někde půjčila mou masku na potápění a tedy že si jí nemůžu vzít sebou, bylo odbyto konstatováním, "stejně si se moc nepotápěl, takže jí můžeme oželet". No, slasti manželství.

omluva-zeny.png

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Americkej napsal:

Netrap se, časem to povolí. Příroda ve své moudrosti vložila pojistný mechanismus. Pro srovnání: jak dlouho Ti trvalo kývnout na cestu pro plavky velikosti M své ženy? A teď si vem, jak rychle vyrešíš tutéž situaci za deset let, kdy plavky Tvé ženy budou XXL?

Já jí po dvou hodinách nabídl, že jí raději zaplatím plavky nové, nabídka na přivezení přišla skoro vzápětí. Velikosti budou stejné, manželka je o něco starší než já a mě bude letos 50, toho se nebojím 🙂.

Hodinky s lunetou letos nemám, ale péče o ně bude "příkladná", plánuju pár dalších aktivit na prověření odolnosti. 

Odkaz ke komentáři

@kuncák7 - priznej si, zes to vzal od zacatku za spatnej konec. Kdybys ji normalne zmlatil, jak jsi to mel ve zvyku, tak dneska by ses koukal na fotbal, ona by ti otvirala pivka a ani by se neodvazovala ceknout neco o tom, ze si plavky nechala u mamy. Takhle jenom pastikuje a dovoluje si na tebe. Jeste snad ale neni pozde ;) 

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, AndyAaron napsal:

@kuncák7 - priznej si, zes to vzal od zacatku za spatnej konec. Kdybys ji normalne zmlatil, jak jsi to mel ve zvyku, tak dneska by ses koukal na fotbal, ona by ti otvirala pivka a ani by se neodvazovala ceknout neco o tom, ze si plavky nechala u mamy. Takhle jenom pastikuje a dovoluje si na tebe. Jeste snad ale neni pozde ;) 

🤣

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, AndyAaron napsal:

Top řešení 🤣

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, kuncák7 napsal:

Jako bedna kytu vypadám vedle manželky já :-)), ban si asi zasloužím, večer jsem podlehl a pro plavky pojedu dnes odpoledne ( fotbal jsem měl puštěnej, ale klid na to nebyl ).

Ale logiku jsem fakt nepobral - plavky- scéna, ale při zjištění, že někde půjčila mou masku na potápění a tedy že si jí nemůžu vzít sebou, bylo odbyto konstatováním, "stejně si se moc nepotápěl, takže jí můžeme oželet". No, slasti manželství.

Myslel jsem, že věci druhého se půjčují jen s jeho souhlasem. No nic, koupil bych si asi ze společného rozpočtu jinou a lepší masku, ale nejdřív bych poprosil manželku ať masku do odjezdu sežene, tu Tvou nebo jinou. Hele, ber to tak, že Ty třeba zase něčím štveš ji.. :-).

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, kuncák7 napsal:

Já jí po dvou hodinách nabídl, že jí raději zaplatím plavky nové, nabídka na přivezení přišla skoro vzápětí. Velikosti budou stejné, manželka je o něco starší než já a mě bude letos 50, toho se nebojím 🙂.

Hodinky s lunetou letos nemám, ale péče o ně bude "příkladná", plánuju pár dalších aktivit na prověření odolnosti. 

Plavky ji budes muset na dovci koupit nove tak jako tak, kdyz jich ma jenom 15. To vubec nema cenu zminovat jako argument.

Odkaz ke komentáři

Měšťáci s radarem ve křoví pod kopcem. Ačkoli člověk záměrně nepřekračuje rychlost, tak ale zase nejezdí s očima přilepenýma na palubovce. Holt jsem brzdil podle citu a bylo to málo. Sice jen za 500, ale k tomu dva body. Teď abych rok trnul, zda jsem někde něco náhodou nepřehlédl, protože u nás jsou ty silnice jak v Kocourkově....

Odkaz ke komentáři

V 13. 8. 2023 v 15:22, Conrad napsal:

Koleno či kolenní kloub (articulatio genus) je nejsložitější kloub v lidském těle.

Někteří zubaři, včetně mojí ženy, tvrdí, že nejsložitější kloub je temporomandibulární. Já jí na to říkám, ať nechá tuhle problematiku na lékařích 😊

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...