Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 11 minutami, gunman napsal:

51 příspěvkem obhajuju prodej 50 tým 🙂 tak hlavně že se dočkali svých Rolex u AD. Je mi to fuk, klacík na rýpání v hov.ě nepotřebuju

Kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde 😉

před 7 minutami, Frantik napsal:

A 5 dni UP u pani taky evidentně neplati 🙂 

Uznávám pochybení, nečtu..moje blbost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem z Pardubic, rohlíky už mi donesli. 😁🥖 ale aby toho nebylo málo tak jsem zjistil, že se mi posral cd přehrávač Sony, tak fajn, říkám si, vytáhnu starou dobrou Teslu, stejně je zvukově lepší, vyměním a když zkouším jestli mám všechno dobře zapojený, tak zjistím, že se posral kotoučák, hraje slabě jeden kanál. Ach jo. Do toho dcera je úplně psycho ze školy, je v prváku na střední a hned si nesedla s nějakou hlavní učitelkou na odborné předměty. Myslím, že to trochu podcenila a teď kouká. No a možná má taky covid, takže místo aby doháněla, jde zítra k doktorovi. 

Odkaz ke komentáři

Musím to sem dát.

Pokaždé, když nakoupím něco v e-shopu, tak se na pár dnů znásobí počet otravnejch telefonátů a nyní už i vysloveně podvodných SMS a mailů.

Všude mě kvůli zákonu o GDPR nutěj podepisovat stohy papírů, na každý webovce na mě skáče debilní okno o Cookies, ale v reálu je to všechno nahovno, protože se s osobními údaji vesele kšeftuje.

Hajzlové

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...