Frantik Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 A 5 dni UP u pani taky evidentně neplati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Zařízeno zásahem moderátora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praguegabi Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 11 minutami, gunman napsal: 51 příspěvkem obhajuju prodej 50 tým tak hlavně že se dočkali svých Rolex u AD. Je mi to fuk, klacík na rýpání v hov.ě nepotřebuju Kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde před 7 minutami, Frantik napsal: A 5 dni UP u pani taky evidentně neplati Uznávám pochybení, nečtu..moje blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 ne bít, ale jíst, ne hůl, ale hůlky - jinak souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Řeknu na to, že se omlouvám za "křivé obvinění". A přeji úspěšný prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Nemá někdo zájem o čerstvé rohlíčky? Za cca 5 minut byly všechny hadříkem otřeny a úhledně narovnány v přepravkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Jsem si vzpomněl na ty řízky v Tankovém praporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 No tak byly o něco více křupavé... to je toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Jsem si vzpomněl na ty řízky v Tankovém praporu.To bylo v Tiché bolesti. V Tankovém praporu taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Na konci, jak je ta rozlučka, utírá ty řízky sebraný ze země tím hadrem, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Jo, vlastně jo, máš recht. V Tiché bolesti ho pro Jandáka klepou Kanadou na podlaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 V případě tohoto obchodu ty rohlíky utírali nějakým hadrem..... Ona ta silnice byla vlastně po celonočním dešti umyta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 ti silničáři si z nás fakt dělají prdel... ta cesta je nová, semafory tam jsou několik dní a nic se tam neděje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Mám covid a posral se mi kotel. To je k posrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Ale rohlík bych si dal, klidně ze země, nejsem žádnej cíťa. Jen kdyby mi pro ně někdo došel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 7 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Ale rohlík bych si dal, klidně ze země, nejsem žádnej cíťa. Jen kdyby mi pro ně někdo došel... Odkud jsi Jiříku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Já jsem z Pardubic, rohlíky už mi donesli. ale aby toho nebylo málo tak jsem zjistil, že se mi posral cd přehrávač Sony, tak fajn, říkám si, vytáhnu starou dobrou Teslu, stejně je zvukově lepší, vyměním a když zkouším jestli mám všechno dobře zapojený, tak zjistím, že se posral kotoučák, hraje slabě jeden kanál. Ach jo. Do toho dcera je úplně psycho ze školy, je v prváku na střední a hned si nesedla s nějakou hlavní učitelkou na odborné předměty. Myslím, že to trochu podcenila a teď kouká. No a možná má taky covid, takže místo aby doháněla, jde zítra k doktorovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Musím to sem dát. Pokaždé, když nakoupím něco v e-shopu, tak se na pár dnů znásobí počet otravnejch telefonátů a nyní už i vysloveně podvodných SMS a mailů. Všude mě kvůli zákonu o GDPR nutěj podepisovat stohy papírů, na každý webovce na mě skáče debilní okno o Cookies, ale v reálu je to všechno nahovno, protože se s osobními údaji vesele kšeftuje. Hajzlové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Už si v práci připadám jako ve skladišti a to jsme tu 14 dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Je ta značka k modifikaci a zapůjčení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se