DavidLC Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 3 minutami, nickolas napsal: No, když jsem já, jako ženich, volal svědkovi, kde je s tím autem, tak mi řek, že uuuuž vyjíždí ze Stodolní A řidič nevěsty teprve lezl ze sprchy, když mi volali z květinářství, že ještě 5 minut a můžu si to zdobení vyzvednout v pondělí. Není nad to, zapojit do téhle akce kamarády Jsem jezdil kámošovi na svatbě a nakonec nás, řidiče, rozvážel ráno on sám.... jiný století teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna (upraveno) před 7 hodinami, nickolas napsal: No, když jsem já, jako ženich, volal svědkovi, kde je s tím autem, tak mi řek, že uuuuž vyjíždí ze Stodolní A řidič nevěsty teprve lezl ze sprchy, když mi volali z květinářství, že ještě 5 minut a můžu si to zdobení vyzvednout v pondělí. Není nad to, zapojit do téhle akce kamarády Já si teda privezl svědka na radnici sám, ale tam zjistil, že má obcanku doma (20km) Upraveno 11. ledna uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Den před odjezdem na lyže zjistím, že mi přibržduje kolo na autě? V autorizáku se mi vysmáli - objednávají 14 dní dopředu..troška adrenalinu neuškodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 22 hodinami, instant napsal: ale zase Fico s Blahom a kapitanom nad Gustovym hrobom - to je kurva bizar, to sa musi nechat. cerveni khmeri a nackovia sa boli spytat velkeho vezira, ako sa najrychlejsie zadratuju zapadne hranice.. Kikoti non plus ultra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 4 hodinami, alky napsal: Den před odjezdem na lyže zjistím, že mi přibržduje kolo na autě? V autorizáku se mi vysmáli - objednávají 14 dní dopředu..troška adrenalinu neuškodí. Jak pribrzduje, nelze to nouzove vyresit povolenim rucni brzdy? Co to je za auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Normálně jsem zapomněl kartu v bankomatu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Kia Sportage, čekačka 6 měsíců. Tak: Objednali jsme si Top variantu, včetně vyhřívaných, klimatizovaných, elektricky nastavitelných sedaček s dvojí pamětí poloh na straně řidiče. Ve středu jsme se byli podívat na vůz. Domluvili pojištění, kola a td. A hurá ven k autu. První co hledám: tlačítka A B paměti sedadla řidiče. Tlačítka ani na svých místech, ani nikde jinde. Jinak vše jak má být, elektricky ovládaná sedadla s vlastnostmi jak má být. No snad Vám tahle maličkost nezkazí radost z jinak dokonalého vozu. Zkazí. Mám těžce skřípnutý nerv u páteře, povídám, vrozená vada, která mi velí zvláštní nastavení sedadla. Tu správnou polohu hledám třeba týden. Proto jsem chtěl Top sedadla i s pamětí. Druhý den jsem prodejci poslal mejl, že tam ta tlačítka pamětí mají být, ať se po nich ještě podívá, že je to pro nás problém. Doma jsem řekl, že na to 100% zapomněli. Celý den se neozval. Večer telefon. Kia se nám omlouvá, že vůbec poprvé v historii výroby se jim stalo, že na tu konfiguraci s paměťmi zapomněli. Moc se omlouvají. Já na to: a nabídli nějaké řešení? Ano, když vůz odeberete, nabízejí Vám 120.000 slevu. Řekl jsem musíme to probrat a dáme vám vědět. Volám zpět. Natahuju. Ke 120.000 ještě přidal slevu 20.000 prodejce. Celkem sleva 140.000, aktuálně nejlepší sleva na trhu s novými vozy Kia. Top varianta za cenu základu. Jsem ale spokojenej? Nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna (upraveno) Neměli komponenty, tak tam vrazili co měli. Nebo prodejce špatně zadal konfiguraci do výroby a stydí se to přiznat. Automobilky vědí co dělají, mají tolik systémů kontroly, že ta pohádka o zapomnění...sry, nevěřím. Jinak je mi tě fakt líto, tohle zkazí radost z nového auta. Upraveno 12. ledna uživatelem tmx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna No, pěknej příběh... taky se mi nechce věřit, že by zapomněli. Ale tak sleva dobrá, jestli zahojí zkažený pocit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Zkazí, to máš pravdu. Kdo kde udělal chybu, to se nedozvím, ale věřím prodejci, že za to může výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Myslím, že výroba udělá jen to co prodejce poptá. Chyba v komunikaci. Teď jen otázka,zda se s tím smíříš!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Toť otázka, byl jsem smířenej s cenou v top verzi se všim všudy. Najednou velkorysá sleva, která vyžaduje poměrně malý ústupek ve výbavě. Rozum to má spočítaný hned. Ale, nový auto nekupuju každej tejden a pár let s nim budu žít. A kdyby velel ve všem jen rozum, nikdo nemáme ani ty naše krásný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Nám takhle jednou předali nové Mondeo v top výbavě. Koukám na středový panel a hledám tlačítka pro volbu režimu objednaného adaptivního podvozku - marně. Naštěstí i ten "normální" podvozek byl OK, ale i tak člověka zamrzí, když vidí na straně dealera tu nedbalost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna No super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Na tohle existuje výraz Pyrrhovo vítězství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna A kolik by stálo dodělání tý sedačky? Pokud to vůbec jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Prodejce to neumí, výrobce se tím zabývat nebude. Navíc máme silnější motorizaci, která letos už není v nabídce, to pro případ, kdybychom se rozhodli, že vůz nechceme. A čekačka je minimálně dalších 6 měsíců. Po poradě jsme se rozhodli vůz převzít, sleva 140.000 je v této top verzi fakt dobrá. Ještě jsme nechali auto překontrolovat. Chybí jen ty tlačítka pamětí. Vyhřívání, klimatizace i vibrace fungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna (upraveno) Kamaradi ted to same s oktavkou... cekacka 11 mesicu a auto prislo bez vyhrivaneho volantu a celniho skla. Meli ve vybave nastesti jeste i webasto, tak nakonec se taky rozhodli pro dodatecnou slevu + servis zdarma a zimaky. edit: mimochodem, neposila se treba neco zakaznikum pro kontrolu po zadani objednavky? Nejaky vystup ze systemu co je zadane do vyroby, pripadne aspon kontrola na strane dealera? Upraveno 12. ledna uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Uff, to je teda megavopruz. Navíc ta motorizace, pokud tohle nevezmeš... Já jsem na nastavení sedačky háklivej a to nemám skřípnutý nerv. Jednou jsem slevil z automatické klimy na mechanickou (skladový auto, který jinak mělo vše, co jsem chtěl, včetně barvy, za dobrou cenu a bylo hned) a pak s tím pět let žil. Už to neudělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Je to v každém případě nepříjemné. Ale ta cena je fakt dobrá a naštěstí ta sedadla často nepřenastavujem, jezdí s tim nejvíc paní. Teď budem mít dvě. Já už se snažim volantu vyhýbat jak to jen jde. V práci brázdim Německo autobusem, tak se najezdim až dost. Celkem už jsem pokořil 3 miliony km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se