Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Fiona napsal:

Tak je to člen, kreý tady dlouho fungoval, dlouho jsem se snažil mu věřit, že má zdravotní trable a i jsem ho zkutečně i jednou v nemocnici navštívil, nicméně , 2 roky slibuje vyřešení a nikam se neposouváme. To trestní oznámení je za mě poslední pokus. 

V každém pádě děkuji za podporu a rady. 

Tak přeji ať to v rámci možností dopadne co nejlépe a dej vědět jako to dopadlo, ať máme nějakou zpětnou vazbu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Borci já mám bohužel úplně stejnej příběh, jen ještě s dalším člověkem, před kterým bych taky rád varoval, už jsem to psal v jiném vlákně, že časem to varování sem hodím, jen jsem se ještě nedostal na policajty. V mém případě chci podávat trestní oznámení pro podvod, ale neuvěřitelně mě to štve a snažil jsem se domluvit do posledního momentu na smírčím řešení.

Bohužel ta zkušenost je pro mě brutálně bolavá a je to jeden z hlavních důvodů, proč jsem tu poslední téměř 4 roky prakticky nebyl, nebyl jsem schopen se z toho dostat a hodinky mě štvaly a vůbec jsem je nenosil.

Měl u sebe na servis velkou část mé sbírky Seiko 6138 a 6139, které mi slíbil někdy v roce 2019 odservisovat (prvně jsem si ho testl na jedněch hodinkách, které dopadly dobře a v termínu), dokonce hodinky po dědovi mojí ženy, které mi 2 roky po jeho smrti sliboval odservisovat, dal jsem mu je na servis začátkem 2020, chtěl jsem je opravené jako dárek pro manželku k Vánocím a ukázat babičce, která mi je věnovala. Ta bohužel na konci 2023 zemřela, takže se toho nedožila. Hodinky mám sice od loňska konečně zpět, ale na servis nikdy nedošlo.

Od předání hodinke už jsem dostával pouze sliby, výmluvy, milé řeči, pohádky o babičkách s kyčlema kopajících balonem v bytě, odvádění pozornosti. Bohužel jsem důvěřivej idiot a asi mi dobře tak, nicméně budu rád, když nikdo další nenaletí.

Přišel jsem o dvoje hodinky v ceně minimálně 19k, což byla moje nákupní cena - jednalo se o hnědé Seiko 6138 bullhead, snad najdu ještě někde poznačené číslo (vedu si záznamy, ale u těch bulíků nemám SN) a oranžové Seiko monster MK1. O první jmenované hodinky měl enormní zájem a domluvili jsme se, že protože mám dvoje, že jsem ochotný mu je nechat výměnou za servis jiných kusů - klasický barter. Druhé hodinky jsem koupil navíc se stejnou domluvou - bral jsem to jako motivaci, aby práci udělal co nejlépe a v termínu. Tyto dvoje hodinky se ke mě nikdy nevrátily a ostatní jsem z hodináře tahal téměř roky zpět včetně různých slibů atd.

Dotyčný v minulosti pracoval jako hodinář v Koscomu a dnes pracuje jako externista pro Pražské hodinářství a bydlí kus za Prahou. Kubu jsem již informoval minulý týden o tom, co se chystá, kdyby měl návštěvu z PČR (myslel jsem, že u něj pracuje jako zaměstnanec), tak aby se nedivil.

Celé jméno si zatím nechám, ale nejedná se ani o Luboše ani o Aleše, křestní jméno je David.

Odkaz ke komentáři

@ragu jojo, dával, viz poslední odstavec Kuba = Jacob. Nemá s tím nic společnýho, kromě toho, že pro něj externě dělá nějaký velký hodiny. Kuba mi ve skutečnosti pomohl z něj dostat ty hodinky zpět v loňském roce, ale bohužel ty dvoje co měl slíbený za servis chybí, takže odměnu shrábl, ale práci neudělal -> za mě podvod

Bohužel dnes jsou vyšší ceny jak práce (kdybych to dal tehdy do Onyxu, tak by to stálo míň, než to bude letos) a ty Bullíky mají taky vyšší cenu jak 12k...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

[mention=41358]ragu[/mention] jojo, dával, viz poslední odstavec Kuba = Jacob. Nemá s tím nic společnýho, kromě toho, že pro něj externě dělá nějaký velký hodiny. Kuba mi ve skutečnosti pomohl z něj dostat ty hodinky zpět v loňském roce, ale bohužel ty dvoje co mě slíbený za servis chybí, takže odměnu shrábl, ale práci neudělal -> za mě podvod
Bohužel dnes jsou vyšší ceny jak práce (kdybych to dal tehdy do Onyxu, tak by to stálo míň, než to bude letos) a ty Bullíky mají taky vyšší cenu jak 12k...

Ajo, promiň. Blbě jsem si to přečetl. Drž se a hodně štěstí!
Odkaz ke komentáři

V 24. 2. 2024 v 9:41, Radek124 napsal:

Starší ročníky si možná vzpomenou na podobně pitomou, neodbytnou a neužitečnou "sponku", zavazející svého času v každé výchozí instalaci Microšoust Oppice. Pokaždé když jsem se těch "power userů" ptal proč se té poskakující zhovadilost nezbavili, žádný nedokázal odpovědět :smoke:

Stejný názor. 🤠

Odkaz ke komentáři

To bych se fakt posral, všichni žerou antibiotika jako lentilky, nechavaj si předepisovat antidepresiva, prášky na spaní a opiáty ze známosti. Já jsem po 25 letech poprvé opravdu nemocnej a 4 týdny na mně dělá doktorka pokusy s ňejakejma kortikoidníma, pokoutně lékarenskym učněm míchanejma kapkama, na který si všichni stěžujou že maj vedlejší účinky.

Samozřejmě celou dobu chodím do práce, protože to prý neni nakažlivý, dělám dení noční, spím 3-4h denně pokud vůbec usnu a včera mi po 4 týdnéch milostivě napsala antibiotika a 24h na to věťšina šílenejch příznaků ze kterých mi málem jeblo zmizela a jsem téměř zdravej. Fakt bomba.

Nemluvě o tom, že sem musel s totálně rozhozenou imunitou, přes 2 hodiny sedět v čekárně plný kejchajících, chrchlajících zmrdů z nichž jedinej neměl roušku, protože freedom pyčo! Já byl jedinej.

😡🤬

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, OndraPod napsal:

Nemluvě o tom, že sem musel s totálně rozhozenou imunitou, přes 2 hodiny sedět v čekárně plný kejchajících, chrchlajících zmrdů z nichž jedinej neměl roušku, protože freedom pyčo! Já byl jedinej.

😡🤬

Ja mam obracenou zkusenost, prijdu do cekarny, vsichni rousky a ja nic. Tak tam kejcham, chrchlam, smrkam. A vsichni se muj freedom naucili respektovat. Za me si udelal spravne, vzdy jsem pro to jit proti proudu. :D

Odkaz ke komentáři

před 32 minutami, zceyee napsal:

Ja mam obracenou zkusenost, prijdu do cekarny, vsichni rousky a ja nic. Tak tam kejcham, chrchlam, smrkam. A vsichni se muj freedom naucili respektovat. Za me si udelal spravne, vzdy jsem pro to jit proti proudu. :D

Tak to gratuluju, mně jenom líto těch doktoru, co se stakovejma vidlákama musí potýkat denně.

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, OndraPod napsal:

Tak to gratuluju, mně jenom líto těch doktoru, co se stakovejma vidlákama musí potýkat denně.

tem doktorum je to uplne jedno, pac se kazdymu podivaj do krku .. "zakaslejte", atd. ale pro tvou útlocitnost existuje řešení, třeba tady, https://www.medplus.cz/ochranny-stit-ultra-light-ultra-lehky-5-ks/ .. a za tri kila mas po traumatu :) ...

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, kuncák7 napsal:

Nas psi dědeček uz se u nás citi jako doma- dnes manželce rozkousal ( nevim tedy cim ) kompletně kulmu, odborne oddelil šňůru a pak se věnoval umělému tělu přístroje. Opravdu důkladně.

No jestli Vám na vejminku přistál putovní kousek z Honzova inzerátu, možná časem trumfne i legendárního sloníka :speak_cool:

image.jpeg.432da4f2c04517ab0fc90f2ab87538d3.jpeg

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Radek124 napsal:

No jestli Vám na vejminku přistál putovní kousek z Honzova inzerátu, možná časem trumfne i legendárního sloníka :speak_cool:

image.jpeg.432da4f2c04517ab0fc90f2ab87538d3.jpeg

To už bych z něho měl dávno řemeny k hodinkám ( před cca 6-8 lety mi rozkousal kožené řemeny k hodinkám co jsem měl a to měl namále ).

Odkaz ke komentáři

Ve světle Xenovo přízpěvku je muj totálně marginální, ale sere mě to stejně, od 10.2. kdy sem uklouznul v ZOO mám rozjebaný záda a ne a ne se z toho dostat, žádnej sport ani práce na zahradě, kua, nebaví mě to

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...