Jeronimo Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 před 2 hodinami, Fiona napsal: Tak je to člen, kreý tady dlouho fungoval, dlouho jsem se snažil mu věřit, že má zdravotní trable a i jsem ho zkutečně i jednou v nemocnici navštívil, nicméně , 2 roky slibuje vyřešení a nikam se neposouváme. To trestní oznámení je za mě poslední pokus. V každém pádě děkuji za podporu a rady. Tak přeji ať to v rámci možností dopadne co nejlépe a dej vědět jako to dopadlo, ať máme nějakou zpětnou vazbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 před 6 hodinami, Fiona napsal: Ok, díky Berte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 V 23. 2. 2024 v 19:45, Tobi napsal: Hm, už jsem starej... Ježíííš... Sorry, moc se omlouvám! Jsem přehlídl Tvůj nick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 Borci já mám bohužel úplně stejnej příběh, jen ještě s dalším člověkem, před kterým bych taky rád varoval, už jsem to psal v jiném vlákně, že časem to varování sem hodím, jen jsem se ještě nedostal na policajty. V mém případě chci podávat trestní oznámení pro podvod, ale neuvěřitelně mě to štve a snažil jsem se domluvit do posledního momentu na smírčím řešení. Bohužel ta zkušenost je pro mě brutálně bolavá a je to jeden z hlavních důvodů, proč jsem tu poslední téměř 4 roky prakticky nebyl, nebyl jsem schopen se z toho dostat a hodinky mě štvaly a vůbec jsem je nenosil. Měl u sebe na servis velkou část mé sbírky Seiko 6138 a 6139, které mi slíbil někdy v roce 2019 odservisovat (prvně jsem si ho testl na jedněch hodinkách, které dopadly dobře a v termínu), dokonce hodinky po dědovi mojí ženy, které mi 2 roky po jeho smrti sliboval odservisovat, dal jsem mu je na servis začátkem 2020, chtěl jsem je opravené jako dárek pro manželku k Vánocím a ukázat babičce, která mi je věnovala. Ta bohužel na konci 2023 zemřela, takže se toho nedožila. Hodinky mám sice od loňska konečně zpět, ale na servis nikdy nedošlo. Od předání hodinke už jsem dostával pouze sliby, výmluvy, milé řeči, pohádky o babičkách s kyčlema kopajících balonem v bytě, odvádění pozornosti. Bohužel jsem důvěřivej idiot a asi mi dobře tak, nicméně budu rád, když nikdo další nenaletí. Přišel jsem o dvoje hodinky v ceně minimálně 19k, což byla moje nákupní cena - jednalo se o hnědé Seiko 6138 bullhead, snad najdu ještě někde poznačené číslo (vedu si záznamy, ale u těch bulíků nemám SN) a oranžové Seiko monster MK1. O první jmenované hodinky měl enormní zájem a domluvili jsme se, že protože mám dvoje, že jsem ochotný mu je nechat výměnou za servis jiných kusů - klasický barter. Druhé hodinky jsem koupil navíc se stejnou domluvou - bral jsem to jako motivaci, aby práci udělal co nejlépe a v termínu. Tyto dvoje hodinky se ke mě nikdy nevrátily a ostatní jsem z hodináře tahal téměř roky zpět včetně různých slibů atd. Dotyčný v minulosti pracoval jako hodinář v Koscomu a dnes pracuje jako externista pro Pražské hodinářství a bydlí kus za Prahou. Kubu jsem již informoval minulý týden o tom, co se chystá, kdyby měl návštěvu z PČR (myslel jsem, že u něj pracuje jako zaměstnanec), tak aby se nedivil. Celé jméno si zatím nechám, ale nejedná se ani o Luboše ani o Aleše, křestní jméno je David. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 @Lamiczka jestli fakt pracuje pro Pražské Hodinářství, dávals vědět @jacob? Každopádně přeju hodně štěstí, tyhle zkušenosti jsou strašlivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 (upraveno) @ragu jojo, dával, viz poslední odstavec Kuba = Jacob. Nemá s tím nic společnýho, kromě toho, že pro něj externě dělá nějaký velký hodiny. Kuba mi ve skutečnosti pomohl z něj dostat ty hodinky zpět v loňském roce, ale bohužel ty dvoje co měl slíbený za servis chybí, takže odměnu shrábl, ale práci neudělal -> za mě podvod Bohužel dnes jsou vyšší ceny jak práce (kdybych to dal tehdy do Onyxu, tak by to stálo míň, než to bude letos) a ty Bullíky mají taky vyšší cenu jak 12k... Upraveno 26. února 2024 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 [mention=41358]ragu[/mention] jojo, dával, viz poslední odstavec Kuba = Jacob. Nemá s tím nic společnýho, kromě toho, že pro něj externě dělá nějaký velký hodiny. Kuba mi ve skutečnosti pomohl z něj dostat ty hodinky zpět v loňském roce, ale bohužel ty dvoje co mě slíbený za servis chybí, takže odměnu shrábl, ale práci neudělal -> za mě podvod Bohužel dnes jsou vyšší ceny jak práce (kdybych to dal tehdy do Onyxu, tak by to stálo míň, než to bude letos) a ty Bullíky mají taky vyšší cenu jak 12k...Ajo, promiň. Blbě jsem si to přečetl. Drž se a hodně štěstí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Úplně v pohodě, někdy jsem trochu grafoman Díky moc! Hrozivě mě to štve a otravuje, mám dost jiných starostí, ale snad jsem překonal tu hodinkovou krizi a snad to rozumně dopadne i s penězma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 V 24. 2. 2024 v 9:41, Radek124 napsal: Starší ročníky si možná vzpomenou na podobně pitomou, neodbytnou a neužitečnou "sponku", zavazející svého času v každé výchozí instalaci Microšoust Oppice. Pokaždé když jsem se těch "power userů" ptal proč se té poskakující zhovadilost nezbavili, žádný nedokázal odpovědět Stejný názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 To bych se fakt posral, všichni žerou antibiotika jako lentilky, nechavaj si předepisovat antidepresiva, prášky na spaní a opiáty ze známosti. Já jsem po 25 letech poprvé opravdu nemocnej a 4 týdny na mně dělá doktorka pokusy s ňejakejma kortikoidníma, pokoutně lékarenskym učněm míchanejma kapkama, na který si všichni stěžujou že maj vedlejší účinky. Samozřejmě celou dobu chodím do práce, protože to prý neni nakažlivý, dělám dení noční, spím 3-4h denně pokud vůbec usnu a včera mi po 4 týdnéch milostivě napsala antibiotika a 24h na to věťšina šílenejch příznaků ze kterých mi málem jeblo zmizela a jsem téměř zdravej. Fakt bomba. Nemluvě o tom, že sem musel s totálně rozhozenou imunitou, přes 2 hodiny sedět v čekárně plný kejchajících, chrchlajících zmrdů z nichž jedinej neměl roušku, protože freedom pyčo! Já byl jedinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 Kamarád co mi předělává chatu má nějaké trable s O2 (neřikám, že je svatý a asi je vina i u něj), není tu někjaký insider co by mohl pomoci s řešením? Díky moc V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 Nas psi dědeček uz se u nás citi jako doma- dnes manželce rozkousal ( nevim tedy cim ) kompletně kulmu, odborne oddelil šňůru a pak se věnoval umělému tělu přístroje. Opravdu důkladně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 před 5 hodinami, OndraPod napsal: Nemluvě o tom, že sem musel s totálně rozhozenou imunitou, přes 2 hodiny sedět v čekárně plný kejchajících, chrchlajících zmrdů z nichž jedinej neměl roušku, protože freedom pyčo! Já byl jedinej. Ja mam obracenou zkusenost, prijdu do cekarny, vsichni rousky a ja nic. Tak tam kejcham, chrchlam, smrkam. A vsichni se muj freedom naucili respektovat. Za me si udelal spravne, vzdy jsem pro to jit proti proudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 před 32 minutami, zceyee napsal: Ja mam obracenou zkusenost, prijdu do cekarny, vsichni rousky a ja nic. Tak tam kejcham, chrchlam, smrkam. A vsichni se muj freedom naucili respektovat. Za me si udelal spravne, vzdy jsem pro to jit proti proudu. Tak to gratuluju, mně jenom líto těch doktoru, co se stakovejma vidlákama musí potýkat denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 (upraveno) před 23 minutami, OndraPod napsal: Tak to gratuluju, mně jenom líto těch doktoru, co se stakovejma vidlákama musí potýkat denně. tem doktorum je to uplne jedno, pac se kazdymu podivaj do krku .. "zakaslejte", atd. ale pro tvou útlocitnost existuje řešení, třeba tady, https://www.medplus.cz/ochranny-stit-ultra-light-ultra-lehky-5-ks/ .. a za tri kila mas po traumatu ... Upraveno 27. února 2024 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 (upraveno) před 5 hodinami, kuncák7 napsal: Nas psi dědeček uz se u nás citi jako doma- dnes manželce rozkousal ( nevim tedy cim ) kompletně kulmu, odborne oddelil šňůru a pak se věnoval umělému tělu přístroje. Opravdu důkladně. No jestli Vám na vejminku přistál putovní kousek z Honzova inzerátu, možná časem trumfne i legendárního sloníka Upraveno 27. února 2024 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 před 10 hodinami, Radek124 napsal: No jestli Vám na vejminku přistál putovní kousek z Honzova inzerátu, možná časem trumfne i legendárního sloníka To už bych z něho měl dávno řemeny k hodinkám ( před cca 6-8 lety mi rozkousal kožené řemeny k hodinkám co jsem měl a to měl namále ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 ...kamarad umrel... Pristi tyden by mu bylo 48. Dycky sem ho obdivoval, jak zvladl sam dve male deti, kdyz se jeho baba na ne vykaslala a odesla. Makal jak sroub. Asi ho to nakonec vsechno dohnalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Ve světle Xenovo přízpěvku je muj totálně marginální, ale sere mě to stejně, od 10.2. kdy sem uklouznul v ZOO mám rozjebaný záda a ne a ne se z toho dostat, žádnej sport ani práce na zahradě, kua, nebaví mě to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 @Moty byls s tím někde, respektive víš co s tím máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se