Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Hans psal už včera a v článku s dnešním datem je uvedená neděle ráno, takže čas nesedí. Je vlastně hustý, že sedí typ auta, ale jedničková Octavia a důvod nedání přednosti je vlastně tak častá věc, že to není asi nic dívnýho. O to je to vlastně děsivější.

Upřímně, vzpomněl jsem si na místního kolegu @Wanderer, co bohužel tu nedanou přednost zaplatil životem cca 2 roky zpět. Do dnes mě z toho mrazí... :(

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to na prd, ja malem sejmul elektrokolobezkare, letel zleva na kruhaku tak 4O km/h a ja ho pres A sloupek a protislunce do posledni  nevidel, nastesti jsem byl rychlejsi a nic se nestalo. Ale ty tichy rychly kolobezky to je pruser

Odkaz ke komentáři

Koloběžkáři jsou většinou.....no nic 🤐. Já takhle vylezl z obchodu na chodník, mírný kopeček, málem mě srazila malá holka. Zcela vyjímečně jsem rychle zareagoval a vyhnul se, ale o prsa asijské ženy. Nechápu že to rodiče dopustí, ale možná taky jezdí, takže....🙄😤

Odkaz ke komentáři

Včera přijíždím domu, klasická boční ulička v širším centru Prahy. Jedu předpisových 30km. V tom mi mezi dvěma podélně zaparkovanými auty vlítne do cesty Vietnamsky klouček. Cca 10 let, ale mrňous vzrůstem. Nečekal jsem, že můj unavený mozek bude mít tak rychlé reakce. Zastavil jsem metr a půl před ním. 

Být o zlomek vteřiny něco jinak, tak ho mám na kapotě. Takže od teď jezdím na příjezdové cestě v bočních uličkách max 20. 

Odkaz ke komentáři

V DE zavedli Zjednodusene vecerni zpravy… mluvi se tam ve stylu: rozbita dalnice, ministr na penize musi  ministrovi na dalnice dat penize pro opravu. Protoze nakladni auto musi jet daleko dokola, protoze most na dalnici je rozbity.
Pocasi: na severu, jihu a vychode Nemecka prsi. Jinde sviti slunicko a jsou mraky.    TO JE PRDEL🤣🤣🤣

https://www.tagesschau.de/multimedia/sendung/tagesschau_in_einfacher_sprache/video-1351090.html

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, Radek124 napsal:

No co, Orwellův Newspeak z 1984 - důležité je nediskriminovat "nové němce" a tiktokovou mládež příliš květnatými zprávami a zbytečnými slovy, ostatně i mozková aktivita zvyšuje produkci CO2 a zabíjí planetu :skull:

X let zpatky nam prednasel nejakej  manager od Mercedesu, ze zacnou v DE chystat pro mlady pracovni smlouvy v tomhle stylu… tenkrat jsme si z toho jeste delali srandu…

Odkaz ke komentáři

Místní technické služby se k tomu postavily vstřícně a měly by vše zajistit, problém je s dodáním toho skla do Leona, do zadních dveří je to prej problém... Mě štve, že auto používám denně a teď budu čekat na opravu. Jasně, jezdit s nějakou záplatou lze, ale parkuju na ulici před panelákama.
Taky je na prd, jak se to sklo pak rozprskne na takové miniaturní skleněné "třísky", které jsou zapíchané v interiéru. Měl jsem před pár lety snahu nechat boční skla podlepit fólií po podobné příhodě s kolegou z práce, to se vysypalo boční sklo u řidiče a ty skleněné kousky pak pořád vypadávaly a při puštění větráku vylétávaly z palubovky... No nedošlo na to. 

Odkaz ke komentáři

Jo, to jsem zažil minulý pátek. Stojíš v koloně, auto za tebou auto před tebou, víš, že se to nehne, a vidíš bombarďáka se strunovkou jak se pomalu chystá objet ten metr krát metr kolem stromku, u ktereho jsi bohuzel musel zastavit a ve kterém sice tráva skoro neroste, zato je tam ale kopa štěrku... a víš, že není úniku...

• Haha 1
  • Sad 1
Odkaz ke komentáři

Občas si vravím, či mi to stojí za to. Kamarát si chce kúpiť nové hodinky. Blablablabla sme došli k tomu, že použité sú lepšia voľba. On teda že tomu nerozumie, ale cca vie čo chce. Tak ja tu píšem predávajúcim, pýtam sa na stav a históriu, nech nekúpi niečo, čo po týždni nosenia pošle na servis. Vyberieme a dôjde k cene. A že mám napísať polovicu toho, čo predávajúci požaduje... Takže hodinkám sa síce nerozumie, ale cenotvorbe áno. Tak som mu doporučil nové a nech tam skúsi svoju taktiku dám 50%.

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 24. 6. 2024 v 21:31, Thomas napsal:

V DE zavedli Zjednodusene vecerni zpravy… mluvi se tam ve stylu: rozbita dalnice, ministr na penize musi  ministrovi na dalnice dat penize pro opravu. Protoze nakladni auto musi jet daleko dokola, protoze most na dalnici je rozbity.
Pocasi: na severu, jihu a vychode Nemecka prsi. Jinde sviti slunicko a jsou mraky.    TO JE PRDEL🤣🤣🤣

https://www.tagesschau.de/multimedia/sendung/tagesschau_in_einfacher_sprache/video-1351090.html

To je super tohle, na tohle stačí i moje němčina a skoro všemu rozumím. Náhodou to není jako úplná blbost 😄

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, koveras napsal:

Vyberieme a dôjde k cene. A že mám napísať polovicu toho, čo predávajúci požaduje... Takže hodinkám sa síce nerozumie, ale cenotvorbe áno.

presne pre toto posledné roky posúvam odpísané autá z firmy /podotýkam vždy v perfektnom stave / na protihodnotu alebo do výkupu, vyhnem sa tak vyčerpávajúcim telefonátom od podobných dementov ktorí tovar ešte nevideli a už sa pýtajú na zľavu 😵‍💫

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...