revue gt Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna V 5. 4. 2025 v 21:04, bluman napsal: Agat pred barakom. Kazdy rok ho odstrihnem/odpilim a on svina narastie na dalsi rok vzdy este vacsi, hrubsi . A hnusne ma pichol pod nechet cez tu jedinu dieru na rukavici . Neviete poradit ako mu znicit aj korene? @Gustaf Uz je cas? Mna tie manevre s wapkou tiez cakaju, idem si preventivne asi tiez nieco naliat, jak si mi to pripomenul Rozšířit https://www.ceska-krajina.cz/4029/ochranci-prirody-odstranuji-nebezpecne-akaty-na-stovkach-hektaru-milovicka-rezervace-jde-o-nejvetsi-projekt-v-cesku/ 1
shaggy Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna V 7. 4. 2025 v 11:43, Thomas napsal: Já čekal na prokousanou hadičku od kuny 14 dní... Ale známej čekal na světlo na i4 u BMW tři měsíce... Rozšířit Nestras. Na Velku noc cestujeme. Len este neviem cim... Nahradne auto za 35 eur/den ako z beznej pozicovne.
Thomas Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna V 7. 4. 2025 v 18:22, shaggy napsal: Nestras. Na Velku noc cestujeme. Len este neviem cim... Nahradne auto za 35 eur/den ako z beznej pozicovne. Rozšířit Kia poskytuje náhradní auto pouze když je doslova nepojízdné. A to jenom na tři dny. Čekáš na díl? Nezájem… platíš za náhradní. Jo a bacha na výměnu olejů. Přešvihneš o 1 km a padá záruka..
bacil.357 Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna (upraveno) V 7. 4. 2025 v 7:22, Thomas napsal: U mně před týdnem Kia Sportage 1,6 T-GDI GPF MHEV 160k odešla cívka při 32000 km .Automat řadil nesmysly a netáhlo to. Rozšířit Tvl. To se mám na co těšit. Stejná motorizace, koupeno srpen 2024. Tak budu doufat, že to už ve výrobě vychytali, no. Upraveno 8. dubna uživatelem bacil.357
bluman Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna V 7. 4. 2025 v 18:27, Thomas napsal: Jo a bacha na výměnu olejů. Přešvihneš o 1 km a padá záruka.. Rozšířit tvl, to fakt?
Thomas Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna V 8. 4. 2025 v 13:50, bluman napsal: tvl, to fakt? Rozšířit Jojo fakt.
JR_2010 Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna To bych chtěl vidět, jak by to ustáli v případě sporu.
Spongebob Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna (upraveno) https://www.novinky.cz/clanek/krimi-seniorka-na-ceskolipsku-upadla-na-schodech-zlomila-si-nohu-a-krvacela-kolemjdouci-ji-misto-pomoci-okradl-40516799 Nemám slov..a nebo mám moc slov... jak odsuzuju kopání soka na zemi do ksichtu, tak rady bych udělal vyjímku Upraveno 9. dubna uživatelem Spongebob 1
Vasa_H Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Kooperativa mi zvedla pojistku na auto o 4k rocne, kam jit nebo vyjednavat?
Mareka01 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Nejlepší cesta je podat výpověď (nestačí jen vyjádřit nespokojenost).Zpravidla se pak pojišťovna ptá na důvod a lze licitovat o lepší ceně (ale taky může říct, že konkurenci nedorovná).
KFL Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Kooperativa kravi posledni 3 roky. Uplne nesmyslne. Rikal mi i pojistovak, ze predelava hromady smluv, ze s nima neni zadna dohoda.Takze za me vypoved a jdi jinam.
geometr Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Akce výpověď a nová smlouva dělám u auta každej rok. Tu výpověď už teď dávám rovnou dopředu před výročím (ve smlouvě je na to stanovená lhůta). Obvykle však ještě před tím stihne přijít mail, že bla bla bla a proto jsme vám museli zdražit pojistku. Výsledek je, že pokaždé platím za stejnou smlouvu míň, občas i za trochu lepší smlouvu, teď už pár let u stejného ústavu. Někdo to řeší srovnávačema. Důležité je dát včas výpověď nebo mít smlouvu na dobu určitou. 1
filltos Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna To bylo spíš na geometra, jestli to řeší oboje
geometr Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 20:13, filltos napsal: To bylo spíš na geometra, jestli to řeší oboje Rozšířit Oboje.
Gustaf Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 10. 4. 2025 v 20:16, geometr napsal: Oboje. Rozšířit Dělám to taky tak...
Pozorovatel Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Dneska to bylo na D1 neskutečné peklo. Z Prahy jsem vyjel v 16:00 a v Ostravě jsem byl ve 21:00 V Brně ukazoval palubní počítač průměrnou rychlost 68 km/h Nenávidím tu dálnici - pardón, generátor nekonečných kontinuálních kolon .......
misso Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Byl jsem chvili v zahranici, mezitim blokove cisteni, tak jsem auto odparkoval trochu vedle, jedu ted na nakup a na ridicovem okne tohle. Asi to nema moc smysl resit oficialne, nebo jo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se