TLD Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Odesláno 5. března 2022 Krasny novy kola na Rootdowna... na ty ,, huby" sem cekal 4 mesice... uzasne udelany, super zvuk. Jsou od ukrajinskejch Trailmech a bohuzel zase hned tak nebudou...fabrika zavrena a vsak vite jak to tam je... Mam z nich velkou radost.
moco Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Odesláno 5. března 2022 Já už jsem na ráfcích četl "CHRONOMAG" a říkal jsem si, kdy se tady řešili "týmové" výplety
wawrik Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Odesláno 5. března 2022 @moco Ale nápad to nie je zlý! Práve rozmýšľam nad druhou sadou kolies
busdriver Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Odesláno 5. března 2022 před 2 hodinami, TLD napsal: Krasny novy kola na Rootdowna... na ty ,, huby" sem cekal 4 mesice... uzasne udelany, super zvuk. Jsou od ukrajinskejch Trailmech a bohuzel zase hned tak nebudou...fabrika zavrena a vsak vite jak to tam je... Mam z nich velkou radost. Pekny! Rootdowna rikas? Mi asi neco uniklo.... A co ze zrovna high rollery a ne nejaky miniony?
Tom4 Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Odesláno 5. března 2022 Dneska by to šlo. Chladno, ale jaro se nezadržitelně blíží
TLD Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Odesláno 5. března 2022 Busdriver, jen nedavas pozor. Rootdowna mam od roku 2017. A miniony proto ne, ze nebyli skladem...
Moty Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Odesláno 7. března 2022 V 5. 3. 2022 v 13:53, libor2002 napsal: Koukal jsi na Krabcycles nebo kolofix? Díky, ten Kolofix vypadá asi nejlíp
wawrik Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Odesláno 7. března 2022 Dnes som sa teda vytrápil poriadne. Vietor, kvantá snehu, ľad v odklonených zatáčkach... 50 km za 3,5 hodiny...
African Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Odesláno 7. března 2022 Tak výměna brzdovky šla jak po másle a kolo nebrzdí vůbec, inženýr Afri neví kde udělal chybu Zítra druhý pokus, konec hlášení....
libor2002 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Odesláno 7. března 2022 před 6 hodinami, Moty napsal: Díky, ten Kolofix vypadá asi nejlíp Čéče, tak on už tam nedělá Pavel Štědrý - už je v Harfasportu. Tím ale neříkám, že bych Kolofix vyškrtl, to ne. Ale je to škoda. před 30 minutami, wawrik napsal: Dnes som sa teda vytrápil poriadne. Vietor, kvantá snehu, ľad v odklonených zatáčkach... 50 km za 3,5 hodiny... Ten maják asi znám, pamatuju... za Reykjavíkem, viď? A hele, už jsou ty majáky na Islandu opravený? Když jsem tam byl, tak na ceduli byla mapa poškozených majáků... Melrakka nesvítí, Grenja nesvítí, Langa nesvítí, Digra nesvítí. Jedinej Kopasker svítí.
wawrik Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Odesláno 7. března 2022 před 17 minutami, libor2002 napsal: Ten maják asi znám, pamatuju... za Reykjavíkem, viď? Slušný postreh! Jo, je to Gróttuviti na konci polostrova Seltjarnarnes. Či fungujú netuším, to ide mimo mňa a v noci mám rád tmu
Tom4 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Odesláno 7. března 2022 Sníh mám taky rád. Asi tak z téhle vzdálenosti na foto junior na včerejší vyjížďce pod horama
African Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Odesláno 7. března 2022 před 3 hodinami, TLD napsal: Afri, neves hlavu. Budes ted rychlejsi Yes, stejně brzdím předkem Mě ti to nedalo, tak jsem to zopakoval, a vono už to brzdí Akorát jsem byl tak nadšený mým výkonem, že jsem na brzdící páčce strhnul na objímce šroub. Mě ta výměna přijde tak na pět táců, se z toho fakt poseru
Happy88 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Odesláno 9. března 2022 Zrovna maji ten stojan v Lidlu v akci a skladem. To jen pro ostatni pro info, kdo ho jeste nema
African Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Odesláno 9. března 2022 Tak jsem urval asi ten nejhorší možný torx matici, nebo co to je z objímky Magury MT 4 Prý to byla taková achilova pata brzdy říkal prodejce Magury, je to z duralu, vcelku málo materiálu a dost praskaly, ale to nejhorší na tom všem že už se neprodávají a nedají se sehnat, šajze. Než to dám do servisu kamarádovi, aby si s tím nějak poradil což možná ani nepůjde, neválí se náhodou někomu doma?
moco Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Odesláno 9. března 2022 Nemáte někdo slušnější MTB na couračky s rodinou a občasný sólo švih ve velikosti XL? Odkoupím, nechci kupovat nové, bo to nevyužiju (mám silničku). Stačí, aby to mělo hydraulické brzdy, Deore na Al rámu s pevnými osami. Cena příznivá okolo dvacky nebo klidně za odvoz
Micey Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Parada to vcera byla. Akorat sem se nemel zaseknout v hospode, nemel..:)
Paw Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 Jo, včera to šlo :). Ale teda na pivo jsem neměl ani pomyšlení, teplo vypadá ještě trochu jinak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se