moco Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Z 23 na 28mm, to musí být přechod jak z žebřiňáku do Citroënu XM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 před 1 hodinou, moco napsal: Z 23 na 28mm, to musí být přechod jak z žebřiňáku do Citroënu XM Na silnici jsem sedl po 8 letech a +25 kilech navíc s nulovou fyzičkou takže se kopu kolenama do pivasu. Ani 28mm gumy mě nezachrání připadá mi to jako mučící nástroj i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Asi sis měl pořídit snow bike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Dědeček velociped dostal na stará kolena nové bačkůrky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Tož jsem si už musel vzít na ty naše sjezdy teplé spodní prádlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 No, dám ještě jedno a otočka cca 25km domů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 před 3 hodinami, Duke650 napsal: Dědeček velociped dostal na stará kolena nové bačkůrky Dědeček? Dyď je jak novej... Hmm, Terreno. Sice asi bačkůrky až na jaro, ale docela by mě zajímala zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 (upraveno) Dědeček je rám z top modelu 2013, který jeden Bavorák koupil NOS koncem 2017, přes zimu na to navěšel komponenty a v červenci 2018 zjistil, že na něm vůbec nejezdí, protože mu na jaře dovezli dlouho slibovaný Santa Cruz Hightower... tak jsem si Scotta v srpnu 2018 dovezl domů a je to jediné kolo, které nikdy neprodám, i když už mám ebike Ty semislicky jsem projel pár stovek metrů kolem baráku, bude to dobrý. Jsou sice o něco těžší než předtím ježděné Continental RaceKing , ale líbí se mi ta úchylárna - dělat z trailového kola něco jako ultra komfortní full gravel s rovnými řidítky Upraveno 11. listopadu 2022 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Pneumatiky ti predsa gravel z fullu neurobia... Na komfortnom graveli som sa povozil dnes. Foto z webu, zabudol som odfotiť, ale je to ten istý kus. Pohodlný, ale stále rýchly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 To já vím, příměr je vědomě přitažený za vlasy. Na 80% toho co jezdím by normálnímu člověku úplně stačil gravel, ale úchyl jako já preferuje full vždy a všude. Někdy snad předloni jsem jeden víkend strávil na půjčeném hardtail MTB a už tam mi vadil ten “diskomfort”. Holt dědek nad hrobem chce pohodlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Tak tohle je boží ! Pusťte si video dole v odkazu https://timeunique.com/en/product/unimatic-u1-eroica/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Včera jsem vyvětral jednoho youngtimera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Děkuji, mám objednané sakramentsky rychlé pláště snad to bude na jaře svištětNechci ti kazit radost, ale tyhle pláště jsou jízdně super, nicméně vydrží tak 1000 km. Měnil jsem je v sezóně co 3 týdny. Hroznej opruz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Jo díky, s tím se musí počítat. Se Scottem jsem letos najel mizerných 911 km (s BH jen 1398), příští rok se snad polepším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 (upraveno) Zdar borci, už jsem tu nedávno otravoval, někde v cizině nakupovat moc nechci a ve městě jsem našel tuhle trojici. Můžete prosím kouknout na tento výběr. Díky za rady. Rascal 2.0 je za 1050e Gate 30 za +- 1050e taky Gate 50 (můj favorit) za cca 1150e Bicykel RASCAL 2.0 | CTM Bikes Kellys Gate 30 bicykel, dark - MTBIKER Shop KELLYS Gate 50 | velocity.sk Upraveno 17. listopadu 2022 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Pneumatiky ti predsa gravel z fullu neurobia... Na komfortnom graveli som sa povozil dnes. Foto z webu, zabudol som odfotiť, ale je to ten istý kus. Pohodlný, ale stále rýchly. Ta vidle je ale proste skreda :/Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Ne pokaždý počasí přeje. A když se domluví termín dlouho dopředu pro pět lidí,tak se holt jede, ať je jakkoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Moc pěkný.... když je cíl, tak se vůle vyrazit najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Bláto... místy sníh i led... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 I v zimě chutná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se