Maro Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 No jestli to je takhle, tak bych za sebe naopak o to více zvážil full (z pohledu diverzifikace tvého aktuálního portfolia mi to dava mnohem vetsi smysl nez HT) a jestli to fakt plánuješ takhle na dlouho, tak možná i ta elektrika (fuj na mě)...
Gustaf Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 Ocel nech hipsterum....vem chrtí ht v karbonu.... zdvihy 120 ideál.
redd Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 Chci určitě karbon. V předešlém výčtu jsem ještě zapomněl na ocelovej bike, kterej jsem si postavil na starym silničním rámu, dal jsem rovný řidítka, jednoplacku a mám ho jinde… Ještě dotaz: Lepší mechnický XT nebo SRAM bezdrát? Cenovej rozdíl už není až tak velkej…
Micey Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 (upraveno) Takhle, z myho pohledu urcite bezdrat, ale! kdyz uz, tak novej transmission s UDH patkou, coz bude nejspis novej standard. Nez starsi AXS, to uz bych asi to mechanicky XT.. Akorat transmission je furt drahej:) Jinak s tou vidli, maj recht, 32 stepcast by se pod tebou asi kroutil. Upraveno 10. dubna 2024 uživatelem Micey
African Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 Fluid jednička mega hravý tedy musím podotknout A Verticaly taky fajnové, už se s nimi těším na kopec....
Gustaf Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 V 10. 4. 2024 v 13:31, TLD napsal: Co je na ocelaku hipsterskeho Gusto? Rozšířit Ale nic...jen rypnutí a pro mě retro. Proč se vracet k oceli v době karbonu? Určitě bych vzal bezdrat... třeba i to AXS. Žádný srani s bovdenem a lankem. Taky jsem XT nechal hned přehodit na elektriku. Transmission můžeš pořídit třeba časem...
kral083 Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 @wawrik Tak problém vyřešen. Měl si pravdu. Stačilo víc síly a bylo to.
Spongebob Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 (upraveno) Žabák je po servisu s novým celým zadním ráfkem, gumama a dušema bez toho posranýho galuskovýho ventilku Upraveno 10. dubna 2024 uživatelem Spongebob
Duke650 Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 V 10. 4. 2024 v 14:45, redd napsal: Ještě dotaz: Lepší mechnický XT nebo SRAM bezdrát? Cenovej rozdíl už není až tak velkej… Rozšířit Na jednom kole mám XT 1x12, na druhém AXS Transmission. Komfort ovládání u AXS lepší, k tomu takové ty moderní pičičárny jako že v mobilu po jízdě vidím kolikrát jsem řadil a jak dlouho byl v záběru který pastorek. Někomu může vadit, že jsou to holt další dvě baterky, na které musíš myslet. "Kvalita" hladké změny převodů IMHO stejná ...
Ajaj Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 V 10. 4. 2024 v 16:44, kral083 napsal: @wawrik Tak problém vyřešen. Měl si pravdu. Stačilo víc síly a bylo to. Rozšířit a jak jsi se cítil, když to tam servisák na pohodu zacvak? P.S. jsem podobně manuálně zručnej
kral083 Odesláno 10. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2024 @Ajaj hele, ještě se mi omlouval, protože to byl on,kdo s tím jebal, když jsme laborovali s tou baterkou. Jinak myslím, že mě za ty roky už zná a mě nikdo skrze moje obě levý ruce urazit nemůže takže pohoda jazz, zítra to prubnu na kostkách na Malostranský cestou do práce.
moco Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2024 Nevíte někdo, zda se dá u elektrických sad Shimano někde v aplikaci zjistit stav vytahání řetězu? Je to možná nemožné, ale napadlo mě, že když to umí měřit opotřebení pastorků, tak tu detekci opotřebení řetězu bych uvítal daleko více
Micey Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2024 Tyjo, to je hezkej napad, ale v realu si to tezko predstavuju. Musel by tam bejt nastavenej presnej model retezu, nejak by to asi muselo bejt spojeny s wattmetrem..
African Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2024 (upraveno) Tak to už je ale opravdu zu viel Jezdíte tísíce km a věnovat deset vteřin změření řetězu je už nadlidský úkol? Mám pocit že kdyby zrušili všechny ty aplikace a různá měření, tak polovička cyklistů přestane jezdit, protože už by je to tolik nebavilo Upraveno 11. dubna 2024 uživatelem African
wawrik Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2024 V 10. 4. 2024 v 18:49, Ajaj napsal: a jak jsi se cítil, když to tam servisák na pohodu zacvak? Rozšířit Tak to je otázka, ktorá sa v slušnej spoločnosti vôbec nekladie! @kral083 Tak super, to je ten lepší prípad. Tiež mi nenapadá, ako sa to mohlo „samo“ vytiahnuť, ale asi sa tam medzi koleso a rám dostala nejaká vetvička či konárik, o ktorom si ani nevedel, a pol sekundy potom odletel. Ja osobne aj tak preferujem drôtové riešenie Shimana, mám s ním lepšie skúsenosti. No ďalší gravel asi aj tak bude so Sramom, lebo Lauf si bajky ohadzuje ním a nie Shimanom, a nové 1×12 GRX Di2 bude až o rok na MTB základe. Nejako to prežijem, zasa až taký rozdiel medzi tým nie je.
kral083 Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2024 Bez Stravy a čtverečků do Stathunters bych na to fakt nesedl
Ajaj Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2024 @wawrik - jeho žena u toho nebyla, takže to žádná hanba nebyla Což mi připomíná, že mi na servisním stojanu viselo celou zimu kolo dcery, kde se úplně podělala přehazka. Žena, aby mě potupila, tak už prohlásila, že to odveze do servisu, když jsem tak neschopnej. Hodinu jsem se s tím mořil podle utube “seřízení přehazky pro lamy”. Když vítězoslavně vylezu a pochlubím se, tak vona jen řekne “tam stejně jen stačilo utáhnout šrouby, ne?!?”
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se