berczo Odesláno úterý v 18:23 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:23 @STRKKT chápu tedy správně, že garmin potvrdil tvoje pocity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno úterý v 18:37 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:37 @Lou Cyklistika je na konci hlavně o nohou a jestli potřebuješ držet nějaký tempo nebo ne... Dá se jezdit skoro na všem. Mít jedno kolo je jako mít jedny hodinky... není to prostě ideální situace :)) Proto jich mám... radši nebudu psát kolik Pokud bych měl mít jen jedno kolo, koupil bych endurance silničku s karbonovým rámem, možnost dát pláště 32 mm, standardně bych jezdil 28 mm. Při koupi nové silničky jsou zapletená kola většinou nějaká standardní průměrná. Časem bych přikoupil druhou (kvalitnější) sadu zapletených kol, na které bych dal ty 28 pláště. Ta původní kola byl obul na 32 s hrubším vzorkem, pro jízdy za horších podmínek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRKKT Odesláno úterý v 20:09 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:09 (upraveno) Garmin mi řekl, jak to bylo doopravdy. 10 minut na sedmdesáti kilometrech mi nakonec přišlo jako naprosto zanedbatelný rozdíl. Upraveno úterý v 20:11 uživatelem STRKKT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupo Odesláno úterý v 20:18 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:18 ahoj, jazdim od 1994 cca. Zaciatok bol v dobe, ked som musel vysvetlovat co je MTB.. Dnes to mam tak, ze 80 percent casu travim na graveli. zimu mame tak 4 dni do roka, cize krutit kilometre sa da nadherne. Dnes to bolo jak na jar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Pánové, moc díky za postřehy. Gravel se mi jeví jako rozumnější varianta. Nebudu jezdit na čas, spíš abych si zas nekoupil pro mě nesmysl. Určitě mám v plánu si ty kola vyzkoušet vedle sebe. Co nemám v plánu je mít víc kol, tak moc se tomuto koníčku věnovat nechci . Až mi doma něco přistane, dám vědět. Ještě jednu díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se