Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Ivan Lelák napsal:

Instaloval jsem si do mobilu aplikace eDoklady a Portál občana. Kupodivu se mi podařilo všechno poměrně snadno zprovoznit, ale potěšení spočívá především v tom, že jsem skrz portál nahlédl do dávné minulosti a v databázi mých bývalých vozidel si mohl prohlédnout všechno, počínaje Jawou 20 Pionýr, kterého jsem dostal k Vánocům v roce 1977. Byla to ojetina z roku 1964 ale já na něm procestoval celou republiku a tahle motorka mi položila základy mého nadšení pro cestování a mototuristiku. A pak je tam celá plejáda dalších aut i motorek, které už dávno nemám a na některé jsem už zapomněl. Už jenom datum, kdy jsem to kupoval, mi vyvolal vzpomínky na tu dobu a všechny souvislosti. Takže díky portále..

A taky mne trochu těší, že i když jsem apky ještě úplně neprozkoumal, chodí to zatím dobře, poměrně rychle, je to propojené s datovkou a jako milovník sci-fi si představuju, že nějaké z dalších aut budu třeba kupovat či prodávat, aniž bychom museli na úřad, a že si někdy v budoucnu komplet všechno vyřídíme online. I když toho se už nejspíš nedočkám..

Pokud mas vice motorek ci aut, tak je fajn i appka Zelena karta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 5,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 hodinami, hopa26 napsal:

Poprvé s novým sám. Bude to gut.  🙂

20240424_064930.jpg

"Vrátnice? Tady nádraží. Máte tady tu vopičárnu.."

"...A je tu i polstrovaná sesle! A podívejte soudruhu vedoucí, dokonce takový automatický teleskopický dopravník.."

Odkaz ke komentáři

Potěšila me jedna věc a to hodne- včera se u nás loucil v praci jeden "kolega", po více než 40ti letech odchází do důchodu . Za celou dobu co tam jsem, jsem nepřišel na to, co měl na starosti ( a ani kolegové, co jsou tam déle, nevi). Bylo to dost divne, 8 let jsem s nim sedel v kanclu a nepřišel jsem na to. Vzhledem k tomu, ze jsem s nim mel " vrelej" vztah, jsem rad, ze uz je pryč a nikdo za nej nepřijde.

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, kuncák7 napsal:

Potěšila me jedna věc a to hodne- včera se u nás loucil v praci jeden "kolega", po více než 40ti letech odchází do důchodu . Za celou dobu co tam jsem, jsem nepřišel na to, co měl na starosti ( a ani kolegové, co jsou tam déle, nevi). Bylo to dost divne, 8 let jsem s nim sedel v kanclu a nepřišel jsem na to. Vzhledem k tomu, ze jsem s nim mel " vrelej" vztah, jsem rad, ze uz je pryč a nikdo za nej nepřijde.

Treba to byl "interni auditor". Dohlizel na vas a ..

Odkaz ke komentáři

Už teda včera ... zakoupil jsem si voňavku, dostal na krámě tašku, tu dal do kapsy v prázdnym kufru auta, aby nejezdila. Po celym odpoledni jsem večer dorazil domů a když jsem chtěl rozbalit krabici, překvapilo mě, že je flekatá a chrastí. Po obnažení vnitřku jsem našel rozbitej flakón a obsah samozřejmě nacucanej v kartonu a všem okolo. Krve by se ve mně nedořezal.

Zcela 100% vím, že jsem s taškou nikde nem*dnul (nesl jsem ji z krámu jen 150 metrů k autu) a ani v kufru (nota bene v kapse) to nemohlo dostat ránu ve stylu, aby se rozbil tlustostěnnej flakón, navíc zapasovanejmezi dva kartony v balení. Krabice jinak absolutně neporušená, jen nacucaná. Plus, druhej box s jinou voňavkou, kterej byl v tašce taky, zcela v pořádku. Co teď?

Nemám tyhle situace rád a fakt jsem takový čelil poprvý. Navíc po sedmý večer, takže v Ingredients už zavřeno. Tak jsem napsal e-mail, kde jsem popsal v podstatě totéž, co tady a zeptal se, jak situaci nejlépe řešit. Tj. jestli oželet peníze a koupit parfém znova anebo co mi doporučí.

Za 15 minut přišel e-mail od majitele, že podobnou situaci taky nikdy neřešili, ale ať se zastavím, že mi krabici vymění za novej kus. Potěšilo mě to velmi!!

Plus jsem si vzpomněl, že jsem někdy před Vánoci řešil výměnu Crivelli flakónu, na kterym přestal fungovat rozprašovač (nevracel se, pružinka asi). Paragon jsem samozřejmě dávno neměl. A vyměnili mi to taky. 

Takže, jak se moderně říká, kudos! :) 

ingr.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, KFL napsal:

Už teda včera ... zakoupil jsem si voňavku, dostal na krámě tašku, tu dal do kapsy v prázdnym kufru auta, aby nejezdila. Po celym odpoledni jsem večer dorazil domů a když jsem chtěl rozbalit krabici, překvapilo mě, že je flekatá a chrastí. Po obnažení vnitřku jsem našel rozbitej flakón a obsah samozřejmě nacucanej v kartonu a všem okolo. Krve by se ve mně nedořezal.

Zcela 100% vím, že jsem s taškou nikde nem*dnul (nesl jsem ji z krámu jen 150 metrů k autu) a ani v kufru (nota bene v kapse) to nemohlo dostat ránu ve stylu, aby se rozbil tlustostěnnej flakón, navíc zapasovanejmezi dva kartony v balení. Krabice jinak absolutně neporušená, jen nacucaná. Plus, druhej box s jinou voňavkou, kterej byl v tašce taky, zcela v pořádku. Co teď?

Nemám tyhle situace rád a fakt jsem takový čelil poprvý. Navíc po sedmý večer, takže v Ingredients už zavřeno. Tak jsem napsal e-mail, kde jsem popsal v podstatě totéž, co tady a zeptal se, jak situaci nejlépe řešit. Tj. jestli oželet peníze a koupit parfém znova anebo co mi doporučí.

Za 15 minut přišel e-mail od majitele, že podobnou situaci taky nikdy neřešili, ale ať se zastavím, že mi krabici vymění za novej kus. Potěšilo mě to velmi!!

Plus jsem si vzpomněl, že jsem někdy před Vánoci řešil výměnu Crivelli flakónu, na kterym přestal fungovat rozprašovač (nevracel se, pružinka asi). Paragon jsem samozřejmě dávno neměl. A vyměnili mi to taky. 

Takže, jak se moderně říká, kudos! :) 

ingr.jpg

Vždyť ta krabice musela smrdět jak stará ku*va 🤣 tos necítil? Každopádně 👍 za přístup obchodu

Odkaz ke komentáři

Napadlo mě to, ale samozřejmě nevim. V autě mohlo bejt, když stálo na slunci, třeba 35 stupňů, víc asi ne. Když jsem vlezl dovnitř, rozhodně to nebyla žádná sauna jako v létě.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...