Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

Kluciii z Kamazu jsou sice dobryyy, nicmene s tim rozpoctem, ktery meli na kazdy rocnik Dakaru by byla dobra v podstate kazda "staj". Kdyz jako ridic nemusis setrit techniku a muzes jet naplno, v depu mas vsecko co chces, mechosi Ti vymeni pulku auta, vyspis se, o nic se nestaras, to se pak zavodi trochu jinak. Ty castky byly takove, ze co mela vetsina tymu na cely Dakar, mel Kamaz na den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jooo... Taky mam. A este (tusim se jmenuje) Tatry miri do Dakaru ;-). Akorat sem po stehovani nevybalil knihovnu, tak nevim, kde v tech kupach knih, jsou 😉

Edit: Nasel sem akorat dve 😉16726784766677892692834908255286.thumb.jpg.44a9947661a60877e7137c950ba59652.jpg

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři

Z Abíčka jsem jako dítě vystřihoval a lepil papírové verze Tatrovek z Dakaru. Měřítku tuším 1:89 nebo něco takového. Daly se postavit dvě verze - jednoduší krabicová, nebo složitější, kde se dělalo každé jednotlivé kolo. 

Odkaz ke komentáři

Ja mel tu vyhodu, ze pres rodinne zname jsem se dostal k Tatre dost blizko, takze po detstvi plnem modylku, plakatu, hracek, reklamnich materialu jsem pak pokracoval i s velkyma Tatrama. A to mi zustalo dodnes. S odstupem si rikam, ze sem se mel drzet tech modelu 🙂

DSCF0385.JPG

IMG_6326_res.jpg

ks1205.JPG

ks1313.JPG

P1120733.JPG

Odkaz ke komentáři

Dnes mi asi prvýkrát na Islande nedalo na cykloceste prednosť auto. Nič sa v zásade neudialo, v podstate som si to ani nevšimol, len som musel prehmatnúť a trochu (!) pribrzdiť. Chlapík asi o kilometer ďalej zišiel z hlavnej cesty, vrátil sa ku križovatke s cyklocestou, kde ma počkal, a ospravedlnil sa mi.

Dosť som teda čumel. Toto mi na Slovensku nikto neuverí.

Upraveno uživatelem wawrik
Odkaz ke komentáři

Dnes mi asi prvýkrát na Islande nedalo na cykloceste prednosť auto. Nič sa v zásade neudialo, len som musel prehmatnúť a trochu (!) pribrzdiť. Chlapík asi o kilometer ďalej zišiel z hlavnej cesty, vrátil sa ku križovatke s cyklocestou, kde ma počkal, a ospravedlnil sa mi.

Na Slovensku by taky počkal. Aby tě dorazil.
Odkaz ke komentáři

Čeští hokejisté na MS do 20 let. Jednak tím, že postoupili do finále a mají jisté medaile, jednak - a to především - že zlomili ten hnusný žlutý beton a ukázali Švédům, že hrát od půli hokejového (sic!) zápasu na 1:0 je fakt nebetyčná kokotina. A dobře jim tak...

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, wawrik napsal:

Dnes mi asi prvýkrát na Islande nedalo na cykloceste prednosť auto. Nič sa v zásade neudialo, v podstate som si to ani nevšimol, len som musel prehmatnúť a trochu (!) pribrzdiť. Chlapík asi o kilometer ďalej zišiel z hlavnej cesty, vrátil sa ku križovatke s cyklocestou, kde ma počkal, a ospravedlnil sa mi.

Nevymýšlaj si!

🍻

Upraveno uživatelem M109
Rozprávky hovor vieš komu... ;)
Odkaz ke komentáři

Dneska volal nějaký automat ohledně fotovoltaiky. Že prej jestli volají do okresu Chomutov, tak jsem řekl, že ne. Pak, že do jakého okresu teda volají? Tak jsem řekl, že do prdele a ten automat řekl: Výborně i pro tento okres nabídka platí. :D pak už jsem to nedal a položil.

Odkaz ke komentáři

Druhorozený má teď v oblibě vybírat skladby v autě…je mu pět a půl, takže ťuká do displeje naslepo a dneska se mu před školkou “zadařilo” Echoes od Pink Floyd, tak sem si říkal, jak dlouho to vydrží… a před barákem (asi ve 3/4 skladby) říkal “Tatí nevypínej to, až to doposloucháme” …tak to mě potěšilo 👂🏻

ale ještě víc překvapilo.

Odkaz ke komentáři

Druhorozený má teď v oblibě vybírat skladby v autě…je mu pět a půl, takže ťuká do displeje naslepo a dneska se mu před školkou “zadařilo” Echoes od Pink Floyd, tak sem si říkal, jak dlouho to vydrží… a před barákem (asi ve 3/4 skladby) říkal “Tatí nevypínej to, až to doposloucháme” …tak to mě potěšilo
ale ještě víc překvapilo.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...