Paw Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 @tarmi ona je to celkem novinka. Uděláš zásilku, pak je u ní tlačítko "Podat zásilku" a tam je na vybraní pobočka nebo Z-Box. Pak se to začne připojovat k boxu a provede tě průvodce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Ono to ale tuším funguje jen na iOS, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Musis mat najnovsiu verziu apky, ktoru vypustaju postupne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 tak na Androidu mám zatím asi smůlu. Teď jsem objednával další balíček a u zásilky mám jen napsáno "přineste zásilku na podací místo" a možnost zobrazení hesla s QR kódem. Apka aktuální. Tak nic, půjdu zase kousek dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Kniha která je skoro vyprodaná, člen Tenge mi jí ochotně vyzvedl a ještě vyřešil dopravu. Děkuji Škaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Už to asi můžu napsat- nenadálá kontrola pro mě dopadla dobře. Asi je to i tím, že se na mě nějak zapomnělo -)). To, že na určité úkony nemám "úřednické" vzdělání ( to platí na všechny mé kolegy z odboru ), to mě osobně vůbec netrápí, s tím ať si láme hlavu někdo jinej. Ale stejně si musím ulevit - ten novej kontrolor, to je ale k.k.t. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 @kuncák7: Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 V 15. 3. 2023 v 17:08, tarmi napsal: tak na Androidu mám zatím asi smůlu. Teď jsem objednával další balíček a u zásilky mám jen napsáno "přineste zásilku na podací místo" a možnost zobrazení hesla s QR kódem. Apka aktuální. Tak nic, půjdu zase kousek dál Jop. Zatim jen pro iOS. Ale pry na Android na tom pracujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Právě mi přistál doma řemen z dobročinné slosovačky, čímž bych chtěl poděkovat všem přispěvatelům, i pořadatelům za nápad, ochotu, a vůli pomáhat druhým . Neméně za prostor na fóru, platformu, kde je možné nabídnout, i dostat trochu lidskosti, v dnešním nelidské době. Díky všem, hodně sil kolegovi i jeho rodině! @El Nano@prischera@HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Právě mi přistál doma řemen z dobročinné slosovačky, čímž bych chtěl poděkovat všem přispěvatelům, i pořadatelům za nápad, ochotu, a vůli pomáhat druhým . Neméně za prostor na fóru, platformu, kde je možné nabídnout, i dostat trochu lidskosti, v dnešním nelidské době. Díky všem, hodně sil kolegovi i jeho rodině! @El Nano@prischera@HondzaX A jak k těm hodinkám ten řemen sedí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Tohle mě dnes velmi mile překvapilo Tribunál v Haagu vydal zatykač na Putina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 1. Proč to trvalo tak dlouho? 2. Kdo tam pro něj pojede? Je to jen plácnutí do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 V 17. 3. 2023 v 13:16, Pandera napsal: A jak k těm hodinkám ten řemen sedí ... Díky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Den dovolený, tak si zajedeme na výlet. Auto ztrácí výkon, ač včera vše ok, ukazuje problém se žhavením. Mám před očima výměnu žhavicích svíček, turbo v zadeli,... . Takže k mechanikovi. Svině kuna, za jeden den, kdy jsem parkoval jinde, tak dala hadičky, mezi zástupem jiných aut. Oprava na 5 minut a zadarmo ( hadičky zaplatil zákazník přede mnou). Uff, nakonec potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Dobré!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Večer si mi pochlubila přítelkyně, že se jí povedlo zaparkovat do mezery a nic neodřela. Musím ji odpoledne pochválit, že to už umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 před 15 hodinami, Lynx12 napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 (upraveno) před 17 hodinami, Lynx12 napsal: To je sice chvályhodné, ale je to rozhodnutí jak od chytré horákyně. Tady v tom souhlasím s Haškem. https://www.sport.cz/clanek/hokej-ms-vytoceny-hasek-z-prolhane-iihf-je-mi-na-zvraceni-dela-blbce-z-lidi-i-ruskych-sportovcu-4071141 Upraveno 23. března 2023 uživatelem Pandera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se